IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2832
13.7.11 20:37

Hele, admina už změnila název… :palec: Hodná, nejhodnější a Ty Jessi samozřejmě taky!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
13.7.11 20:39

Holky, tak už je to změněno, vyhovuje? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
13.7.11 20:40

O tom prednisonu jsem hodně slyšela, ale u nás jej nechtějí dávat, prý je k ničemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
13.7.11 20:44

Jessi, vyhovuje :potlesk:

prednison je kortikoid, který omezuje reakci těla proti cizímu tělesu = embryu, u nás ho dávají od 2.DC až do potvrzení těhu v krvi, pak se vysadí.

Jo a chodím do Sanusu Pardubice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
13.7.11 20:48

Kadi, prednison vím co je, ale stejně moc díky za info. Četla jsem o něm právě v jiných diskuzích a myslím si, že je to celkem dobrá věc, ale u nás jej prostě nechtějí dávat, že na IVF nemá žádný vliv. Asi si jej budu muset nějak vynutit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
13.7.11 21:04

Jessi, určitě se na to zeptej, dávají ho v hodně CARech :palec:

Holky, pro dnešek se loučím a přeju krásnou dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
13.7.11 21:05

Kádi, dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
13.7.11 21:46

Holky, taky se k vám přidám, jestli můžu. Straki, Káďule :mavam: :mavam: :mavam: Hooooj, baby.

My ještě sice s manželem nejsme rozhodnuti, jestli v září půjdeme zase do IVF nebo teď zkusíme jenom IUI. UVidíme ještě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
13.7.11 22:00

Ahoj Babul, tak si tu… Paráda :palec: Já se pro dnešek taky loučím, brobrou!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.7.11 22:43

Ahojky, moc vas vsechny zdravim. Diskuse tady sleduju uz nejakou dobu, ale pisatelka jsem nova. Moc rada se k vam pridam, pokud muzu. Pristi tyden zaciname nase 1.IVF. V utery zahajuju dlouhy protokol, takze nosni sprej na uvod a zacatkem srpna doufejme stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
14.7.11 07:21

Dobré ránko,
Babulko, Honey Bee, vítejte.
Babulko, kde chodíš do CARu?
Honey Bee, jak to chodí v Anglii v CARech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
14.7.11 07:40

Dobré ráno holky, :mavam:
Tedy, tady se to rozjíždí :-) Já už včera vypla počítač, manžel mi totiž oznámil, že místo dovolené budeme doma bourat a předělávat baráček, tak jsem to šla trošku rozdýchat :zed: Ale což, tak si pak odpočinu, až budu na nemocenské, až budu těhu :-D
Já stimulovala Gonalem, ten se píchá od 2. DC jednou denně, pak mi přidali asi 7. den něco na zabránění ovulace, zapoměla jsem název, no a 2 dny před OPU jsem si píchla Ovitrelle, takže to byli 3 injekce. Pak jsem ještě měla Dexamed před OPU a před ET, to je na potlačení imunity, mám zvýšené protilátky na sperma, tak proto. Prednison jsem brala až od OPU.
Já nechtěla injekce, co jsou z moče těhotných žen, měla jsem jednou Pregnyl a bylo mi po něm hrozně zle, tak mi dali Gonal.
Babul, tedy, nevěděla jsem, že se nezadařilo. Chvíli jsem vás četla, je mi to líto, ale určitě se zadaří a bude to mít šťastný konec :-)

• Citovat
  • Upravit
2832
14.7.11 07:42

Dobré ránko… :mavam:

Honey Bee, vítej!!! :-) Ty jsi v Anglii??? :think: Jessi je jasnovidka nebo se znáte??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
14.7.11 07:45

Straki, já koukla Honey Bee na profil a tam má uvedeno London :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
14.7.11 07:46

Ahoj Sari, dobře, že si nás našla!!! :palec: Ty jo, Pregnyl je z moči těhotných žen??? 8-o To se člověk dozvídá stále něco nového… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí