Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobry den/ahoj vsem. Prosim velmi - mate nekdo doporuceni na centrum IVF, ktere je vysoce specializovane na komplikace s plodnosti zeny? 1 vajecnik, onkologie v detstvi, nizka ovarialni rezerva, mala deloha, pravdepodobne horsi stav vajicek nebo spise s procesem samotneho IVF a reakce vajicek na to? Moc dekuji…hledam skutecne vysoce specializovane pracoviste..Motol? Apolinar?..nevim…jsem hodne down…a nevim, na koho se obratit. Moc vsem dekuji.
Za mě taky mohu říct, že Mudr. Mácháč.
Díky němu jsme ve 12 týdnu těhotenství.
@Aktak14 píše:
Za mě taky mohu říct, že Mudr. Mácháč.Díky němu jsme ve 12 týdnu těhotenství.
Vazne? A prosim, meli byste na nej kontakt?…Moc Vam dekuji!…Jsem psychicky v pr…a tedy hlavne moc gratuluji!!!
@kralikm jeho email je stepan. machac@ivfclinic.cz. Telefonní kontakt jedině přes recepci kliniky, ale vždycky když jsem měla nějaký problém, tak mě s ním spojili. Pokud byl tedy v práci, na klinice bývá od úterý do čtvrtka.
@Aktak14 píše:
@kralikm jeho email je stepan. machac@ivfclinic.cz. Telefonní kontakt jedině přes recepci kliniky, ale vždycky když jsem měla nějaký problém, tak mě s ním spojili. Pokud byl tedy v práci, na klinice bývá od úterý do čtvrtka.
Moc dekuju! Budu zkouset. Byla jsem Gennet a nejak dobrej pocit, ze bychom sli spravnym smerem.