IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3089
27.7.11 11:39

LuS: přesně tak,peníze budou,my nebudem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
27.7.11 11:41
elllis píše:
Mám holky takové menší dilema, už jsem se o tom zmínila i na „květnu“ , ale stále mi to vrtá hlavou, takže k věci.
Měla bych jít na 2.IVF koncem srpna, a dle mých výpočtů na ET někdy začátkem září, jenže zhruba po 5 dnech od ET máme rodinnou oslavu, o které vím asi 4 měsíce. Jedná se o 50.narozeniny a já pořád nevím, jestli IVF odložit, abych si pak nevyčítala, že to příp. nevyšlo kvůli té oslavě, nebo na ní nejít, což by asi nebylo dobrý a nebo to zkrátka zkusit buď a nebo, ale pak bych ten případnej nezdar fakt asi nezvládla. Pořád si říkám, že když čekám takovou dobu, tak se to o měsíc taky nezblázní… Ale na druhou stranu jsem se už těšila, že se bude zase něco dít…
Omlouvám se za takovej román, ale musela jsem se vykecat. Nějaké názory???

Ahoj Elis,
když vše dobře půjde tak bych měla jít na ET taky v září a 10.9. máme jít na svatbu a 26.9-28.9 mám jet služebně do Německa…V práci to říkat nechci páč není nic jisté, ale vím, že pokud IFV dopadne dobře tak se klidně na všechno tohle vyprdnu…Tohle je teď pro mě TOP 1!Takže záleží, co je pro tebe víc důležíté…Tak ať se rozhodneš správně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
27.7.11 11:41

ellis .. to je mi jasné :mrgreen: … já jen, že v tom nejsi sama, kdo neví co dřív :mrgreen: .. skoro 33, navíc mi při HP zjistli vysoký nějaký hormon co zapříčiňuje přechod, jako že prý ještě dobrý, ale že to asi bude dřív než normálně, nedokázal říct kdy :nevim: ..... já si taky nejdřív říkala, nejdřív dodělat školu, pak můžu těhotnět, pak jsem už přestala brát HA, že bych to dodělala v nejhorším při těhu, beztak je to dálkově .. no 4. ročník jsem musela opakovat, protože jsem na konci byla v nemocnici a nestihla jsem dodělat zkoušky, tak jsem to musela celé dělat znovu :zed: .. takže jsem to o rok protáhla a těhu stejně pořád nikde … takže bych to ráda měla z krku, ale hrotit to asi nebudu .. jako já maturu mám, tohle je druhá, na jiné škole, takže to zas tak moc nehoří .. zkoušky mám hotové, tak prý do pěti let musím k maturitě, tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
27.7.11 11:42
Maia22 píše:
LuS: přesně tak,peníze budou,my nebudem :wink:

Moje řeč :lol: A těch 50.000 člověk rozfofruje ani neví jak. My jsme s manžou rušili pojistky a refinancovali a vytekli jsme na všem právě těch 50 tácků takže na vše kašlu.Kdybych si na to měla půjčit tak to udělám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
27.7.11 11:43
Maia22 píše:
Tak si asi vybrala blbej CAR,tam kde málo platí,používají také nekvalitní stimulační léky,např. fostimon atd,tam kde platí víc puregon,gonal atd,přece jen ten rozdíl je potom znát :nevim:

jo to je možné .. u nás jsou dva, nevím, ve které byla .. předpokládám, že v tom druhém, než kam chodím já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.7.11 11:45

LuS, Ixi, díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.7.11 11:45

Add oslava - Elis já bych určitě nečekala - pokud nepředpokládáš nějakou brutální alkoholovou smršť tak hurá do toho. Klidně bych na tvým místě snesla i třeba dvojku bílého a nikdo nic nemůže říct - tu můžeš dolívat „vinnou“ minerálkou a ať ti kdokoli cokoli řekne…

add cena - při nějaké debatě s jednou sestřičkou (kamarádka kamarádky z pátého kolene :jazyk: ) jsem zjistila, že soukromé cary dávají léky podle ceny, nikoli podle toho jak se pro koho hodí… :roll: je otázka kolik na tom je pravdy, to si musíme přebrat samy, ale věřila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
27.7.11 11:47
elllis píše:

Není zač :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
27.7.11 11:48

LuS: U nás to zatím vypadá tak,že si stejně budem muset část pujčit,každý měsíc máme nějaké výdaje navíc,narozeniny,svátky,dovolená,svatby,doplatek za plyn,no takže to co by jsme ušetřili tak zas vrazíme do toho,manžel si našel ještě brigádu,chce na to vydělat a co nám bude scházet tak si půjčíme,nedá se nic dělat :roll:
ixule: Tak zase někomu pomohla,i když to asi pro ní nebylo to hlavní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.7.11 11:48
Strsim píše:
Add oslava - Elis já bych určitě nečekala - pokud nepředpokládáš nějakou brutální alkoholovou smršť tak hurá do toho. Klidně bych na tvým místě snesla i třeba dvojku bílého a nikdo nic nemůže říct - tu můžeš dolívat „vinnou“ minerálkou a ať ti kdokoli cokoli řekne…

Určitě neočekávám, žádnou alkoholovou smršť, ale myslela jsem spíš, jako, že kdyby to nevyšlo, tak si budu vyčítat, že jsem tam šla a nebyla v klidu, neležela atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
27.7.11 11:51
Maia22 píše:
LuS: U nás to zatím vypadá tak,že si stejně budem muset část pujčit,každý měsíc máme nějaké výdaje navíc,narozeniny,svátky,dovolená,svatby,doplatek za plyn,no takže to co by jsme ušetřili tak zas vrazíme do toho,manžel si našel ještě brigádu,chce na to vydělat a co nám bude scházet tak si půjčíme,nedá se nic dělat :roll:
ixule: Tak zase někomu pomohla,i když to asi pro ní nebylo to hlavní…

Mai, tak to známe moc dobře. Manža má 2 prac. poměry a rozhodně si nežijeme na vysoké noze, ale jak píšeš to je furt něco (narozky, svatby, různý akce, doplatky…atd) Já teda taky ráda utrácím (hadry, kosmetika a hlavně nákup přes net je moje velká neřest), ale není to nic extra a mám pocit, že věčně nevycházím…Už bych prostě potřebovala být na mateřské a nemít na nákupy čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.7.11 11:52

Elis já myslím, že jestli ležíš nebo neležíš nemá vliv. Pokud nebudeš mít nějaké komplikace tak to přece není nutné. A že vypadneš z domu a dostaneš se mezi znáné lidi podle mě jen pomůže. Ale nejsem doktor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
27.7.11 11:55

LuS: Ono hlavně když je člověk doma,tak nepotřebuje mít pořád nové oblečení,kosmetiku atd,když člověk denně chodí do práce mezi lidi,musí nějak vypadat :wink:
Pak zase budeme utrácet za prcka,já jsem teda úchylná na oblečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
27.7.11 11:55

Ahoj babky, tak zase pěkná fuška vás po dvou dnech přelouskat, ani nevím, co už jsem četla…

Gratulace ke všem úspěchům… :hug:
Nevěsty a tety krásné :potlesk:
Peníze…je to hnus, máš nervy na pochodu a řešit peníze, které ve většině případů nejsou, to je teda :poblion:

Rada: vykašlete se na to, nějak bude…

P.S. na oslavu běž, ale nepij…nebo nechoď, ale IVF už neodkládej 8-o já to chtěla udělat kvůli práce, protože mě to žere, ale prdím na to :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
27.7.11 11:56
elllis píše:

to fakt není za co, rozhodnutí je jen a jen tvoje  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek