Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Luca:Tak s gelovkama asi jen tak něco neuděláš,to by sis musela nechat manikérkou sundat,a proč ses nezeptala tam?
Luci: já je mám taky a dokonce na opu jsem je měla celý červený a bylo mi řečeno, že jim stačí u nohou…ale šla jsem tam v ponožkách a v ponožkách jsem se i probudila…takže je vůbec nepotřebovali ![]()
Glumbi píše:
Luci: já je mám taky a dokonce na opu jsem je měla celý červený a bylo mi řečeno, že jim stačí u nohou…ale šla jsem tam v ponožkách a v ponožkách jsem se i probudila…takže je vůbec nepotřebovali
Tak to neřeším.Můj taky říkal ať se na to vybodnu,že se zas tolik nestane.Už jsem se tě asi ptala,ale kam chodíš do CAR?
když vkládáte fotky, tak to já vám musím taky nějakou přidat, je to z naší sobotní pink párty a je vidět, že se tam našim kamarádům líbilo ![]()
Maia22 píše:
To jo,dneska je jiná doba,ženy jsou dlouho mladé,s chlapama je to horší no,ty si asi krémy proti vráskám teda pokud nejsou metrosexuálové mazat nebudou
Tak to máš pravdu
Jako manža o sebe sice dbá, ale tekovej peeling si udělá ani za nic.A to jsem mu toho tolik nakoupila ![]()
luca22 píše:
Děvčátka mám dotaz,vůbec si nevím rady…dnes mi v Car řekli že musím mít na OPU odlakované nechty,ať vidí nechtové lůžko,kvůli prokrvení.Ale problém je v tom,že já mám gelovky a teď si nevím rady
Tý jo, tak to bych byla taky v háji
Ale jak píše Glumbi, na nohách by jim mohli stačit. Teda pokud nemáš gelovky i tam?
![]()
LuS: To já když někam jdeme tak musim manžela i navonět,tohle ho vůbec nebere,vykoupat se,oholit a hotovo,víc ho nezajímá ![]()
Tak to je typickej chlap, lepší než ti metrouši:)
Ale ten můj se zase voní šíleně moc.Má tak 15 voňavek a v každým autě (soukr. i služ.) ještě 2
Nesnáší smrad.
Což teda já taky takže se doplňujeme. Jsme na ty vůně prostě ulítlí oba ![]()
Jaru22 píše:
když vkládáte fotky, tak to já vám musím taky nějakou přidat, je to z naší sobotní pink párty a je vidět, že se tam našim kamarádům líbilo
LuS: Tak to je dobře,já třeba manželovi voňavky jako dárky nekupuju,protože vím že ho to nepotěší,ale je fakt že se zase rád oblíká. Tak u tebe to musí voňavka jistit,když už třeba nevíš co mu koupit k svátku nebo tak podobně ![]()
Jaru22 píše:
když vkládáte fotky, tak to já vám musím taky nějakou přidat, je to z naší sobotní pink párty a je vidět, že se tam našim kamarádům líbilo
no parádní fotečka,jde vidět že tam byla skvělá zábava ![]()
luca22 píše:Glumbi píše:Tak to neřeším.Můj taky říkal ať se na to vybodnu,že se zas tolik nestane.Už jsem se tě asi ptala,ale kam chodíš do CAR?
Luci: já je mám taky a dokonce na opu jsem je měla celý červený a bylo mi řečeno, že jim stačí u nohou…ale šla jsem tam v ponožkách a v ponožkách jsem se i probudila…takže je vůbec nepotřebovali
na prvním ivf jsme byli v iscaru a ted jdeme do pfc…
holky ten můj se rád voní, ale jako přiměřeně a má špatnou pleť, tak jsem ho naučila používat ty pánské peelingy, a to teda používá, ale třeba krém na ruce nebo obličej na něj nedostanu ani v zimě na horách
.. jinak, když jsme u toho vonění … můj děda, než kamkoliv vyrazí, tak se navoní a to je mu 92
… jemu kupuju jako dárky kosmetiku pořád ![]()
ixule píše:
holky ten můj se rád voní, ale jako přiměřeně a má špatnou pleť, tak jsem ho naučila používat ty pánské peelingy, a to teda používá, ale třeba krém na ruce nebo obličej na něj nedostanu ani v zimě na horách.. jinak, když jsme u toho vonění … můj děda, než kamkoliv vyrazí, tak se navoní a to je mu 92… jemu kupuju jako dárky kosmetiku pořád
Tak ten můj se krémama maže, ale čištění pleti na bodu mrazu. Dělají se mu akorát póry a když si je vymačká tak mu naskáčou běďary tak to nedělá, že prý nebude vypadat jak dalmatin
Jinak o sebe pečuje, to jo ![]()
Teda dědu máš drsnýho
![]()
LuS píše:Teda dědu máš drsnýho![]()
jo děda to je frajer
.. bohužel až moc, už blbě chodí, ale hůl si nevezme
.. no přece v tomhle věku nebude chodit o holi, že
![]()
na fotce dědovo o 7 let starší sestra (na podzim bohužel zemřela), děda a já