Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ladu, děkuji
koukám ,že už se ti to blíží, moc na Tebe myslím a doufám, že bude vše v pořádku? Plánuješ pak hned další IVF nebo bude nějaká pauzička???
Minko, držím pěsti ať ti zítra nic nenajdou a tys byla v pořádku. Ikdyž je dobře, že ti to na imuno našli, protože to může být problém při uhnižďování, to mi říkal naposledy Dr. Měla jsem jít v srpnu dělat korunku a on mi to nedoporučil, že jakákoliv infekce může celý proces skazit.
tak jestli chceš kukni na fotečky…
http://selas.rajce.idnes.cz/Rozarka/
Strsim píše:
Pesan je mámin - a je z ní úplně na větvi. Chodí za ní jak ocásek a ta potvora jen chodí a říká mu „No pojď no pojď“. vždycky počká až k ní přijde a zase mu o kousek pouteče, nebo rovnou frnkne… a ten malý oslík je schopný třeba hodinu sedět pod jejím sedátkem a prosí…
TAk to musí být super podívaná
To bych chtěla vidět live ![]()
Strsim píše:
tak jestli chceš kukni na fotečky…
http://selas.rajce.idnes.cz/Rozarka/
Ta je fakt božííííííí!!!
![]()
strsim rozárka je úžasná, miluju papoušky, měla jsem ale akorát andulky a pak korelu a ta musela pryč, když se zjistilo, že pes je na ní alergickej, ale vzala si jí tehdy extchýně, kterám akorát koreláček umřel, tak to bylo dobré
… přítul ptáky nesnáší, jako peří vůbec, takže mám holt smolíka ![]()
My měli u babičky (asi před 20 lety) anduláka a ten blbec dokonce spadl do guláše
A nakonec umřel na stáří ![]()
Děvčata, mějte krásný zbytek dne (pokud možno) a zítra se těšm na novinky
A konečně domůůůůůůůůůů.....papapa
![]()
Elli, tento měsíc nic, ani to nepůjde, další měsíc buď KET nebo IUI, podle toho, jak dopadne laparka a hystero. Taky je možné, že to nepůjde a bude se muset napřed něco poléčit
. Uvidíme ![]()
Děkuji holky jste zlaté , já doufám že bude VŠE v poho no vitaminy,kravinky, kapky VŠE už je doma takže ted léčba .
Ladunko, v pondělí ti budu držet pěsti
Určitě to dobře dopadne a další cyklus už můžete do IUI. Mě po laparce, při odstraňování stehů Dr.řekla, že na to máme s manžou hned vlítnout ![]()
Jesse, my na nic vlítat nemusíme, protože nemám žádné vajíčka
, jsem jaksi neschopná
. Samy se mi netvoří, takže šance není..Až další měsíc, kdyby mi nasadili stimulku. Však uvidíme a díky za povzbuzení ![]()
Ladunko, to si o sobě už nikdy neříkej, není to pravda!
Prostě ti není dáno, ale dá se to napravit a uvidíš, že vše bude ok. ![]()
Každý má něco, co mu chybí, nikdo není dokonalý
Ladunko, takhle nemluv
, jsi šikovná holka a k vajíčkům Ti prostě pomůže stimulka, takže houby zle ![]()