IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
27.7.11 11:57

Strsim, jasně chápu, jak to myslíš, ale on člověk po neúspěšném IVF, pak hledá, kdy a kde, co udělal špatně, i když to vlastně na něm ani moc nezáleží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
27.7.11 11:57

Dneska šel manža na spermio a krev, zítra jedem do CARu, tak jsem nervózní a zvědavá, jaký bude protokol…doufám, že to vyšlo s pojišťovnou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
27.7.11 11:59
Jméno píše:
Dneska šel manža na spermio a krev, zítra jedem do CARu, tak jsem nervózní a zvědavá, jaký bude protokol…doufám, že to vyšlo s pojišťovnou… :think:

Tak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.7.11 11:59

ELii vím že po neúspěchu člověk hledá chyby všude. ale určitě bych šla na oslavu pobavit se a třeba to vyjde. Nesmíš ztrácet hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.7.11 12:03
Strsim píše:
ELii vím že po neúspěchu člověk hledá chyby všude. ale určitě bych šla na oslavu pobavit se a třeba to vyjde. Nesmíš ztrácet hlavu

:hug: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
27.7.11 12:26

ell: z vlastní zkušenosti z prvního ivf, celou dobu jsem byla poctivě doma, ležela nic netahala, nezvedala ruce a stejně jsem začala za 6 dní krvácet. já bych na oslavu klidně šla, jen nepij a moc netancuj. jestli se to má chytit, tak se to chytne i přes oslavu :wink:
já to mám taky napráskaný, někdy začátkem září začátek stimulace, do toho jdu 8.9 na tetování a koncem září chceme jet na dovolenou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
27.7.11 12:31

glumbi koukám, že je to všude stejné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
27.7.11 12:33
ixule píše:

jj to asi jo :mrgreen:
manžel si dneska koupil motorku a má z ní radost jak malej kluk..tak doufám, že se dožije našich dětí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
27.7.11 12:34

Glumbi, toho tetování se nebojíš? Otravy třeba, náhoda je blbec :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.7.11 12:35
Glumbi píše:
ell: z vlastní zkušenosti z prvního ivf, celou dobu jsem byla poctivě doma, ležela nic netahala, nezvedala ruce a stejně jsem začala za 6 dní krvácet. já bych na oslavu klidně šla, jen nepij a moc netancuj. jestli se to má chytit, tak se to chytne i přes oslavu :wink:
já to mám taky napráskaný, někdy začátkem září začátek stimulace, do toho jdu 8.9 na tetování a koncem září chceme jet na dovolenou… :mrgreen:

:hug: Taky pěkný :mrgreen: no tak uvidím, po oslavě bych se měla ještě další týden zúčastnit vinobranní, ale to by už tak nevadilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.7.11 12:38

Glumbi tak to ti nezávidím - můj chlap touží po motorce taky a naštěstí se mi ho pořád ještě daří držet stranou od nákupů…
Ale nevím jak dlouho.
Tiše jsem doufala, že jak ho semlel ten motorkář před svatbou že si to rozmyslí a přestane na to myslet a ono prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
Jméno píše:
Glumbi, toho tetování se nebojíš? Otravy třeba, náhoda je blbec :-?

nebojím, jdu fakt do dobrýho studia…k nějakýmu no name bych nešla…manžel u nich byl před 14 dny a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
Maia22 píše:
LuS: Ono hlavně když je člověk doma,tak nepotřebuje mít pořád nové oblečení,kosmetiku atd,když člověk denně chodí do práce mezi lidi,musí nějak vypadat :wink:
Pak zase budeme utrácet za prcka,já jsem teda úchylná na oblečky :palec:

Mai, tak to máš pravdu :-) A vím, že doma mi to bude fuk.Já jsem na to taky ulítlá.Moje nej kámoška bude mít prcka v prosinci a už se chystám, že něco nakoupím. Těch věcí pro ty děti je teď tolik!!Ale taky ty ceny za to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
27.7.11 12:39
Glumbi píše:
ixule píše:
jj to asi jo :mrgreen:
manžel si dneska koupil motorku a má z ní radost jak malej kluk..tak doufám, že se dožije našich dětí :mrgreen:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
27.7.11 12:39
elllis píše:
Glumbi píše:
já to mám taky napráskaný, někdy začátkem září začátek stimulace, do toho jdu 8.9 na tetování a koncem září chceme jet na dovolenou… :mrgreen:
:hug: Taky pěkný :mrgreen: no tak uvidím, po oslavě bych se měla ještě další týden zúčastnit vinobranní, ale to by už tak nevadilo :think:

tak pokud budete mít PK tak i za těch 5 dní bude zahnízděný, takže v pohodě…vinobraní jeee tam bych asi nevydržele nepít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí