Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
MINKA22 píše:
Takže jsem byla dnes u svého obvodního lékaře a zítra jdu na vyter krku nosu atd...... a jestli mi nasadí antibiotika tak se ted v srpnu muzu s druhým pokusem rozloučit, me z toho trefi nic nejde jak by měloKdyž se sere tak se sere
Nevíte někdo za jak dlouho jsou vysledky na steptokoka?
já myslím, že se kultivuje týden…ale nejsem si jistá
Neboj všechno dobře dopadne ![]()
Minko, to mě mrzí
Se říká na posranýho aji hajzl spadne, na mě to teda poslední dobou platí ![]()
Minko, to mě mrzí, ale třeba tam nebude taková hrůza a antibiotika nedostaneš
. Ještě vydrž do výsledků ![]()
Holky, děkuji za odkazy, vyzkouším, jestli to chutná jako špenát tak stím problém nebude.
Minko, radši ať ti to proléčí a potom vše proběhne hladce a posune se to jen o měsíc. Ale třeba to vůbec nebude nutné
Držím pěsti ať vše dopadne dobře ![]()
Já už IVF odsouvala 2×, nejdřív nedošly výsledky vyšetření a pak mi museli odstranit cystu a teď 3 měsíce rekonvalescence a to mám hrůzů, co mi tam najdou v úterý na KO.
Strsim píše:
Lus - krásně řečeno… bohužel pravdivě
No, právě
Tak snad se ta smůla zase přenese dál, co holky? ![]()
Dík holky myslím že dostanu mám to uz delší dobu a dost brutálně
No nevím v každém případe se vylecim radši aby nebyli komplikace doktor mi řekl že mám byt zdravá jinak že do Toho nepujdem ![]()
Není některá z vás vědma, nebo tak něco, to by jste mohly tu smůlu z naší diskuse vyhnat ![]()
jesse píše:
Holky, děkuji za odkazy, vyzkouším, jestli to chutná jako špenát tak stím problém nebude.Minko, radši ať ti to proléčí a potom vše proběhne hladce a posune se to jen o měsíc. Ale třeba to vůbec nebude nutnéDržím pěsti ať vše dopadne dobře
Já už IVF odsouvala 2×, nejdřív nedošly výsledky vyšetření a pak mi museli odstranit cystu a teď 3 měsíce rekonvalescence a to mám hrůzů, co mi tam najdou v úterý na KO.
Holky, vy mě úplně děsíte
Já to mám všechno tak naplánované, tak jestli budu muset ještě na cytošku, pak na cystu (páč ji mám 2,8 mm, ale Dr. v CAR mi řekl, že to je to poslední tak uvidíme jak to myslel…)Dle jeho info a stim.plánu by měl někdy koncem září proběhnout ET.....
jesse píše:
Není některá z vás vědma, nebo tak něco, to by jste mohly tu smůlu z naší diskuse vyhnat
nene ale v sobotu mám spicha s karzářkou a dělá i minulý životy atd..tak jí řeknu ![]()
Jako holky já vám to povím takhle já už z tady te diskuze nikam nejdu takže když nevyjde srpen tak září 100% !!!!!!!!!! ![]()
LuS, ty obyčejné cysty jen odsajou a není problém, já měla endometriotickou a ta sama neodejde a pokud se nevyoperuje tak se pořád obnovuje. Takže neboj, když Dr. řekne není problém, tak to problém není ![]()