Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
hurá, metřík je tam
už jsem to hledala minule, ale asi nebyl ten správný čas…
Já jsem přemýšlela, nad žakem - moooc ho chci, ale protože jsem netušila, jestli ho zvládnu tak jsem si koupila Rozárku - červenýho penanta rozelu. ALe příště to fakt bude žako - až nebude Rozárka
Je teda zlatíčko, dokonce byla krásně krotká - jen manžel jí ukazoval kdo je doma pán
chytil ji na sílu do ruk a od té doby se ruky bojí. Sice zobání si vezme, ale bojí se ruky a nedůvěřuje a na ruku si už nesedne.
Ale na to, že mi kamarád co mi ji dal tvrdil, že ji nenaučím mluvit, tak mluví dobře. A pěkně spojuje věci k sobě. Teda těch 10 slov co umí ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
přikládám obrázek - jiný (lepší) bohužel v práci nemám…
Jméno píše:
Minko musíš věřit tomu, že zdravá budeš. Soustřeď se na to, že jsi o.k. a vše bude o.k. Špatné myšlenky mají za následek špatné konce, ale je to těžké, já vím
držím palce
Souhlasím!!!
![]()
Strsim píše:
Já jsem přemýšlela, nad žakem - moooc ho chci, ale protože jsem netušila, jestli ho zvládnu tak jsem si koupila Rozárku - červenýho penanta rozelu. ALe příště to fakt bude žako - až nebude Rozárka
Je teda zlatíčko, dokonce byla krásně krotká - jen manžel jí ukazoval kdo je doma pánchytil ji na sílu do ruk a od té doby se ruky bojí. Sice zobání si vezme, ale bojí se ruky a nedůvěřuje a na ruku si už nesedne.
Ale na to, že mi kamarád co mi ji dal tvrdil, že ji nenaučím mluvit, tak mluví dobře. A pěkně spojuje věci k sobě. Teda těch 10 slov co umí
http://www.youtube.com/watch?…přikládám obrázek - jiný (lepší) bohužel v práci nemám…
Tak ta je super!!Krásná barvička.To máte doma veselo
A pejsan jak na ti koukal ![]()
Pesan je mámin - a je z ní úplně na větvi. Chodí za ní jak ocásek a ta potvora jen chodí a říká mu „No pojď no pojď“. vždycky počká až k ní přijde a zase mu o kousek pouteče, nebo rovnou frnkne… a ten malý oslík je schopný třeba hodinu sedět pod jejím sedátkem a prosí…
Strsim - Rozárka je krásná a i jméno má krásný, taky jsme chtěli Rozárku, ale chovatel ji říkal Beruško, tak jsme ji to nechtěli moc měnit a je to naše Baruška, 13.9.jí bude rok a my ji máme necelý 3 měsíce.
Kolik se dožívají Rozely? A Kolik je Rozárce?
MINKA22 píše:
ahoj holky takže zase nic dostala jsem papírý na podpis aby jsme začly ivf,jenže ono mi nejde vše tak jednoduše 4.8 jdu na UZ to budu 20dc jestli bude vše v pořadku a nenajdou cysty tak mi pichne injekci ktera pusobí 12 dni a pak jestli bude zase vše ok tak začnu se stimulací nasadí mi dlouhy protokol,jenže jen pod podmínkou jestli nebudu nemocna jelikož mam kašel a rýmu jako kreten.posledni 3 měsíce jsem každou chvili nemocna a na imunologii mi zjistily že mam zvyšene aslo což znamena streptokokové onemocnění,zítra pujdu na stěry a uvidíme co se bude dít.takže mam na to tyden abych se vylečila jinak se zase posunu dokud nebudu zdrava
Minko,
no to teda potěší
![]()
Snad se teda do kontroly pořádně vyležíš
. Kup si hodně vitamínlů, léčivých čajíků a snad to brzy přejde a budeš moct stimulovat ![]()
Rozely se dožívají tak 8-12 co mi říkal ten kamarád a když o tom tak přemýšlím tak má 4 roky.
Já jsem nechtěla hned jít do drahého papoucha, protože jsem nevěděla jestli ho zvládnu a jestli ji naučím mluvit a tak. Takže jsem zkusila rozelu, přestože mě ten kamarád říkal, že je to hloupý papoušek. Ale už toho umí dost.
Navíc stačí abych jí třeba řekla „Mazej do domečku“ a fakt zaleze do klece… když ji nezavřu tak samozřejmě je během 10 vteřin venku, ale poslechne a to je hlavní. Jen mě mrzí že nepřijde na ruku…
Rozárka určitě není hloupý papoušek ![]()
Až budeš mít přístup k dalším fotečkám, tak určitě je sem dej, ať se můžeme pokochat ![]()
My jsme měli vždycky jen andulku, tu poslední jsme s dcerkou oplakaly v březnu, bylo jí 8roků, mluvila, pusinkovala se, poslouchala , byl to náš miláček, bohužel měla nádor u zadečku, umřela Míše v ruce a pak jsme se rozhodly, že už nic krátkodobýho nechceme, protože pak ta ztráta je moc bolavá.
Kakaďáci se dožívají 50 - 80 let ![]()
Minko, doufám, že se dáš do pořádku a vše bude, tak jak má
Držím pěstičky
Elllis ahooooooj ![]()
Rozárka je mazlíček, hned bych ji taky upusinkovala ![]()
Jméno píše:
Ahoj Jesse, jak je? Já jedu zítra do Olmiku a jsem pěkně nervózní
Ahojky, dnes jsem volala a jdu v úterý na KO do Polanky. Tak jsem zvědavá co bude, jestli už konečně popojdem dál.
ellli, ahoj
,
já bych do toho šla, nevím, o ničem důležitějším, takže bych se na oslavě krotila a myslela na bobky v bříšku ![]()