Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Chtěla bych pozvat všechny ženy, kterým je stejne jako me nebo víc a podstupují IVF. Podělit se o zkušenosti, vzájemne se podpořit… Ja podstoupila letos první IVF neúspěšne, nyní jsem po KET a čekam jak to dopadne ![]()
@Eva1976 ahojky,já budu mít v dubnu 40 a jsem po prvním Ivf, a taky čekám na výsledek.. ![]()
@lentilka 1 ahojky
Tak me se první ivf nevydařilo, ted jsem po ket a čekam na výsledek Odkud jsi? Já z Plzne Držím palečky ať se zadari ![]()
@Eva1976 já jsem z Přerova
na krev mám jít 7.3,tak přemýšlíme kdy si udělat test, ale vydím to tak streda, ctvtek ![]()
@lentilka 1 Já jdu také 7.3.
test asi taky tak ta středa, tak dej určite vědět jak to dopadlo ![]()
Holky jen pro povzbuzení, je mi sice „jen“ 37 (38 za pár dní:-)))), a klaplo nám hned první IVF teď v lednu, jedná se o mé první těhotenství.. tak držím palce!!
@lentilka 1 ahojky Tak co test? U me i dnes negativní bohužel
@Eva1976 tak já dělala ve středu test a snehobilí. prý je to ještě brzo aw já nevím, mám strach si udělat další test, zkousela jsem měřit bazální teplotu ta je sice 37,ale pochybují…co vy? Už jste testovala??
@Eva1976 a kolikati denní embryjko jste měla? Ja třídenní, sedmi buněčné…
@lentilka 1 Já 5 denní 2 emryjka, ale kolika bunecne to nevím
@Eva1976 tak si budeme držet pěstičky at se stane ten vytoužený zázrak…
a v pondělí po krvi si dáme vědět ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď