IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3089
26.7.11 13:13

Luca:Tak s gelovkama asi jen tak něco neuděláš,to by sis musela nechat manikérkou sundat,a proč ses nezeptala tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
26.7.11 13:17

Luci: já je mám taky a dokonce na opu jsem je měla celý červený a bylo mi řečeno, že jim stačí u nohou…ale šla jsem tam v ponožkách a v ponožkách jsem se i probudila…takže je vůbec nepotřebovali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
26.7.11 13:23
Glumbi píše:
Luci: já je mám taky a dokonce na opu jsem je měla celý červený a bylo mi řečeno, že jim stačí u nohou…ale šla jsem tam v ponožkách a v ponožkách jsem se i probudila…takže je vůbec nepotřebovali :wink:

Tak to neřeším.Můj taky říkal ať se na to vybodnu,že se zas tolik nestane.Už jsem se tě asi ptala,ale kam chodíš do CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
26.7.11 13:26

když vkládáte fotky, tak to já vám musím taky nějakou přidat, je to z naší sobotní pink párty a je vidět, že se tam našim kamarádům líbilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
26.7.11 13:27
Maia22 píše:
To jo,dneska je jiná doba,ženy jsou dlouho mladé,s chlapama je to horší no,ty si asi krémy proti vráskám teda pokud nejsou metrosexuálové mazat nebudou :lol:

Tak to máš pravdu :lol: Jako manža o sebe sice dbá, ale tekovej peeling si udělá ani za nic.A to jsem mu toho tolik nakoupila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
26.7.11 13:29
luca22 píše:
Děvčátka mám dotaz,vůbec si nevím rady…dnes mi v Car řekli že musím mít na OPU odlakované nechty,ať vidí nechtové lůžko,kvůli prokrvení.Ale problém je v tom,že já mám gelovky a teď si nevím rady :nevim:

Tý jo, tak to bych byla taky v háji :lol: Ale jak píše Glumbi, na nohách by jim mohli stačit. Teda pokud nemáš gelovky i tam? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
26.7.11 13:35

LuS: To já když někam jdeme tak musim manžela i navonět,tohle ho vůbec nebere,vykoupat se,oholit a hotovo,víc ho nezajímá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
26.7.11 13:38

Tak to je typickej chlap, lepší než ti metrouši:)
Ale ten můj se zase voní šíleně moc.Má tak 15 voňavek a v každým autě (soukr. i služ.) ještě 2 :lol: Nesnáší smrad. :lol: Což teda já taky takže se doplňujeme. Jsme na ty vůně prostě ulítlí oba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.7.11 13:43
Jaru22 píše:
když vkládáte fotky, tak to já vám musím taky nějakou přidat, je to z naší sobotní pink párty a je vidět, že se tam našim kamarádům líbilo :-D
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
26.7.11 13:45

LuS: Tak to je dobře,já třeba manželovi voňavky jako dárky nekupuju,protože vím že ho to nepotěší,ale je fakt že se zase rád oblíká. Tak u tebe to musí voňavka jistit,když už třeba nevíš co mu koupit k svátku nebo tak podobně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
26.7.11 13:48
Jaru22 píše:
když vkládáte fotky, tak to já vám musím taky nějakou přidat, je to z naší sobotní pink párty a je vidět, že se tam našim kamarádům líbilo :-D

no parádní fotečka,jde vidět že tam byla skvělá zábava :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
26.7.11 13:48
luca22 píše:
Glumbi píše:
Luci: já je mám taky a dokonce na opu jsem je měla celý červený a bylo mi řečeno, že jim stačí u nohou…ale šla jsem tam v ponožkách a v ponožkách jsem se i probudila…takže je vůbec nepotřebovali :wink:
Tak to neřeším.Můj taky říkal ať se na to vybodnu,že se zas tolik nestane.Už jsem se tě asi ptala,ale kam chodíš do CAR?

na prvním ivf jsme byli v iscaru a ted jdeme do pfc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.7.11 13:59

holky ten můj se rád voní, ale jako přiměřeně a má špatnou pleť, tak jsem ho naučila používat ty pánské peelingy, a to teda používá, ale třeba krém na ruce nebo obličej na něj nedostanu ani v zimě na horách

.. jinak, když jsme u toho vonění … můj děda, než kamkoliv vyrazí, tak se navoní a to je mu 92 :palec: … jemu kupuju jako dárky kosmetiku pořád :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
26.7.11 14:02
ixule píše:
holky ten můj se rád voní, ale jako přiměřeně a má špatnou pleť, tak jsem ho naučila používat ty pánské peelingy, a to teda používá, ale třeba krém na ruce nebo obličej na něj nedostanu ani v zimě na horách.. jinak, když jsme u toho vonění … můj děda, než kamkoliv vyrazí, tak se navoní a to je mu 92 :palec: … jemu kupuju jako dárky kosmetiku pořád :palec:

Tak ten můj se krémama maže, ale čištění pleti na bodu mrazu. Dělají se mu akorát póry a když si je vymačká tak mu naskáčou běďary tak to nedělá, že prý nebude vypadat jak dalmatin :lol: Jinak o sebe pečuje, to jo :lol:
Teda dědu máš drsnýho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.7.11 14:05
LuS píše:Teda dědu máš drsnýho :lol: :lol:

jo děda to je frajer :palec: .. bohužel až moc, už blbě chodí, ale hůl si nevezme :cert: .. no přece v tomhle věku nebude chodit o holi, že :mrgreen: :zed:

na fotce dědovo o 7 let starší sestra (na podzim bohužel zemřela), děda a já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital