Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky, jsem moc ráda, že nás je více ![]()
Straki, téma mi změnila administrátorka, neuměla bzch to a ani nevím, jestli bz to bylo možno, tak jestli moc na tom záleží, tak ji písnu ještě jednou ![]()
Jessi, jestli můžeš, tak ji prosím písni, ať tam není to PRVNÍ, to bych tu ani s Vámi vlastně nemohla být ![]()
Iki, to slyším poprvé, taková reakce na clostík, mě se po něm udělalo jen 5 foliků a následně obrovská cysta.
To je dobře, alespoň nebudeš muset do sebe ládovat tolik hormonů
a vůbec IUI vyjde, budu držet pěsti ![]()
Jessí, mne taky lékařka říkala že takovou reakci viděla jenom párkrát za život, ale je dost mladá tak nevím kolik toho už viděla
![]()
Teď jsem jenom zvědavá, jak mi nastřelí ty hormony ![]()
Iki, já měla Clostilbegyt už na konci dubna, 2. května mně odsály dvě vajíčka ( OPU ) a 4. května mně je vrátili zpět ( ET ). Nepíchala jsem si žádné jiné hormony, proto se to jmenuje IVF s minimální stimulací…V září půjdu na klasické IVF, ale vzhledem k třem zamlklým těhu mně doporučili také PGD, což je genetické vyšetření plodu, před tím, než mně je vloží zpět. Manžel má špatnou morfologii a přesto, že máme genetiku v pořádku je prý možné, že díky morfologii, nemusí být embryjka v pořádku. Tak uvidíme… ![]()
Kaďulko, my jsme tu už mazáci, že?!! ![]()
Jessi, není to zase tak podstatné, ale možná by se přidalo víc holek… ![]()
Tak, už jsem napsala, tak uvidíme, ale mělo bz to být zachvilku pozměněno.
Iki, třeba hormony nebudou třeba. Jestli se můžu zeptat, ve kterém CAR jsi?
Ahoj holky, můžu se přidat do klubu?
![]()
I když tedy vím, že u nás to bude spíš září-říjen, je to časově náročné to léto.
![]()
Koukám, že tu budu za mazáka
Teď to bude 3.IVF a doufám, že taky poslední ![]()
Sari, to vůbec nevadí, ono já taky nevím jestli srpen vyjde, nebo mě zase něco překvapí a budu to muset odsunout. Takže vítej ![]()
Straki, tak nám doporučila klasické IVF se stimulací, nevím podle čeho když jsem měla tak silnou reakci na clostik ![]()