Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jaru, on se totiž můj CAR stěhoval, tak nevím. Prý jim příští týden přijede genetik, tak snad přiveze všechny výsledky. No uvidíme, fakt člověk se naučí trpělivosti ![]()
Já chodím do Budějovic, ale na OPU a ET musím do Varů. Sice v Budějovicích už dělají taky všechny zákroky, ale jen pro platící zákazníky. Pojišťovna jim prý nechce dát smlouvy, že prý jedno centrum na ČB stačí (to je ART). No holt vyšší politika. Takže my cestujeme přes půlku republiky na zákroky, přitom to máme u nosu.
Ahojky holky
Zdravím a přeji krásný den.
Sari, to jsem ještě neslyšela a je to hrůza s tím vašim CARem, ale je pravda, že pojišťovny u nás řídé celé zdravotnictví, bohužel ![]()
A to, že už v Budějovicích jeden CAR je je opravdu výmluva, my máme v Ostravě 3
Ahoj Honey Bee ![]()
jak tak vidím, tak každá má odlišný postup při IVF.Tak určo záleží na daném problému, hladině hormonů…U mě je postup takový, že dnes dobírám proveru, za cca 3-7 dnů bych měla dostat MS, 16. DC začnu brát další balení do 25.DC a 23. DC si mám začít píchat Dipherelin.Až se dostaví MS tak 1.nebo 2.DC musím jít na odběry a dle výsledků mi nasadí Puregon,Gonal.....nebo jakej jed mi dají.....a pak se uvidí…Mám strach, aby vše fungovalo jak má a ty potvory mi rostly jak mají.....
Jinak manža je v tomhle super.
Šári, ta čekačka na genetiku je fakt dlouhá…
. Ale už se určitě každým dnem dočkáš
. My čekáme „teprve“ 5 týdnů a já už chodím každé ráno do schránky vyhlížet, zda něco nedošlo. Mám se ještě nachodit ![]()
Jak Ti léčí ty protilátky imuno?
Mimochodem, ještě jsem si dnes pro klid duše udělala poslední testík, před zítřejší kontrolou po KETu, a je čistý jak slovo boží… ![]()
Ladun, to mi mrzí, až budeš mít výsledky, tak možná budeš moudřejší.
No mě říkali výsledky 4-6 týdnů, asi mají prázdniny, či co ![]()
Imuno se léčí buď prednisonem a styk s kondomem několik měsíců, aby si tělo odvyklo na cizí látky a nic ho nedráždilo. No a nám navrhla, že určitě nechceme čekat, tak rovnou IVF. A přitom beru taky prednison na potlačení imunity a ještě před OPU a ET injekci dexamed - taky na potlačení imunity.
Tebe bude taky čekat vyšetření na imuno, viď. Já byla v Plzni jako Jaruška, vyšetřovali jak krev, tak sperma a můj hlen.
Lus, neboj, určitě bude vše jak má, však lékaři ví, jak na to ![]()
To doufám, a věříme jim!I když je to teda business jak blázen…Ale v tomhle případě je mi to fuk a udělám a zaplatím cokoliv…Tak snad nepříjdeme na mizinu ![]()
Sari, tak to je děs běs, tolika peněz to stojí a ještě musíš jezdit přes půl republiky. A co OPU a ET v Plzni, ten CAR co do něho chodíš ve Varech má pobočku i v Plzni - nebo?
Ladun, neboj bude líp!!!
- máš ještě eskymáčky? já žádné nemeěla, tak se musím vrhnout do IVF od začátku, ale co by člověk pro tu radost co nás čeká neuděla ![]()
Ono nic jiného, než jim věřit nezbývá
Nejhorší je, že oni to ví, že zaplatíte cokoliv, ale zase ví, že konkurence je velká ![]()
Jaru, já jezdím do Pronatalu, ne do toho, co ty. A ten má pobočku jen v KV a v Praze, ale nám říkali, že v Praze je to taková továrnička, že v KV je osobnější přístup, což je pravda, nemůžu si na ně stěžovat. Až na sestřičku, co mi bere krev, ta je sice milá, ale krev brát neumí, navíc nemám žíly, tak trpím.
Saraher79 píše:
Dobré ráno holky
tedy o víkendu jsme makali, včera jsem v práci jela jak fretka, ale dočíst vás, to abych dělala i odpolední
Tak co, stimulantky, jak zvládáte píchání?
Já nějak nepociťovala ani to, že stimuluju, nepřibrala jsem, prostě v pohodě. Samozřejmě jsem měla víc plačtivých nálad, ale šlo to, tak se toho nebojte
Já čekám na výsledky z genetiky už 9. týdenZas mám volat až příští úterý, to by se z toho člověk
To se fajn čte, že člověk nepřibral a tak…
My jsme s manželem čekali na genetiku taky dlouho…ona byla dřív, ale než jsme se domluvili na nějaké schůzce…
Nejdřív mně doktor vyděsil, ale včera nás paní doktorka potěšila, výsledky jsme měli o.k., takže super ![]()
Držím palečky i na vaše výsledky ![]()