IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
28.7.11 19:09

Luci drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
28.7.11 19:47

Ahoj Luci,
to mě moc mrzí :cry: :cry: Napiš, až ti bude líp…Tak se pěkně vyspi ( v rámci možností)
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
28.7.11 20:31

Ahoj holky :mavam:
Teda tolik stránek, kdo to má dočítat :mrgreen:

Luco, to je super počet, buď v klidu a těš se :palec:

Luci, co se stalo????? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
28.7.11 20:47

Ahojky holky :mavam:

všechny fotky s mazlíky naprosto super :-D

Měla bych dotaz na gonal. Dnes jsem zkoušela funkčnost pera a při té nejmenší hodnotě 37,5 mi vytekly asi 3 kapky .. je to možné nebo je někde chyba?
A pak jsem se chtěla zeptat jak ho skladujete, v CAR mi sestra řekla že pero má být v lednici, ale v manuálu jsem se dočetla že při pokojové teplotě … tak teď nevím :-) můžete poradit .. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
28.7.11 21:01

:mavam: ahojky, tak jsem se do CARu nakonec objednala a uvidíme, jak se domluvíme a jak všechno dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
28.7.11 21:02

jinak by bylo možná fajn, aby si holky, co nemají podpísek, si ho udělaly, abychom věděly koho, co čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
28.7.11 21:07
Ahoj já jsem měla puregon pero a měla jsem ho při pokojové teplotě ale bombicku z naplní jsem měla v Lednici dokud jsem to nezacla používat
ikina píše:
Ahojky holky :mavam:

všechny fotky s mazlíky naprosto super :-D

Měla bych dotaz na gonal. Dnes jsem zkoušela funkčnost pera a při té nejmenší hodnotě 37,5 mi vytekly asi 3 kapky .. je to možné nebo je někde chyba?
A pak jsem se chtěla zeptat jak ho skladujete, v CAR mi sestra řekla že pero má být v lednici, ale v manuálu jsem se dočetla že při pokojové teplotě … tak teď nevím :-) můžete poradit .. díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.7.11 21:28

Ahoj holky :mavam:
Babulko božátko ty máš samé nemoci :hug:
Luca,velká gratulace k vajuchám,to určo budou i zmrzlinky :kytka:
Luci jemi líto,že dnešní den nedopadl dobře :hug:
Glumbi,tak budeš jezdit s manžou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
28.7.11 21:31

Jj, Kači, je to hrůza, říkám si, jestli teĎ po tom Augmentinu nemám narušenou imunitu, kruci. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.7.11 21:39

Na Augmentin nemůžeš nic kyselé že jo?Nebo se pletu? :think: To bude dobré ale zvracení a průjem je :poblion: hnuuuuuus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
28.7.11 21:46

To ani nevím, že se na augmentin nesmí kyselé. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
28.7.11 21:48

Iki, já měla Puregon v peru a měla jsem ho v lednici i ty nenačnutý ampulky, řekli mi to tak v CARu.

Babulko, to je možná všechno kolem toho zoubku, jak se člověk jedním problémem načne, tak pak takovýhle bacil na něj lehčeji skočí :cert:
Na Augmentin se kyselý může, on je všeobecně dobře snášen.
Tak ať Ti je brzo dobře :palec:
Jo a na zvracení dobře pomáhá Coca Cola, doporučila mi to DR na chirurgii a fakt to zabírá, líp než bylinkový čaje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
28.7.11 21:54

Holky myslíte si že je dobře si udělat asis.hatching?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.7.11 21:59

Kádi ale coca-cola ale mě bylo řečeno že podávat po lžičkách!!!
Já taky brala nějaké atb a dr.mi řekla že nesmím na to kyselé ani pít ani jíst.(ani džus) :nevim:
Minko já to neměla AH ale záleží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
28.7.11 22:05

Kačko, ta Cola obsahuje kofein a zneutralizuje prostředí v žaludku a tím pomůže :palec: poradila mi to DR, když mi dcera ve 2 letech v noci zvracela každou půlhodinu, až jsme o půlnoci jeli do nemocnice, měla jsem strach, jestli to není slepák, naštěstí nebyl, a vyzkoušeli jsme to od tý doby všichni, že to fakt pomůže, klidně i půl skleničky :palec:

Na některý ATB se nesmí kyselý - třeba Biseptol, na některý mlíko - tetracyklinová řada, ale Augmentin myslím je fatk bez zákazů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí