Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, děvčice ![]()
teda vy jste tady toho nakafraly, to přečíst, to je mazec.
Jarutko, moooooc držím palečky, mamino, aby se miminko pořádně zakouslo. ![]()
Leli, já jsem taky z Karviné. ![]()
Ladun, pusa ještě bolí, ale už je to lepší. Dneska jsem zatím snědla jenom 1 ibalgin.
![]()
Ahoj Babulko ![]()
To je moc dobře, že pusa už tak nebolí, teď to bude jen lepší ![]()
Ahoj holky ![]()
Babulko,drž se s těma zubama.
Glumbi vy áte svatební obchůdek?Jinak jsem si vzpoměla kde bydlí v Praze ta známá,je to Praha-Trnová
.
Strsim,vy se chystáte do FN Olomouc,my taky o ní s manžou uvažujem
.
Půjdu tam zatím asi na minimálku.
Kačko mluvila jsem s holčinou co mají taky azoo - jednu operaci podstoupili ve Zlíně - potom utekli do Olmiku a jsou mnohem spokojenější. Prý se přístup nedá srovnat. SIce je to státní nemocnice, tudíž prý žádné načančané prostředí, ale jinak prý v pohodě.
Navíc mají dokonce na srpen naplánovanou rekonstrukci tak se uvidí.
A kam jsi chodila dřív?
Ahoj holky, chtěla jsem vás za ty dva dny nepřítomnosti dočíst, ale bez šance…
Posílám hodně energie a sluníčka do dušíček… ![]()
Ahoj děvčátka,mě dnes hrozně třeští hlava,až jsem si musela dát prášek,ale nějak nepomáhá.Jinak jsem udělala mojemu na zítra žemlovku a ještě vařím fazolovou polévku s klobáskou zítřejší oběd mám hotový ![]()
Glum,teda to musí bejt super,mít takovej krámek.Já koukala na nějakej krámek tady v praze,tak se tam chci jít juknout
http://www.svatebni-doplnky.cz/store/ A co se týče tý výzdoby,nechci to přeplácané,jen jednoduchý.
Fuj,tak zítra ráno si mám píchnout už jen Cetrotide a Gonal vynechat,prej podle toho jak bude vypadat UTZ,bych si ho píchla kdyžtak později a nebo už vůbec.Už to píchání nemusím ![]()
včera jsem byla na Duška v divadle, Pátá dohoda, fakt perfektní ![]()
Strsim,my byli v CARu v Ostravě.Utíkám,utíkám pryč
.Já už o Olmíku slyšela byla tam kamoška na IVF,nepotřebuji luxus ale super přístup.
Jak dlouho jste čekali na objednání?Nevíš kde si můžu zjistit nějaké ceny?
luci: to je konkurence ![]()
http://www.svatebniobchudek.cz/store/ tohle jsme koupili, když koukneš na beremese tak pod stejným nickem mám fotky z mojí svatby
pod nickem yanicka je svatba co jsme taky dělali…plánování je krásný…já bych si svojí svatbu hned zopákla ![]()
ceny moc zjištěné nemám, ale vím že ICSI okolo 10 vajíček s prodlouženou kultivací vychází do 20 tis. včetně operace M/T co musí podstoupit manžel.
Ale zítra budu chytřejší…
a na objednání jsme čekali cca 6 týdnů, ale teď je tam ta rekonstrukce…
My by jsme se chtěli objednat tak na září nebo říjen.
A prosím mohla by si mi zjistit kolik stojí u nich minimální stimulace
?
Tak ať vám ten zítřejší pohovor dopadne na
.Dej pak vědět!
můžu se zkusit zeptat… uvidím jestli nezapomenu - už tak mám v hlavě šílený maglajz co se chci a nechci zeptat.
Glumbi píše:
luci: to je konkurence
http://www.svatebniobchudek.cz/store/ tohle jsme koupili, když koukneš na beremese tak pod stejným nickem mám fotky z mojí svatbypod nickem yanicka je svatba co jsme taky dělali…plánování je krásný…já bych si svojí svatbu hned zopákla
vau,nádhera,nevím na co čučet dřív,máte tam toho požehnaně a super ceny ![]()
A kdybych si chtěla něco objednat,stačí se zaregistrovat a můžu objednávat?