Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky ![]()
Všechny fotky moc krásné
![]()
Luco gratuluju k těm Tvým Velikonocům
, nezapomeň, že musíš pořádně pít a bude to OK ![]()
Strsim - mám radost, že jsi dobře pochodila v CARu a moc Tobě a mužíčkovi přeju úspěšný IVF s vlastníma spermijkama
![]()
Kádi ![]()
Strsim to je super že takhle uvažuješ,někomu můžou ty vajíčka fakt pomoci
a že máš dobrý pocit z FN.
Asi si na mě zapoměla,že? ![]()
Jo Kači zapomněla - to byla ta další věc co jsem chtěla připsat… tím že ten doktor na dvě hoďky zdrhnul tak jsem na to zapomněla. Ale vím koho se na minimálku zeptat takže počkej a já ti dám určo vědět
Ahoj holky,mám dotaz. Včera jsem byla poprvé na insiminaci a večer mě strašně bolelo břicho ( vpravo - jakoby vejcovod).Špinila jsem večer,ale dnes už ne. Břicho mě pořád bolí. Je to normální ? Nemám jít radši k doktorovi ?
Ixi, Ty máš zítra testování,co? Tak budu moc držet pěsti
. Tos vydržela do teď netestit? ![]()
Taky si myslím, že to mohla být ovulka, jsou i holky, co při ní špiní ![]()
ladun testila jsem a nic, zítra poslední šance, pokud tam nic nebude, mám volat a objednat se na IVF ![]()
Holky v 11 hod mi držte palce jdu do caru
snad mi napíšou léky a muzu začít stimulaci, jinak mě trfí jestli budu na něco zase čekat
Mám uz 4měsíce pauzu už to nedávám chci pichat.....................
(injekce)dobrou noc ![]()
ahojte
.. takže dneska test negativní, jsem 14 DPO, takže volám do CARu a objednávám se na konzultaci na IVF a už jsem si tedy ani nebrala utrouš
Ahoj holky ![]()
Minko a Ixi,držím palečky ať dobře pořídite v CAR ![]()
Strsim,o.k.počkám
![]()
Katko díky, ale objednají nás asi až na září, v srpnu budou dělat prý nějaké stavební úpravy, takže tam budou, ale asi jen na nutné a již objednané věci
uvidím, jak otevřou, volám ![]()
Ixi a kam chodíš do CARu?
Strsim asi bych se měla objednat taky na konzultaci,pač vidím v tvojem podpisu,že další konzultace za měsíc a až v 10 měs.stimulace ![]()
A to si už čekala nějakou dobu na objednání,že jo???