IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
14.7.11 20:22

a vůbec? Kadi, Straki, Sary, Jaru, Babu jak se daří? Už je lépe…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
14.7.11 20:23

No, holky, to by teda byl zázrak, kdyby se to podařilo přirozeně, když tolik let to nešlo, pak IVF, ZP a najednou bum. Moc tomu nedávám, ale naděje umírá poslední. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
14.7.11 20:24

Ellis, to víš, že je, jenom mě od pondělí hrozně bolí zuby a k zubaři necu. :zed: Bojím bojím. Jde to ale od osmičky, nevím, jestli se prořezává nebo jestli jsem chytla průvan, nedejbože zánět. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
14.7.11 20:26
babulka01 píše:
Ellis, to víš, že je, jenom mě od pondělí hrozně bolí zuby a k zubaři necu. :zed: Bojím bojím. Jde to ale od osmičky, nevím, jestli se prořezává nebo jestli jsem chytla průvan, nedejbože zánět. :-?

To je fajn, že je lépe :-)
a s tím zubařem? Myslím, že tě to stejně nemine… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
14.7.11 20:30

No právě. :cry: Uvidím zítra ráno. Jestli to bude pořád tak bolet, tak si asi radši zajdu, ať mám na víkend klid. Bojím se už brát ibalgin, kdyby náhodou se poštěstilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
14.7.11 20:32

Elllis ahojda :mavam:

To je príma, že se tu všechny zase potkáváme a půjdem do těch dalších pokusů společně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
14.7.11 20:33
babulka01 píše:
No právě. :cry: Uvidím zítra ráno. Jestli to bude pořád tak bolet, tak si asi radši zajdu, ať mám na víkend klid. Bojím se už brát ibalgin, kdyby náhodou se poštěstilo.

Babul, tak tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
14.7.11 20:35
Káďule píše:
Elllis ahojda :mavam:To je príma, že se tu všechny zase potkáváme a půjdem do těch dalších pokusů společně :hug:

:mavam:
myslíš určitě pokusů nás všech, ale pokusu jednotlivkyň, viď :lol: žádné další totiž nebudou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
14.7.11 20:42

jdu koukat na telku, tak všem přeji krásnou dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.7.11 20:51

Ahojky vam vsem, diky za privitani :mavam: ! Tady to pres den pekne jede :potlesk: .

V Anglii je to s CAR vselijake, pokud zaplatis, tak dostanes rychly vynikajici servis, nic neni problem. Pokud spolehas na statni zdravotnictvi tak se pekne nacekas! Obvodni lekar te doporuci do nemocnice az po 18 mesicich snazeni se o baby. Pak cekas mesice na prvni schuzku, tam te pak poslou na ruzne vysetreni, na ty taky cekas mesice, pak te snad daji na cekaci list na IVF, ktery je taky nekolik mesicu (i roky) dlouhy :cert:

Takze jsme se rozhodli necekat a platit :jazyk: . Ja na to cekani nemela nervy.

Preju vsem pekny vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.7.11 20:54
jesse píše:
Dobré ránko,
Babulko, Honey Bee, vítejte.
Babulko, kde chodíš do CARu?
Honey Bee, jak to chodí v Anglii v CARech?

Zapomnela jsem citovat Jesse, ktera se ptala! Vsak ja se tu naucim orientovat! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
14.7.11 21:10

Honey, nebylo by lepší na to jít tady v ČR. Jedna holčina právě kvůli té dlouhé čekačce přiletěla na pár týdnů do ČR a pak zpět… Asi to nejde kvůli práci, že?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.7.11 21:20

Taky je to moznost, chteli jsme puvodne v CR, i konzultaci jsme meli (i soukrome to stoji min jak tady) ale jak rikas ma a manzelova prace to bohuzel komplikuje. Takze prvni pokus budeme mit tady, a pokud to nevyjde tak pristi leto v CR, az budu vedet do ceho jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
14.7.11 21:25

Jj, to je taky možnost… :think: Ale snad příští léto už budeš tlačit kočárek, místo návštěvy CAR v ČR!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.7.11 21:42

:-) Libi se mi jak jsi pozitivni Straki. Taky se tak musim naladit. Ty zacinas IVF v zari? Je mi moc lito ze vam predchazejici pokusy nevysly. Ale myslim ze clovek s pozitivni myslenim jako ty, bude mit uspech drive nebo pozdeji! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí