IVF srpen – září 2011

• Fotoalbum (51)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3204
14.7.11 15:07

Iki, jestli třeba nemysleli, že si máš vybrat jestli chceš píchat perem nebo normálníma stříkačkama :nevim:
Pero je určitě lepší :palec:
A nesejčkuj, ještě sis neudělala testík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
14.7.11 15:10

kaďule ty jsi měla pero? já si vybrala injekce, protože to bylo levnější, ale to jsem netušila, že si budu píchat injekce do těla skoro 2 měsíce (měla jsem dlouhý protokol a po transferu jsem si píchala zibor a agolutin). Tak si říkam podruhé jestli nevzít pero

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
14.7.11 15:13

Jaru měla jsem pero 2×denně a bylo to v pohodě, pak mi ještě přidali třetí injekci v připravených stříkačkách, myslím Cetrodine, nakonec Pregnyl, takže jsem měla všechny druhy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
14.7.11 15:14

Nesejčkuju :-)
Testit bych právě měla až v pátek a domluvenou konzultaci před IVF máme na pondělí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
14.7.11 15:15
Káďule píše:
Iki, jestli třeba nemysleli, že si máš vybrat jestli chceš píchat perem nebo normálníma stříkačkama :nevim:
Pero je určitě lepší :palec:
A nesejčkuj, ještě sis neudělala testík.

Já musím jít do pera, injekci si sama nedám :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
14.7.11 15:15

Holky, z toho píchání mám hrůzu 8-o
Ale jak vás tu tak čtu, tak to asi taková hrůza nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
14.7.11 15:18

A jestli můžu přidat z mé zkušenosti, na práci neberte ohled, málo kdo pochopí, nebo chce pochopit naši situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
14.7.11 15:20

Kádi i ten pregnyl sis píchla sama? Teda klobouk dolů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
14.7.11 15:46
Káďule píše:
Holky, já tak při 1.IVF chodila normálně do práce, zrovna mi vyšel i pracovní víkend, vozila jsem sebou tu příruční ledničku a vždy někde v autě mezi pacientama /jsem sestra v terénu/ vytáhla pero a píchla, většinou pozdě, jsem zrovna v 9 neměla čas … :lol:
Iki testnout můžeš, mě se ukázala // už 10.den po ET, ale když bude test jen s / nevadí, zkusíš to další den a ona ta druhá se prostě objeví, držím palce :palec:Příspěvek upraven 14.07.11 v 14:53

Kádi, uplně to vidím … já jezdím po stavbách, už teď jsou ze mě chlapci paf a ještě když tam budu píchat injekci :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
14.7.11 16:19

Ahooooj, holky, teda vás tady přelouskat, to je mazec. :mrgreen: Já chodím do Gyncentra v Ostravě. No a píchala jsem si (teda já ne, ale vždycky někdo jiný :-P ) Menopur a pak ještě Cetrotide, protože folíky ne a ne pořádně dozrát. A pak jednu dávku Pregnylu a šup na OPU. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
14.7.11 16:22

Babulko a jak jsi v Gyncentru spokojená. Když jsem se rozhodovala kde do CARu, tak mi bylo řečeno, že tam né a potom v diskusi byla holka, která tam byla velmi spokojená a teď už má dvojčátka holčičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
14.7.11 16:33

No, podívej, v každém CARu je někdo spokojený a někdo nadává. Já jsem zprvu byla nadšená, ale pak jsem zjistila, že je to tam celkem drahé. Jenže na druhou stranu jsem si to pak přebrala, že kdybych stejně dojížděla někam jinam, tak ty prachy dám za cestu, takže by to bylo jedno. Zůstanu v Gyncentru, mám to nejblíže, jsme bez auta a já jsem z Karviné. Jinak s dr. jsem celkem spokojená, i když byly dny, kdy neměl asi náladu a byla jsem z něho celkem nesvá, s jeho přístupem. Tak uvidíme. Zrovna se pokoušíme přirozeně otěhotnět, jsem skoro měsíc od potratu, ms nikde, tak nevím. :think: Břicho mám jako balon, tak nevím, co si o tom mám myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
14.7.11 16:37

Babulko, tak třeba už nebudeš pana doktora potřebovat, což ti mocinky přeji. :hug: Já jsem v Polance a je to jak píšeš, někdy jsem spokojená, někdy se stane, že spokojená nejsem. Člověk si nevybere. Teď držím pěsti ať vám to vyjde a doktory pošlete …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
14.7.11 17:09

No, bylo by to prostě supr, kdyby to vyšlo, uvidíme, sice tomu nějak moc nedávám, ale naděje umírá poslední. Už jsme dokonce domluvení na návštěvu CARu na 4. září, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
14.7.11 17:31

Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie