Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hoj, děvčátka
, tady to dočíst, to je opravdu nadlidský úkol. ![]()
Strsim, Rozárka je nádherná. My máme koreláka uřvaného opelichaného závisláckého.
A pak ještě našeho maxičivaváka Pixela. Posílám fotečku. ![]()
Nooooo, Pepíka moc na fotkách nemám, ale je oškubaný, blbuň, v kleci šílel a měl vytrhané péra, asi se něčeho v noci lekl. Už je to ale kapku lepší.
![]()
A díky za pochvalu, hodně lidí nám říká, že je Pixík hrozně hezký a někteří nám nevěří, že je to fakt čivava. On je totiž dost hodně veliký, má skoro 4 kg, teď máme 3,8 kg.
Ale tlustý není, prostě je velikký.
Babulko, nádherní jsou oba, vždy jsem chtěla mít více zvířátek doma, ale máme jen psíka, víc mi nebylo dovoleno ![]()
No, já měla nejdříve 2 korely, bohužel Kikinka umřela už dávno, byla nějaká nemocná. No a Pepek nás sere doteď.
Uřvanec jeden závislácký. Ale jak se umí mazlit. Ale jenom se mnou, je na mě zvyklý, ale už si zvykl i na manžela.
A Pixe jsme si pořídili loni v únoru, letos v listopadu bude mít 2 roky.
Jinak já doma nesměla mít žádné zvíře.
Tak to já vyrůstala, dá se říct na statku, měli jsme snad všechna zvířata a teď bydlím ve městě a hrozně mi to chybí.
ahoj,
koukám že od miminek jste se dostali k domácím mazlíčkům:-)......dobrý nápad jak trošku vypustit.
Fak tedy dočíst vše ani není možné ![]()
Ahoj holky,teda vás dočíst,no hrůůůůůůůůůůza ![]()
Ellis já bych na oslavu šla ale hodně opatrně,jako hodně opatrně!!!!
Glumbi já mám taky tetování přes nárt ke kotníku.
Jinak můj manža měl taky motorky silniční jak spadl poprvé,měl zlomená žebra a nohu.Pak podruhé a odneslo to rameno tak jsem jsem doma zařvala a řekla dost!Prodal ji.
Chtěla jsem ještě něco
Zatím nevím ![]()
jesse píše:
Držím vše co můžu, krásně se na zítra vyspinkej
Děkuju Jesse ![]()