IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Saraher79
14.7.11 09:42

Dobré ráno Káďulko :mavam:
I když já už mám skoro poledne, v půl 11 jdu na oběd :lol:

• Citovat
  • Upravit
2832
14.7.11 10:06

Dobré ránko Kádi, to tu někdo vyspával… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
14.7.11 10:20

Sári tak dobrou chuť k obědu :palec:

Straki, já už jsem vzhůru dýl, ale musím nejdřív obstarat naši papouščí slečnu a moji malou dcerušku :mrgreen:

Za chvíli razíme k našim na oběd, mamka má dovču, tak nemusím vařit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
14.7.11 13:09
jesse píše:
Ahoj všem :mavam:
tento portál už navštěvuji nějakou dobu a jsem zapojená v některých diskusích avšak skoro všechny kamarádky z diskusí už jsou těhotné tak hledám další holky, které jsou na tom obdobně.
Jak název napovídá, jdeme do 1.IVF, stimulovat bych měla začít v srpnu, tak doufám, že to tentokrát nic nepokazí.
Přidá se někdo? :-)

Ahoj,děkuju za pozvání :wink:

Ráda se k vám přidám,začínám také se stimulací na své první IVF. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
14.7.11 13:12

Ahojky, my tady nejsme jen prvostimulantky, ale máme tady i mazačky, které nám radí a podporují nás. Je to prostě príma parta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
14.7.11 13:15
jesse píše:
Ahojky, my tady nejsme jen prvostimulantky, ale máme tady i mazačky, které nám radí a podporují nás. Je to prostě príma parta :palec:

Tak to jsem ráda,budu vděčná za každou radu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
14.7.11 13:17

Straki, teď jsem doma, ale přáští týden budu celý týden chodit do práce, potom až 25.8. teda jestli nebudu na neschopence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
14.7.11 13:20
luca22 píše:
jesse píše:
Ahojky, my tady nejsme jen prvostimulantky, ale máme tady i mazačky, které nám radí a podporují nás. Je to prostě príma parta :palec:
Tak to jsem ráda,budu vděčná za každou radu. :-)

Luci, ptej se holek, já se pořád taky na něco ptám, tady se totiž kolikrát dovíš více než od lékaře. Nebo tě upozorní, na co se máš zeptat, co by mohlo pomoct …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
14.7.11 13:20

Ahoj Lucco, tak ty to tady rozjedeš :-)

• Citovat
  • Upravit
11237
14.7.11 13:27

Ahoj Sarah :mavam:

no už se těším,ale těch injekcí se bojím,Gonal už znám ten je v pohodě,ale ten cetrotide,ta soupravička vypadá hrůzostrašně,jak pro nějakýho narkomana. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
14.7.11 13:29

Mě to píchal manžel, jednou to vyšlo, že jsme to museli píchnout na parkovišti u Makra, to jsem si připadala fakt jak feťák. Cetrotide je jednoduchý, jen se to smíchá a píchne stejně jako gonal :-)

• Citovat
  • Upravit
2832
14.7.11 13:29

To budeš, to si piš… :palec: Já to tentokrát odchodila komplet do práce ( krom tří dnů po ET ), i dvě hodiny po OPU s narkózou jsem tam valila, všichni si ťukali na čelo, ale šéfi to brala téměř za samozřejmost :pocitac: , takže pro příště jsem doma hned od OPU a basta. :palec: Mimísek se i tak chytil, na pozdější ZT to nemělo vliv, ale proč si v tak důležitém období nedopřát klid?! :pankac:
Příští týden uteče jako voda a pak už budeš mít jen veget!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
14.7.11 13:33

Luci, tak ať to tu dobře odstartuješ!!! :palec:

Jessi, myslím, že změna názvu diskuse se vyplatila! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
14.7.11 13:37
D
Saraher79 píše:
Mě to píchal manžel, jednou to vyšlo, že jsme to museli píchnout na parkovišti u Makra, to jsem si připadala fakt jak feťák. Cetrotide je jednoduchý, jen se to smíchá a píchne stejně jako gonal :-)

Taky dobrý,ale co cukrovkáři si taky nosí výbavičku sebou :wink:
jjj,cetrotide určo taky zvládnu,jen si zvyknout a pak to půjde jak po másle,teda doufám :?: :mrgreen:

Holky,musím frčet,dnes mi volali že máme připravené prstýnky k vyzvednutí,tak pro ně frčím.Se na ně táááák těším.

Hezký zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
14.7.11 13:40

Jo i lépe vypada, ten název :lol:
Jinak příští týden to bude v poho, jestli počasí vydří, budeme pořád venku.
Jinak u mě v práci to holky neví a šéfce jsem nic do podrobna nevykládala, oni jsou trochu zmateni, protože jsem měla nějaké komplikace, takže neví pořádně, co bude a já ji to vykládat nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí