IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3089
28.7.11 11:18

jesse: spíš předposlední :mrgreen: pro výsledky jdeme zítra,doufám že to nebude nějaká hrůza kvůli který by se muselo to ivf odložit a doufam že tam manža nebude něco mít,protože on a léky to nejde dohromady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
28.7.11 11:20

Mně ani v CAR nic neříkali, že to musím mít tak jsem zvědavá…V PO jdu na další UTZ tak se radši optám…
:?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
28.7.11 11:21
Maia22 píše:
jesse: spíš předposlední :mrgreen: pro výsledky jdeme zítra,doufám že to nebude nějaká hrůza kvůli který by se muselo to ivf odložit a doufam že tam manža nebude něco mít,protože on a léky to nejde dohromady :roll:

Tak vám na zítřek držím moc pěsti. :hug: :palec: S těma chlapama to je těžké, k doktorovi nejdou, léky nechtějí brát a až je pozdě a něco se rozjede, tak potom litují. Můj a léky to jsou taky dvě různé věci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
28.7.11 11:25

jesse: to jo ale jakmile maj rýmičku tak to je konec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
28.7.11 11:26
ixule píše:
ladun píše:
Ixi, ano, musíš ke gyndaři. Mě o tom ze začátku taky nikdo neříkal, až potom někdy v průběhu IVF si sestřička vzpomněla, že mám mít potvrzení z cytologie čípku… :roll:
Naštěstí jsem si to zjistila dopředu (na stránkách o IVF), nechala si to udělat a pak už jen zašla pro razítko. V CAR Tě posílají jen na UTZ a pak na sál.
ha, tak to bych se mohla objednat, stejně bych měla .. nevadí, když je to třeba měsíc dva staré ne?

Nevadí, nemá to být akorát starší, myslím, jednoho roku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
28.7.11 11:29
Maia22 píše:
jesse: to jo ale jakmile maj rýmičku tak to je konec :lol:

Přesně tak. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
28.7.11 11:41
Maia22 píše:
jesse: to jo ale jakmile maj rýmičku tak to je konec :lol:

:lol: :lol: Tak tak.Ten můj je vždycky protivnej. To ani já při PMS nejsem taková :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.7.11 11:44

LuS .. se divíš?!? .. rýma je přece zákeřná a těžká choroba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
28.7.11 11:45

To je fakt :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
28.7.11 11:47

Si tak občas říkám, že kdyby chlapi měli podstoupit všechno co my tak už na tom světě asi nikdo není :lol: :lol: Jedna známá nám vyprávěla o svým chlapovi jak byl celej šílenej, že má jít na nějaký vyšetření jeho „chlouby“ a ona na něho, že my taky musíme chodit na gyndu, rodit a kdo ví co a ten blbec jí řekl: „No jo, ale vy ženský jste zvyklé“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
28.7.11 11:47

holky bacha…ted někde ve švédsku či kde udělali výzkum, že chlapi opravdu snášejí rýmu strašně špatně, je to nějak ovlivněný hormonama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
28.7.11 11:49

Tak proto ženská vydrží víc než člověk :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
28.7.11 11:51

Holky, nepijete některá Femigard?Já to teď koupila na zkoušku, už jsem měla i gynex tak ještě tohle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
28.7.11 11:52
LuS píše:
Holky, nepijete některá Femigard?Já to teď koupila na zkoušku, už jsem měla i gynex tak ještě tohle :mrgreen:

já ho pila a nic :mrgreen: ale je fakt, že jsem to měla přesný jak hodinky, což mám i jindy( kromě tý po ivf) ale nebolelo mě břicho atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.7.11 11:52
LuS píše:
„No jo, ale vy ženský jste zvyklé“ :lol: :lol:

jako dobrý :mrgreen:

Glumbi .. jo jo, já to taky četla, chudáčci malinkatý bezmocný :mrgreen: .. kdyby nechodili pořád jako frajeři oblečený na půl, tak by tu rýmu tak často neměli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí