Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Malá. Pokud má nárok na pcr zdarma, tak ji objednej zrovna na neděli a uvidíte.
Ve školách vycházely následné pozitivní PCR jen u třetiny pozitivních antigenů. Takže šance je vysoká.
@Anonymní píše:
tak mě zas přijde 14 dní pro zdravý dítě až dost. A to říkám, jako někdo, kdo má obě děti plně naočkované a kolem dokola celá rodina 3 dávky. Takže fakt nejsem žádnej popírač…
Pět dnů je málo, to se člověk nedostane ani z rýmy, čtrnáct moc. Já bych viděla optimální týden až deset dní. ![]()
@Anonymní píše:
A je vůbec nějaká šance, že po pozitivním antigenu bude PCR negativni?
malá. Možná zvolit nějaký plivací test, tam by to mohlo vyjít negativně.
@vokishka píše:
nevím, každý to má jinak. Ale beru to, že těch pět dnů je fakt málo, ještě nedávno bylo normálně píše: Více
no a 14 bylo zbytečně moc. Spousta lidí seděla doma a byli zdraví.
@lucad77 píše:
Pět dnů je málo, to se člověk nedostane ani z rýmy, čtrnáct moc. Já bych viděla optimální týden až deset dní.
tak těch 5 dní je hlavně pro bezpříznakové. Moje dítě mělo třeba covid bez potíží a 14 dny bylo zbytečně doma. Antigen jsem jí zkoušela dělat a měla ho negativní.
@lucad77 píše:
Pět dnů je málo, to se člověk nedostane ani z rýmy, čtrnáct moc. Já bych viděla optimální týden až deset dní.
S víkendy bude doma 9 dnů. Tak snad v pondělí už nic nevyšťourá…
tak mě zas přijde 14 dní pro zdravý dítě až dost
. A to říkám, jako někdo, kdo má obě děti plně naočkované a kolem dokola celá rodina 3 dávky. Takže fakt nejsem žádnej popírač…