Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky aspoň v tom nejsme sami, já byla dneska na utz a 3 IUI se nekoná, protže špatně reaguju na gonal, tak snad pojišťovna mákne abysme to další cyklus stihli
to se vlastně dělá jak? to na pojišťovnu posílá CAR nebo jak?
na pojištovnu to posílá car, když jsou šikovní, tak to mají třeba za týden ![]()
Tak já mizím dámy - večer písnu jak to dopadlo…
bojim bojim, ale snad to zvládnu…
Strsim píše:
Tak já mizím dámy - večer písnu jak to dopadlo…
bojim bojim, ale snad to zvládnu…
Glumbi píše:
luci: kdybys cokoliv chtěla, tak bud přímo objednávat, nebo mi dej vedět a já ti to vezmu a někde v praze si to předáme
http://www.beremese.cz/…ucie-a-petr/ odkaz na naše album
Glumbi, krásné fotečky a vy jste byli nádherní!!!!
Tak přeji pohádkové manželství aspoň ještě tak 50 let ![]()
LuS píše:Glumbi píše:Glumbi, krásné fotečky a vy jste byli nádherní!!!!
luci: kdybys cokoliv chtěla, tak bud přímo objednávat, nebo mi dej vedět a já ti to vezmu a někde v praze si to předáme
http://www.beremese.cz/…ucie-a-petr/ odkaz na naše album
Tak přeji pohádkové manželství aspoň ještě tak 50 let
glumbi taky jsem koukla na fotečky, opravdu krásné fotečky
ať to vydrží
.. taky jsem proti rozvodům, přesto jsem se po osmi letech manželství rozvedla, někdy to prostě nemá cenu a je to tak pro všechny lepší ![]()
ixule: no jasný, když to fakt nejde tak jo, ale dneska se lidi nepohodnou a hned se rozvádějí…
ale na druhou stranu, to je každýho věc…a čím víc rozvodů, tím víc nových svateb a tím víc kšeftů ![]()
Glumbi píše:
ixule: no jasný, když to fakt nejde tak jo, ale dneska se lidi nepohodnou a hned se rozvádějí…ale na druhou stranu, to je každýho věc…a čím víc rozvodů, tím víc nových svateb a tím víc kšeftů
no jasně .. je fakt, že kamarádka se loni v červnu vdávala a teď se rozvádí .. je to rok
.. ale i to se stává bohužel .......... zase z druhé stany, naši měli minulou neděli výročí 40 let od svatby
![]()
.. jako jestli tě to živí, tak určitě
![]()