IVF v UK

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
13.7.11 19:28

IVF v UK

Zdravim. Najde se tu nekdo, kdo se chysta podstoupit, nebo uz ma za sebou IVF v Anglii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
13.7.11 22:46

Ahoj Willow, ja zacinam dlouhy protokol pristi tyden. Rada si popovidam o zkusenostech s IVF tady v UK. x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.7.11 00:14

To je super, ze se tu nekdo nasel.
Asi to bude znit divne, ale nevim, co mas na mysli tim druhym protokolem? :roll:
Ja mam za sebou vsechna mozna vysetreni. Verdikt-zablkovane vajecniky-oba :cry: Na vysledek manzelova spermatu cekame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.7.11 20:17

Ja jsem taky prosla ruznyma vysterenima, vsechno v normalu u me, ale manzeluv semen analysis nebyl dobry. Ohledne protokolu - delaji dva druhy IVF - s kratkym protokolem nebo dlouhym. Tvuj doktor rozhodne ktery doporuci, zalezi to na vysledkach z krve, scanu, veku atd. Jdete na to pres NHS? Kolik cyklu IVF u vas nabizi zdarma? x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.7.11 20:54

Tak to mi jsme se k protokolu jeste nedostali. Samozrejme jdeme pres NHS. U nas nabizi 2 az 3 pokusy. Ten treti je na zvazeni PCT. Teda alespon mi to takhle bylo vysvetleno. Asi jsme vyhrali postcode lottery jak to tak ctu na netu :dance: . Kolik u Vas? A jak dlouho jste cekali? A jak dlouho tu jsi? X

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.7.11 21:31

Ahojky Willow - ja jsem tu 10 let… ani se mi nechce verit :-) . Jak dlouho ty?

Ty 2-3 cykly, to mas stesti. Nase PCT nabizi 1 cyklus. My jsme ale vzdali to nekonecne cekani na appointments. Uplne me to cekani ubijelo, stresovala jsem kvuli praci (pokud se nemuzes dostavit na appointment, tak ti daji dalsi az za dva mesice …atd). A tak jsme vzali osud do vlastnich rukou - a zaplatili privatne.
Ve tvem pripade je ale mozne ze vas urychli, protoze mate jednoznacnou pricinu. Ani vas prece nemusi posilat na dalsi vystereni kdyz ti nasli ty blokace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.9.11 21:53

Omlouvam se, ze jsem dlouho nepsala, ale bylo toho nejak hodne. Tak jak pokracujete? Ty uz asi budes mit po 1 IVF? :palec:
U nas vysetreni manzelova spermatu probehlo v poradku. 29.11. jdeme do nemocnice, kde bude mit dalsi vysetreni, takze MOZNA :nevim: pristi rok v unoru, breznu zacneme s IVF.
Jinak mas pravdu pres NHS se to tahne pekne dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
7.12.12 20:58

@Honey Bee @willow ahojky potrebovala bych se poradit jak to chodi tady v uk, snazime se uz skoro dva roky a bez uspechu tak bych chtela zajit k doktoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fin
64
10.12.12 22:57

@michaelas2010 Ahoj, budeme podstupovat IVF v Londyne pristi rok nekdy v breznu. Mame toho za sebou uz celkem dost, tak se klidne zeptej co te zajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
11.12.12 14:49

@Fin
Ahojda, nasla jsem to tu nahodou, ale mohla by jsi mi prosim rict, jak se vubec na nejake poradne vysetreni dostat? Pripadne jak postupovat? Ja osobne mam problem se objednat i k GP, neustale maji plno! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fin
64
11.12.12 15:25

@Ge Ahoj! No k GP se dostat mi prislo to nejlehci. Rekni, ze je to urgent a jdi na nejblizsi volny termin. U GP rekni, ze se snazite uz 1,5-2roky jinak zadne vysetreni nebude:) Teda nevim jak dlouho se snazite, ale ja jsem musela tenkrat pul roku pridat. No pak Vam budou delat klasicke testy cili hormonalni profil, spermio, testy na pohl nemoci a pote Vas referuji do CAR. Tohle nam trvalo cca pul roku ani ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
11.12.12 15:34

My se snazime skoro rok. Protoze se mi tady prave nedari dostat k GP, tak jsem si skocila na gyndu v CR, kdyz jsem byla na dovce. No a pan doktor mi rekl, ze to vypada na anovulacni cykly a ze mam hodne nizky progesteron.. (taky jsem se od 15ti lecila se stitnou zlazou, ale ta je posl 3 roky v pohode, tedy podle testu). Kdyz jsem na jare mela bolesti bricha, tak jsem sla na urgent appointment a dotorka mi jeste vynadala, ze mam beztak zacpu a co otravuju ( nemela jsem, ale nenechala si to vysvetlit a predepsala mi silny projimadlo :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fin
64
11.12.12 15:48

@Ge jezisimarja no to je desny. No zalezi jestli chcete zit v Cechach nebo v UK, u nas to vypadalo, ze asi zustanem tady, protojsme to zacli resit tu a ted uz tu kvuli IVF zustanem a ja snad otehotnim:) Zkouseli jsme i privatni peci v Cechach, ale to vyjde na dost draho a taky je problem s casem a vzdy se to musi nejak zkoordinovat.
Ja teda musim rict, ze mame dobreho GP.
Ja bych byt tebou trvala na appointment, rekla, ze je to urgent, nikoho na recepci nemusi zajimat co mas za problem a az budes mluvit s doktorkou, tak bych prehanela, ze se snazite dva roky, ze si meris bazalni teplotu a nemas asi ovulaci. Proste trvej na tom aby ti udelala nejaka vysetreni. Mate tam jenom jednu doktorku? Nemuzes jit k jinemu GP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
11.12.12 21:03

@Fin my uz se snazime rok a 7 mesicu ted jsme se stehovali tak nejdriv musim najit doktora tady, my tu asi zustaneme v uk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
11.12.12 22:01

@Fin a jak je to s hrazenim iui a ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie