Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kali píše:
Děkujeme
Katka1311 píše:Holky tu svatbu vám normálně závidím, se toho snad nikdy nedočkám a to už jsem s příťou 6 let.
Vítám nováčky Ixule a Kali![]()
Glumbi já jsem měla první svatbu taky v kostele ale nevydrželo nám to.
Teď jsem šťastně vdaná po druhé
Ladunko,jj já to taky četla ale zdálo se mi to málo ale super pro nás asi do toho půjdu.Na IVF jsem měla málo vajíček ta zkusíme tu minimálku.
Holky ohledně těch spermoníků, myslíte že pokud máme zýšené leukocyty, máme si nechat udělat ICSI, až na to máme všechno v pořádku
Holky, leukocyty jsou zánět. Kdyby se přeléčil, výsledky spermia by byly lepší. Přítel to měl taky, naštěstí mu to přešlo samo a pak se výsledky zlepšily.
Stejně je to zajímavý, řekli zánět a když zjistili, že je příťa alergik, řekli, že to může být způsobeno i tím
jsem z toho jelen.
Jinak ty hodnoty už má na třech, Ladun a myslíš, že by bylo dobrý si kvůli tomu nechat dát i ICSI nebo je to zbytečný?
No jo, to jsou oni. Ješitní až do smrti
Ale teda musím uznat, že děda je fakt štramák!!
Já mám 75-letou babičku a ta zase lítá po horách s trek.holema jak mladice. A to min. 2× za rok!Tyhle lidi fakt obdivuju.
Kali, nechala bych si poradit od embryoložky podle aktuálního spg. Oni to od těch leukocytů očistí, ale záleží taky na morfologii, pohyblivosti…Taky je řešení udělat po třeba půl na půl - půlku nechat jen tak a druhou nechat udělat ICSI, pro jistotu ![]()
teda to je děda…já už nemám ani jednoho, jen od manžela a toho mám strašně ráda a tak je to štramák
manža není na krémíky, ale parfémy má pořád…to si kupujeme nový vždycky spolu, já ještě mám a on už ne
nemá rád smraďochy a já je přímo nesnáším
holky já vám tak závidím tu stimulku…už se na tu mou moc těším ![]()
Já taky nemám ani jednoho dědu, ale upřímně mi to nevadí.Nebyli to zrovna super dědové…,ale manžel má taky super dědu (od mamky) a toho mám taky moc ráda. I babičku. Jo, tak stimulku všem taky závidím!Já jdu ráno na UTZ a prý jestli mám nízko sliznici tak začneme tak jsem zvědavá s čím
Páč se stimulkou jsem měla začít 23DC, ale jelikož jsem to nedostala tak nemůžu ani začít brát novou proveru tak už se na to zítřejší „véčko“ moc těším
![]()
Ladun naštěstí morfologii a pohyblivost máme dobrou, ale samozřejmě je lepší dát na rady doktorů
LuS píše:
Holky papa a zítraDoufám, že budou nějaké novinky
díky z pochvalu dědy, on je i bezvadnej, přítul ho má taky moc rád a děda na něj taky nedá dopustit
.. já zas přišla brzo o babičky, druhý děda zemřel, když mi bylo asi 21 ![]()
Teda holky, vás dočíst, to je výkon
![]()
Nevěsty krááásnééé, my měli 21.6. tři roky. ![]()
ahojky děvčátka
rychle jsem vás dočetla, ale jste fakt kecalky… z toho co si pamatuju
Kačko my měli taky svatbu 6.6. jen v roce 2009 ![]()
všechny fotečky chválím - nevěsty jsou všechny krásné - každá z nás si ten den musela připadat jak princezna…
a jinak add dnešní návštěva FN
pocity dobré - ujala se nás sestřička a asi 30 minut smolila papíry - ale strašně pohodová. Pak jsme šli za doktorem - ten bohužel během chvilku musel utéct telefonovat kvůli té plánované rekonstrukci a byl pryč 2 HODINY - tak jsme mezitím kecaly se sestřičkou o IVF - dlouhý versus krátký protokol a tak.
Takže 29.8. (předběžně) - ještě musí upřesnit máme domluvenou další konzultaci - do té doby musím udělat 3DC HP - dnes jsem 22DC takže mi udělali jednu krev na HP. Příště už se budeme domlouvat na stimulku a co všechno okolo zařídit.
Dokonce jsem začala přemýšlet nad možností darování vajíček - napadlo mě to včera v noci a dnes mě o tom ujistila sestřička i doktor. Muž totiž nechce přistoupit na dárce. Pokud by operace nevyšla tak chce zkusit operaci ještě jinde. A já si zase říkám, že kdybych měla mít vajíčka a měly se vyhodit „do koše“ tak to raději ať někomu přinesou štěstíčko… tak uvidím ještě…
a určitě jsem chtěla ještě něco dopsat a už si nepamatuju co…
mužíček mě vzal na večeři tak jsem se skvěle nadlábla - potkala dokonce Bořka Slezáčka i s dogou a teď už ležím s knihou a dvojkou bílého. Sice to bílé úplně nezapadá do mého „zdravého“ režimu ale co už ![]()
simčo takže dobrý
.. je dobře, že z toho máš dobrý pocit .. s tím darováním vajíček .. no něco na tom asi bude ![]()
simí: hlavně že z toho máte dobrý pocit ![]()
já jsem zase dneska koukala na adopce. je to strašně složitej kolotoč ![]()