IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
27.7.11 12:40
Glumbi píše:
ixule píše:
glumbi koukám, že je to všude stejné :mrgreen:
jj to asi jo :mrgreen:
manžel si dneska koupil motorku a má z ní radost jak malej kluk..tak doufám, že se dožije našich dětí :mrgreen:

vidíš to, já jí zrovna prodávám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
27.7.11 12:41
Strsim píše:
Glumbi tak to ti nezávidím - můj chlap touží po motorce taky a naštěstí se mi ho pořád ještě daří držet stranou od nákupů…
Ale nevím jak dlouho.
Tiše jsem doufala, že jak ho semlel ten motorkář před svatbou že si to rozmyslí a přestane na to myslet a ono prd…

tak manža jezdil motocros, měl urvaný vazy v rameni, zlámaných hafo kostí a stejně ho to nepustilo…před 2 roky prodal crosku a ted si koupil klasickou silnici…blázen no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
27.7.11 12:42

holky já to měla naopak, chlapi se kterýma jsem byla, jsem k motorkám přivedla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.7.11 12:42

Holky koukala jsem na fotečky - nějak mi uteklo čí je ten kakadu, ale je úúúúúžasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.7.11 12:43

glumbi, máš pravdu, taky nevím, ale snad to vydržím. Jinak je fakt, že ty, co otěhotní přirozeně to neví a dělají všechny možné psí kusy, alespoň do doby než to zjistí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
27.7.11 12:43
Glumbi píše:
ell: z vlastní zkušenosti z prvního ivf, celou dobu jsem byla poctivě doma, ležela nic netahala, nezvedala ruce a stejně jsem začala za 6 dní krvácet. já bych na oslavu klidně šla, jen nepij a moc netancuj. jestli se to má chytit, tak se to chytne i přes oslavu :wink:
já to mám taky napráskaný, někdy začátkem září začátek stimulace, do toho jdu 8.9 na tetování a koncem září chceme jet na dovolenou… :mrgreen:

Glumbi a kam tetování?Já si nechala v 17 na ruku takovej čínskej znak a na lopatce motýla, ale byla jsem tenkrát blbá a borec to pěkně zprasil :-( Na té ruce to vypadá spíš jak monokl. Ale odstranit to, bohužel, už nejde…Ale jestli jdeš k dobrýmu tatérovi tak to bude super!Manža má tygra na rameni a je super!
Taky mám permanentní make-up očí, obočí a rtů :lol: V srpnu mě čeká korekce.Ale ty rty moc nechytly, to je docela problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
27.7.11 12:49
LuS píše:
Glumbi píše:
ell: z vlastní zkušenosti z prvního ivf, celou dobu jsem byla poctivě doma, ležela nic netahala, nezvedala ruce a stejně jsem začala za 6 dní krvácet. já bych na oslavu klidně šla, jen nepij a moc netancuj. jestli se to má chytit, tak se to chytne i přes oslavu :wink:
já to mám taky napráskaný, někdy začátkem září začátek stimulace, do toho jdu 8.9 na tetování a koncem září chceme jet na dovolenou… :mrgreen:
Glumbi a kam tetování?Já si nechala v 17 na ruku takovej čínskej znak a na lopatce motýla, ale byla jsem tenkrát blbá a borec to pěkně zprasil :-( Na té ruce to vypadá spíš jak monokl. Ale odstranit to, bohužel, už nejde…Ale jestli jdeš k dobrýmu tatérovi tak to bude super!Manža má tygra na rameni a je super!
Taky mám permanentní make-up očí, obočí a rtů :lol: V srpnu mě čeká korekce.Ale ty rty moc nechytly, to je docela problém…

jdu k uzimu…vyděla jsem jeho předelávky a fakt bomba. já chci taky motýla, ale takovýho rozvětvenýho, chci tam mít pro mě důležitý datumy a iniciály. a chci ho na záda mezi lopatky :-) manžel má znak dakaru ma noze a má to moc hezký, taky mu to dělal uzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
27.7.11 12:51

ten pernamentní make-up je pecka, ale pěkně drahé je to, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
27.7.11 12:52

Tak když to umí dobře tak to budeš kočičanda :lol: Já vypadám spíš trapně :roll: Naštěstí je to malý tak to schovám :lol: Tak ať ti to udělá pěkně. Pak hoď foto, jsem zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
27.7.11 13:30

Ahoj holky, tak se tady asi k vám brzo přidám, ne teda ohledně tetování, i když se mi to líbí, jsem posera, ale 9.8. jdem na pohovor do Olmíku do Fertimedu.Takže jsem zvědavá, co mě čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
27.7.11 13:31

Tak jsi nás našla, ptej se a budu se snažit ti na otázky odpovědět, a nejen já, ale všechny holky tady jsou moc faj. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
27.7.11 13:34

Peťi ahoj, to jdeš 10 dní přede mnou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
27.7.11 13:35

Ahoj Peťuli, tetování mně osobně nebolelo, dělalo mi to dobře :roll:

Jinak Fertimed je fajn, mám zkušenost ještě s Gyncentrem, ale tam jsme neměli dobrý pocit, takže frr do Polanky nad Odrou, pobočka Fertimedu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
27.7.11 13:35

ahoj holky takže zase nic dostala jsem papírý na podpis aby jsme začly ivf,jenže ono mi nejde vše tak jednoduše 4.8 jdu na UZ to budu 20dc jestli bude vše v pořadku a nenajdou cysty tak mi pichne injekci ktera pusobí 12 dni a pak jestli bude zase vše ok tak začnu se stimulací nasadí mi dlouhy protokol,jenže jen pod podmínkou jestli nebudu nemocna jelikož mam kašel a rýmu jako kreten.posledni 3 měsíce jsem každou chvili nemocna a na imunologii mi zjistily že mam zvyšene aslo což znamena streptokokové onemocnění,zítra pujdu na stěry a uvidíme co se bude dít.takže mam na to tyden abych se vylečila jinak se zase posunu dokud nebudu zdrava :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
27.7.11 13:36

Ahoj Jesse, jak je? Já jedu zítra do Olmiku a jsem pěkně nervózní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie