IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22203
17.7.11 12:58

Ahoj, Teri, blahopřeju k svatbě, pokud jsem se dobře koukala. :potlesk: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
17.7.11 13:03

diky Babul, byl to krasnej den. jinak jsme spolu 4-ty rok.ty si z uz diskutovala jinde vid?o IVF?ja si te odtamtud pamatuju, cetla jsem vas, protoze jsem chtela nejaky info. uz jsem vedela, ze na to pujdu a ted uz budu zacinat…skoda, jak ti to dopadlo, ale snazit se musime dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
17.7.11 13:13

Jj, já už jsem na více diskuzích. Uvidíme, pokud nám to o prázdninách nevyjde samo, tak v září půjdeme možná do IUI zatím, IVF jsme zkusili, ale když jsme viděli, že to jde, tak zkusíme teď IUI, budeme po dovolené a penízků tolik nebude. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
17.7.11 13:14

to je jasny, neni to levna zalezitost. muzes mi popsat, jak to prvni u tebe probihalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
17.7.11 13:30

Ahoj holky můžu se přidat? :mavam:
Některé děvčátka mě už znají :mrgreen: .
Babulko :mavam: ,Jesse :mavam: ,Glumbi :mavam: .
Glumbi jaká byla dovolená a kde jste nakonec byli?
Jinak vš v podpisu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
17.7.11 13:52

Ahoj holky :mavam:
To se nám to pěkně rozjíždí :dance:

Terko gratuluju ke svatbě a přeju krásné spokojené manželství :palec:

Katko máš krásnou ikonku, takovýho broučka bych moc chtěla držet v náručí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
17.7.11 13:58

Ahoj Káďul :mavam: děkuji.
To mi tady dala dcera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
17.7.11 14:53

Myslíš IVF, Teri? No, déle jsem stimulovala, protože mi nechtěli pořádně růst folíky. Mám s tím potíže, to bude u mně hlavní problém, proč nemůžu otěhotnět. Takže jsme platili asi 11 tis. za léky. :zed: :zed: No a pak jsem teda nakvokala jenom 2 dobré vajíčka a z toho jedno se nám oplodnilo a chytlo. Jenže to bobek bohužel nezvládl. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
17.7.11 14:53

kači :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
17.7.11 19:13

:mavam: a babul, ta mas nejakou diagnozu?me treba ty moje nedozravaj, tak nemuzu otehotnet prirozene. tak se povede dalsi prcek, aspon vidis, ze to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
17.7.11 19:59

No, právě že diagnozu žádnou nemám, aspoň mi dr. nic neřekli, kruci. Ale v CARu už aspoň ví, jak na mě. No a ještě mám takový problémek s genama, co mi zjistili, že kdybych otěhotněla, mohlo by se stát, že o mimi přijdu (což se už stalo), protože by se mi mohla špatně prokrvovat placenta. Měla bych si pak v těhu píchat celé těhu injekce, myslím, že nějaký miniheparin (fraxiparin), ale dostala jsem jenom anopyrin, prý mě dr. nechtěl tak dopovat různýma hormonama či co. No, takže já vlastně nevím, jestli to nebyl ten následek, že jsem o to mimčo přišla, že mi nedal ty injekce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
17.7.11 20:06

Ahojky holčiny :mavam:
Tak to je supr, kolik se už nás tu sešlo, to tu bude veselo :dance: :pankac:
Vítám Terku a gratuluji k sňatku a přeji vše nejlepší :kytka:
Katko, ahojky, jak se máš. V podpisku vidím, že ti IVF nevyšlo, moc mě to mrzí :hug: Je dobře, že jsi přišla k nám, jsou tady moc fajn holky, poradí, podpoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
17.7.11 20:37

IVF

Ahojky holky,

můžu se přidat k vám......zvažujeme IVF,jelikož 2 IUI nevyšlo a nějak moc nevěříme že 3 vyjde,ale zkusíme ho.Máte někdo zkušenosti jak se tím začíná,co pojištovna atd.....?
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
17.7.11 21:25

holky, brzo vam budu moct o IVF vypravet. cekam MS zitra nebo v utery a zacinam 2DC. takze se ptejte, co vas zajima.
dekuju vsem za prani, jeste nam chybi ke stesti to mimco.
babul-tak to bys mohla otehotnet i prirozene ne?to ti asi ani nereknou, jestli za to muze ten dr. nebo ne. potraty do ukonceneho tretiho mesice jsou bohuzel docela caste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
17.7.11 22:15

Teroušku tak ty už začneš se stimulkou,super :palec:
A čím jdeš stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...