Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hele, admina už změnila název…
Hodná, nejhodnější a Ty Jessi samozřejmě taky!!! ![]()
O tom prednisonu jsem hodně slyšela, ale u nás jej nechtějí dávat, prý je k ničemu ![]()
Jessi, vyhovuje ![]()
prednison je kortikoid, který omezuje reakci těla proti cizímu tělesu = embryu, u nás ho dávají od 2.DC až do potvrzení těhu v krvi, pak se vysadí.
Jo a chodím do Sanusu Pardubice ![]()
Kadi, prednison vím co je, ale stejně moc díky za info. Četla jsem o něm právě v jiných diskuzích a myslím si, že je to celkem dobrá věc, ale u nás jej prostě nechtějí dávat, že na IVF nemá žádný vliv. Asi si jej budu muset nějak vynutit ![]()
Jessi, určitě se na to zeptej, dávají ho v hodně CARech ![]()
Holky, pro dnešek se loučím a přeju krásnou dobrou noc ![]()
Holky, taky se k vám přidám, jestli můžu. Straki, Káďule
Hooooj, baby.
My ještě sice s manželem nejsme rozhodnuti, jestli v září půjdeme zase do IVF nebo teď zkusíme jenom IUI. UVidíme ještě. ![]()
Ahoj Babul, tak si tu… Paráda
Já se pro dnešek taky loučím, brobrou!!! ![]()
Ahojky, moc vas vsechny zdravim. Diskuse tady sleduju uz nejakou dobu, ale pisatelka jsem nova. Moc rada se k vam pridam, pokud muzu. Pristi tyden zaciname nase 1.IVF. V utery zahajuju dlouhy protokol, takze nosni sprej na uvod a zacatkem srpna doufejme stimulaci.
Dobré ránko,
Babulko, Honey Bee, vítejte.
Babulko, kde chodíš do CARu?
Honey Bee, jak to chodí v Anglii v CARech?
Dobré ráno holky, ![]()
Tedy, tady se to rozjíždí
Já už včera vypla počítač, manžel mi totiž oznámil, že místo dovolené budeme doma bourat a předělávat baráček, tak jsem to šla trošku rozdýchat
Ale což, tak si pak odpočinu, až budu na nemocenské, až budu těhu ![]()
Já stimulovala Gonalem, ten se píchá od 2. DC jednou denně, pak mi přidali asi 7. den něco na zabránění ovulace, zapoměla jsem název, no a 2 dny před OPU jsem si píchla Ovitrelle, takže to byli 3 injekce. Pak jsem ještě měla Dexamed před OPU a před ET, to je na potlačení imunity, mám zvýšené protilátky na sperma, tak proto. Prednison jsem brala až od OPU.
Já nechtěla injekce, co jsou z moče těhotných žen, měla jsem jednou Pregnyl a bylo mi po něm hrozně zle, tak mi dali Gonal.
Babul, tedy, nevěděla jsem, že se nezadařilo. Chvíli jsem vás četla, je mi to líto, ale určitě se zadaří a bude to mít šťastný konec ![]()
Dobré ránko… ![]()
Honey Bee, vítej!!!
Ty jsi v Anglii???
Jessi je jasnovidka nebo se znáte??? ![]()
Straki, já koukla Honey Bee na profil a tam má uvedeno London ![]()
Ahoj Sari, dobře, že si nás našla!!!
Ty jo, Pregnyl je z moči těhotných žen???
To se člověk dozvídá stále něco nového… ![]()