Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Glumbi píše:ixule píše:jj to asi jo
glumbi koukám, že je to všude stejné
manžel si dneska koupil motorku a má z ní radost jak malej kluk..tak doufám, že se dožije našich dětí
vidíš to, já jí zrovna prodávám ![]()
Strsim píše:
Glumbi tak to ti nezávidím - můj chlap touží po motorce taky a naštěstí se mi ho pořád ještě daří držet stranou od nákupů…
Ale nevím jak dlouho.
Tiše jsem doufala, že jak ho semlel ten motorkář před svatbou že si to rozmyslí a přestane na to myslet a ono prd…
tak manža jezdil motocros, měl urvaný vazy v rameni, zlámaných hafo kostí a stejně ho to nepustilo…před 2 roky prodal crosku a ted si koupil klasickou silnici…blázen no…
holky já to měla naopak, chlapi se kterýma jsem byla, jsem k motorkám přivedla ![]()
Holky koukala jsem na fotečky - nějak mi uteklo čí je ten kakadu, ale je úúúúúžasný
glumbi, máš pravdu, taky nevím, ale snad to vydržím. Jinak je fakt, že ty, co otěhotní přirozeně to neví a dělají všechny možné psí kusy, alespoň do doby než to zjistí ![]()
Glumbi píše:
ell: z vlastní zkušenosti z prvního ivf, celou dobu jsem byla poctivě doma, ležela nic netahala, nezvedala ruce a stejně jsem začala za 6 dní krvácet. já bych na oslavu klidně šla, jen nepij a moc netancuj. jestli se to má chytit, tak se to chytne i přes oslavu
já to mám taky napráskaný, někdy začátkem září začátek stimulace, do toho jdu 8.9 na tetování a koncem září chceme jet na dovolenou…
Glumbi a kam tetování?Já si nechala v 17 na ruku takovej čínskej znak a na lopatce motýla, ale byla jsem tenkrát blbá a borec to pěkně zprasil
Na té ruce to vypadá spíš jak monokl. Ale odstranit to, bohužel, už nejde…Ale jestli jdeš k dobrýmu tatérovi tak to bude super!Manža má tygra na rameni a je super!
Taky mám permanentní make-up očí, obočí a rtů
V srpnu mě čeká korekce.Ale ty rty moc nechytly, to je docela problém…
LuS píše:Glumbi píše:Glumbi a kam tetování?Já si nechala v 17 na ruku takovej čínskej znak a na lopatce motýla, ale byla jsem tenkrát blbá a borec to pěkně zprasil
ell: z vlastní zkušenosti z prvního ivf, celou dobu jsem byla poctivě doma, ležela nic netahala, nezvedala ruce a stejně jsem začala za 6 dní krvácet. já bych na oslavu klidně šla, jen nepij a moc netancuj. jestli se to má chytit, tak se to chytne i přes oslavu
já to mám taky napráskaný, někdy začátkem září začátek stimulace, do toho jdu 8.9 na tetování a koncem září chceme jet na dovolenou…Na té ruce to vypadá spíš jak monokl. Ale odstranit to, bohužel, už nejde…Ale jestli jdeš k dobrýmu tatérovi tak to bude super!Manža má tygra na rameni a je super!
Taky mám permanentní make-up očí, obočí a rtůV srpnu mě čeká korekce.Ale ty rty moc nechytly, to je docela problém…
jdu k uzimu…vyděla jsem jeho předelávky a fakt bomba. já chci taky motýla, ale takovýho rozvětvenýho, chci tam mít pro mě důležitý datumy a iniciály. a chci ho na záda mezi lopatky
manžel má znak dakaru ma noze a má to moc hezký, taky mu to dělal uzi.
ten pernamentní make-up je pecka, ale pěkně drahé je to, že?
Tak když to umí dobře tak to budeš kočičanda
Já vypadám spíš trapně
Naštěstí je to malý tak to schovám
Tak ať ti to udělá pěkně. Pak hoď foto, jsem zvědavá ![]()
Ahoj holky, tak se tady asi k vám brzo přidám, ne teda ohledně tetování, i když se mi to líbí, jsem posera, ale 9.8. jdem na pohovor do Olmíku do Fertimedu.Takže jsem zvědavá, co mě čeká.
Tak jsi nás našla, ptej se a budu se snažit ti na otázky odpovědět, a nejen já, ale všechny holky tady jsou moc faj. ![]()
Ahoj Peťuli, tetování mně osobně nebolelo, dělalo mi to dobře ![]()
Jinak Fertimed je fajn, mám zkušenost ještě s Gyncentrem, ale tam jsme neměli dobrý pocit, takže frr do Polanky nad Odrou, pobočka Fertimedu ![]()
ahoj holky takže zase nic dostala jsem papírý na podpis aby jsme začly ivf,jenže ono mi nejde vše tak jednoduše 4.8 jdu na UZ to budu 20dc jestli bude vše v pořadku a nenajdou cysty tak mi pichne injekci ktera pusobí 12 dni a pak jestli bude zase vše ok tak začnu se stimulací nasadí mi dlouhy protokol,jenže jen pod podmínkou jestli nebudu nemocna jelikož mam kašel a rýmu jako kreten.posledni 3 měsíce jsem každou chvili nemocna a na imunologii mi zjistily že mam zvyšene aslo což znamena streptokokové onemocnění,zítra pujdu na stěry a uvidíme co se bude dít.takže mam na to tyden abych se vylečila jinak se zase posunu dokud nebudu zdrava ![]()
Ahoj Jesse, jak je? Já jedu zítra do Olmiku a jsem pěkně nervózní ![]()