IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1787
28.7.11 12:16
MINKA22 píše:
Takže jsem byla dnes u svého obvodního lékaře a zítra jdu na vyter krku nosu atd...... a jestli mi nasadí antibiotika tak se ted v srpnu muzu s druhým pokusem rozloučit, me z toho trefi nic nejde jak by mělo :cert: Když se sere tak se sere
Nevíte někdo za jak dlouho jsou vysledky na steptokoka?

já myslím, že se kultivuje týden…ale nejsem si jistá :nevim: Neboj všechno dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.7.11 12:18

Minko to je mi moc líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
28.7.11 12:18

Minko, to mě mrzí :-( Se říká na posranýho aji hajzl spadne, na mě to teda poslední dobou platí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.7.11 12:21

Lus - krásně řečeno… bohužel pravdivě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
28.7.11 12:21

Minko, to mě mrzí, ale třeba tam nebude taková hrůza a antibiotika nedostaneš :hug: . Ještě vydrž do výsledků :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
28.7.11 12:23

Holky, děkuji za odkazy, vyzkouším, jestli to chutná jako špenát tak stím problém nebude.

Minko, radši ať ti to proléčí a potom vše proběhne hladce a posune se to jen o měsíc. Ale třeba to vůbec nebude nutné :hug: Držím pěsti ať vše dopadne dobře :palec:
Já už IVF odsouvala 2×, nejdřív nedošly výsledky vyšetření a pak mi museli odstranit cystu a teď 3 měsíce rekonvalescence a to mám hrůzů, co mi tam najdou v úterý na KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
28.7.11 12:24
Strsim píše:
Lus - krásně řečeno… bohužel pravdivě

No, právě :-( Tak snad se ta smůla zase přenese dál, co holky? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
28.7.11 12:25

Dík holky myslím že dostanu mám to uz delší dobu a dost brutálně :nevim: No nevím v každém případe se vylecim radši aby nebyli komplikace doktor mi řekl že mám byt zdravá jinak že do Toho nepujdem :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
28.7.11 12:26

Není některá z vás vědma, nebo tak něco, to by jste mohly tu smůlu z naší diskuse vyhnat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
28.7.11 12:28
jesse píše:
Holky, děkuji za odkazy, vyzkouším, jestli to chutná jako špenát tak stím problém nebude.Minko, radši ať ti to proléčí a potom vše proběhne hladce a posune se to jen o měsíc. Ale třeba to vůbec nebude nutné :hug: Držím pěsti ať vše dopadne dobře :palec:
Já už IVF odsouvala 2×, nejdřív nedošly výsledky vyšetření a pak mi museli odstranit cystu a teď 3 měsíce rekonvalescence a to mám hrůzů, co mi tam najdou v úterý na KO.

Holky, vy mě úplně děsíte :think: Já to mám všechno tak naplánované, tak jestli budu muset ještě na cytošku, pak na cystu (páč ji mám 2,8 mm, ale Dr. v CAR mi řekl, že to je to poslední tak uvidíme jak to myslel…)Dle jeho info a stim.plánu by měl někdy koncem září proběhnout ET.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
28.7.11 12:29
jesse píše:
Není některá z vás vědma, nebo tak něco, to by jste mohly tu smůlu z naší diskuse vyhnat :mrgreen:

nene ale v sobotu mám spicha s karzářkou a dělá i minulý životy atd..tak jí řeknu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
28.7.11 12:30

Tak ji řekni at tady pošle nějakou dobrou moc :mrgreen:  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
28.7.11 12:33

Jako holky já vám to povím takhle já už z tady te diskuze nikam nejdu takže když nevyjde srpen tak září 100% !!!!!!!!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
28.7.11 12:34
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
28.7.11 12:45

LuS, ty obyčejné cysty jen odsajou a není problém, já měla endometriotickou a ta sama neodejde a pokud se nevyoperuje tak se pořád obnovuje. Takže neboj, když Dr. řekne není problém, tak to problém není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí