Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Strsim, jasně chápu, jak to myslíš, ale on člověk po neúspěšném IVF, pak hledá, kdy a kde, co udělal špatně, i když to vlastně na něm ani moc nezáleží…
Dneska šel manža na spermio a krev, zítra jedem do CARu, tak jsem nervózní a zvědavá, jaký bude protokol…doufám, že to vyšlo s pojišťovnou… ![]()
Jméno píše:
Dneska šel manža na spermio a krev, zítra jedem do CARu, tak jsem nervózní a zvědavá, jaký bude protokol…doufám, že to vyšlo s pojišťovnou…
Tak držím palce ![]()
ELii vím že po neúspěchu člověk hledá chyby všude. ale určitě bych šla na oslavu pobavit se a třeba to vyjde. Nesmíš ztrácet hlavu
Strsim píše:
ELii vím že po neúspěchu člověk hledá chyby všude. ale určitě bych šla na oslavu pobavit se a třeba to vyjde. Nesmíš ztrácet hlavu
díky
ell: z vlastní zkušenosti z prvního ivf, celou dobu jsem byla poctivě doma, ležela nic netahala, nezvedala ruce a stejně jsem začala za 6 dní krvácet. já bych na oslavu klidně šla, jen nepij a moc netancuj. jestli se to má chytit, tak se to chytne i přes oslavu ![]()
já to mám taky napráskaný, někdy začátkem září začátek stimulace, do toho jdu 8.9 na tetování a koncem září chceme jet na dovolenou… ![]()
ixule píše:
glumbi koukám, že je to všude stejné
jj to asi jo ![]()
manžel si dneska koupil motorku a má z ní radost jak malej kluk..tak doufám, že se dožije našich dětí ![]()
Glumbi, toho tetování se nebojíš? Otravy třeba, náhoda je blbec ![]()
Glumbi píše:
ell: z vlastní zkušenosti z prvního ivf, celou dobu jsem byla poctivě doma, ležela nic netahala, nezvedala ruce a stejně jsem začala za 6 dní krvácet. já bych na oslavu klidně šla, jen nepij a moc netancuj. jestli se to má chytit, tak se to chytne i přes oslavu
já to mám taky napráskaný, někdy začátkem září začátek stimulace, do toho jdu 8.9 na tetování a koncem září chceme jet na dovolenou…
Taky pěkný
no tak uvidím, po oslavě bych se měla ještě další týden zúčastnit vinobranní, ale to by už tak nevadilo ![]()
Glumbi tak to ti nezávidím - můj chlap touží po motorce taky a naštěstí se mi ho pořád ještě daří držet stranou od nákupů…
Ale nevím jak dlouho.
Tiše jsem doufala, že jak ho semlel ten motorkář před svatbou že si to rozmyslí a přestane na to myslet a ono prd…
Jméno píše:
Glumbi, toho tetování se nebojíš? Otravy třeba, náhoda je blbec
nebojím, jdu fakt do dobrýho studia…k nějakýmu no name bych nešla…manžel u nich byl před 14 dny a super ![]()
Maia22 píše:
LuS: Ono hlavně když je člověk doma,tak nepotřebuje mít pořád nové oblečení,kosmetiku atd,když člověk denně chodí do práce mezi lidi,musí nějak vypadat
Pak zase budeme utrácet za prcka,já jsem teda úchylná na oblečky
Mai, tak to máš pravdu
A vím, že doma mi to bude fuk.Já jsem na to taky ulítlá.Moje nej kámoška bude mít prcka v prosinci a už se chystám, že něco nakoupím. Těch věcí pro ty děti je teď tolik!!Ale taky ty ceny za to ![]()
Glumbi píše:ixule píše:jj to asi jo
glumbi koukám, že je to všude stejné
manžel si dneska koupil motorku a má z ní radost jak malej kluk..tak doufám, že se dožije našich dětí
elllis píše:Glumbi píše:
ell: z vlastní zkušenosti z prvního ivf, celou dobu jsem byla poctivě doma, ležela nic netahala, nezvedala ruce a stejně jsem začala za 6 dní krvácet. já bych na oslavu klidně šla, jen nepij a moc netancuj. jestli se to má chytit, tak se to chytne i přes oslavu
já to mám taky napráskaný, někdy začátkem září začátek stimulace, do toho jdu 8.9 na tetování a koncem září chceme jet na dovolenou…Taky pěkný
no tak uvidím, po oslavě bych se měla ještě další týden zúčastnit vinobranní, ale to by už tak nevadilo
tak pokud budete mít PK tak i za těch 5 dní bude zahnízděný, takže v pohodě…vinobraní jeee tam bych asi nevydržele nepít ![]()