Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Luci,
to mě moc mrzí
Napiš, až ti bude líp…Tak se pěkně vyspi ( v rámci možností)
papa
Ahoj holky ![]()
Teda tolik stránek, kdo to má dočítat ![]()
Luco, to je super počet, buď v klidu a těš se ![]()
Luci, co se stalo????? ![]()
Ahojky holky ![]()
všechny fotky s mazlíky naprosto super ![]()
Měla bych dotaz na gonal. Dnes jsem zkoušela funkčnost pera a při té nejmenší hodnotě 37,5 mi vytekly asi 3 kapky .. je to možné nebo je někde chyba?
A pak jsem se chtěla zeptat jak ho skladujete, v CAR mi sestra řekla že pero má být v lednici, ale v manuálu jsem se dočetla že při pokojové teplotě … tak teď nevím
můžete poradit .. díky
ahojky, tak jsem se do CARu nakonec objednala a uvidíme, jak se domluvíme a jak všechno dopadne ![]()
jinak by bylo možná fajn, aby si holky, co nemají podpísek, si ho udělaly, abychom věděly koho, co čeká…
ikina píše:
Ahojky holky![]()
všechny fotky s mazlíky naprosto super
Měla bych dotaz na gonal. Dnes jsem zkoušela funkčnost pera a při té nejmenší hodnotě 37,5 mi vytekly asi 3 kapky .. je to možné nebo je někde chyba?
A pak jsem se chtěla zeptat jak ho skladujete, v CAR mi sestra řekla že pero má být v lednici, ale v manuálu jsem se dočetla že při pokojové teplotě … tak teď nevímmůžete poradit .. díky
Ahoj holky ![]()
Babulko božátko ty máš samé nemoci ![]()
Luca,velká gratulace k vajuchám,to určo budou i zmrzlinky ![]()
Luci jemi líto,že dnešní den nedopadl dobře ![]()
Glumbi,tak budeš jezdit s manžou ![]()
Jj, Kači, je to hrůza, říkám si, jestli teĎ po tom Augmentinu nemám narušenou imunitu, kruci.
![]()
Na Augmentin nemůžeš nic kyselé že jo?Nebo se pletu?
To bude dobré ale zvracení a průjem je
hnuuuuuus.
Iki, já měla Puregon v peru a měla jsem ho v lednici i ty nenačnutý ampulky, řekli mi to tak v CARu.
Babulko, to je možná všechno kolem toho zoubku, jak se člověk jedním problémem načne, tak pak takovýhle bacil na něj lehčeji skočí ![]()
Na Augmentin se kyselý může, on je všeobecně dobře snášen.
Tak ať Ti je brzo dobře ![]()
Jo a na zvracení dobře pomáhá Coca Cola, doporučila mi to DR na chirurgii a fakt to zabírá, líp než bylinkový čaje ![]()
Kádi ale coca-cola ale mě bylo řečeno že podávat po lžičkách!!!
Já taky brala nějaké atb a dr.mi řekla že nesmím na to kyselé ani pít ani jíst.(ani džus) ![]()
Minko já to neměla AH ale záleží ![]()
Kačko, ta Cola obsahuje kofein a zneutralizuje prostředí v žaludku a tím pomůže
poradila mi to DR, když mi dcera ve 2 letech v noci zvracela každou půlhodinu, až jsme o půlnoci jeli do nemocnice, měla jsem strach, jestli to není slepák, naštěstí nebyl, a vyzkoušeli jsme to od tý doby všichni, že to fakt pomůže, klidně i půl skleničky ![]()
Na některý ATB se nesmí kyselý - třeba Biseptol, na některý mlíko - tetracyklinová řada, ale Augmentin myslím je fatk bez zákazů ![]()