Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eva1976 dobrý den, tak krev negativní hCG 0,1
a co vy, snad jste dopadla lip než já…:-(
@lentilka 1 tak to mi mrzi, u me taky negativní, tak ted další IVF snad to dopadne lip
@Eva1976 no snad jo, ja am přijít v květnu a nabídli mi nějakou injekci Elonvu, prý to nahrazuje všechny ty léky co mi dávali poprvé, stoji 7000 Kč…
@lentilka 1 tak to by mi zajímalo co to je za injekci, se asi zítra zeptám me doktorky, si tam jdu domluvit další IVF
@Eva1976 jj poptejte se, a pisnete, co vám řekli…taky s tím nemám zkušenost, tak budu rada za každý názor ![]()
@lentilka 1 tak jsem se ptala na tu Elonvu. injekce a doktorka mi to vůbec nedoporučila, prý to tak neucinkuje a jen to nabízí, protože to chtějí prosadit ty obchodníci, určite se na to dal zeptej ![]()
@Eva1976 ahojky,tak jak se daří??? Ja se nakonec rozhodla přejít do Ivf Clinic v Olomouci, k dr. Machacovi…napsal mi femaru…TD jen čekám na MS, kterou jsem mela od transferu jen jednou, naposledy 8.3…dneska jsem byla na vyvolavacce..dr. Machac řekl ze když budu mít aspoň tři vajíčka udělá mi pgd…ale mám strach ze víc jak jedno zas nebude…:-(
@lentilka 1 jo a kolik jste měli vajíček? Nám nezbylo ani na zamrazení
Z 8 vajíček nic!!
@Romčinka měli jsme jen jedno
transferovali mi třídenní sedmibunecne, a nic ![]()
@lentilka 1 a nechtěli jste prodlouženou kultivaci, já měla morulu 4-denní a taky nic!!!
@Romčinka mela jsem prodlouženou kultivaci, nevím proč to transferovali už 3 den…v únoru jsem byla a ted v květnu jdu na 2 pokus..1) 2) 3)
@lentilka 1 aha a už stimuluješ? Máš krátký nebo dlouhý protokol? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.