Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jesse: spíš předposlední
pro výsledky jdeme zítra,doufám že to nebude nějaká hrůza kvůli který by se muselo to ivf odložit a doufam že tam manža nebude něco mít,protože on a léky to nejde dohromady ![]()
Mně ani v CAR nic neříkali, že to musím mít tak jsem zvědavá…V PO jdu na další UTZ tak se radši optám…
![]()
Maia22 píše:
jesse: spíš předposlednípro výsledky jdeme zítra,doufám že to nebude nějaká hrůza kvůli který by se muselo to ivf odložit a doufam že tam manža nebude něco mít,protože on a léky to nejde dohromady
Tak vám na zítřek držím moc pěsti.
S těma chlapama to je těžké, k doktorovi nejdou, léky nechtějí brát a až je pozdě a něco se rozjede, tak potom litují. Můj a léky to jsou taky dvě různé věci ![]()
ixule píše:ladun píše:ha, tak to bych se mohla objednat, stejně bych měla .. nevadí, když je to třeba měsíc dva staré ne?
Ixi, ano, musíš ke gyndaři. Mě o tom ze začátku taky nikdo neříkal, až potom někdy v průběhu IVF si sestřička vzpomněla, že mám mít potvrzení z cytologie čípku…
Naštěstí jsem si to zjistila dopředu (na stránkách o IVF), nechala si to udělat a pak už jen zašla pro razítko. V CAR Tě posílají jen na UTZ a pak na sál.
Nevadí, nemá to být akorát starší, myslím, jednoho roku ![]()
Maia22 píše:
jesse: to jo ale jakmile maj rýmičku tak to je konec
Přesně tak.
![]()
Maia22 píše:
jesse: to jo ale jakmile maj rýmičku tak to je konec
Tak tak.Ten můj je vždycky protivnej. To ani já při PMS nejsem taková ![]()
Si tak občas říkám, že kdyby chlapi měli podstoupit všechno co my tak už na tom světě asi nikdo není
Jedna známá nám vyprávěla o svým chlapovi jak byl celej šílenej, že má jít na nějaký vyšetření jeho „chlouby“ a ona na něho, že my taky musíme chodit na gyndu, rodit a kdo ví co a ten blbec jí řekl: „No jo, ale vy ženský jste zvyklé“
![]()
holky bacha…ted někde ve švédsku či kde udělali výzkum, že chlapi opravdu snášejí rýmu strašně špatně, je to nějak ovlivněný hormonama ![]()
Holky, nepijete některá Femigard?Já to teď koupila na zkoušku, už jsem měla i gynex tak ještě tohle ![]()
LuS píše:
Holky, nepijete některá Femigard?Já to teď koupila na zkoušku, už jsem měla i gynex tak ještě tohle
já ho pila a nic
ale je fakt, že jsem to měla přesný jak hodinky, což mám i jindy( kromě tý po ivf) ale nebolelo mě břicho atd…
LuS píše:
„No jo, ale vy ženský jste zvyklé“![]()
jako dobrý ![]()
Glumbi .. jo jo, já to taky četla, chudáčci malinkatý bezmocný
.. kdyby nechodili pořád jako frajeři oblečený na půl, tak by tu rýmu tak často neměli ![]()