Izolace covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.1.22 20:50
@vokishka píše:
nevím, každý to má jinak. Ale beru to, že těch pět dnů je fakt málo, ještě nedávno bylo normálně píše: Více

tak mě zas přijde 14 dní pro zdravý dítě až dost :nevim:. A to říkám, jako někdo, kdo má obě děti plně naočkované a kolem dokola celá rodina 3 dávky. Takže fakt nejsem žádnej popírač…

• Citovat
  • Upravit
carsa
19.1.22 21:31
@Anonymní píše:
Malá. Pokud má nárok na pcr zdarma, tak ji objednej zrovna na neděli a uvidíte.

Ve školách vycházely následné pozitivní PCR jen u třetiny pozitivních antigenů. Takže šance je vysoká.

• Citovat
  • Upravit
25038
19.1.22 21:45
@Anonymní píše:
tak mě zas přijde 14 dní pro zdravý dítě až dost :nevim:. A to říkám, jako někdo, kdo má obě děti plně naočkované a kolem dokola celá rodina 3 dávky. Takže fakt nejsem žádnej popírač…

Pět dnů je málo, to se člověk nedostane ani z rýmy, čtrnáct moc. Já bych viděla optimální týden až deset dní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8002
19.1.22 21:50
@Anonymní píše:
A je vůbec nějaká šance, že po pozitivním antigenu bude PCR negativni?

malá. Možná zvolit nějaký plivací test, tam by to mohlo vyjít negativně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8002
19.1.22 21:52
@vokishka píše:
nevím, každý to má jinak. Ale beru to, že těch pět dnů je fakt málo, ještě nedávno bylo normálně píše: Více

no a 14 bylo zbytečně moc. Spousta lidí seděla doma a byli zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8002
19.1.22 21:53
@lucad77 píše:
Pět dnů je málo, to se člověk nedostane ani z rýmy, čtrnáct moc. Já bych viděla optimální týden až deset dní. :nevim:

tak těch 5 dní je hlavně pro bezpříznakové. Moje dítě mělo třeba covid bez potíží a 14 dny bylo zbytečně doma. Antigen jsem jí zkoušela dělat a měla ho negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.22 22:05
@lucad77 píše:
Pět dnů je málo, to se člověk nedostane ani z rýmy, čtrnáct moc. Já bych viděla optimální týden až deset dní. :nevim:

S víkendy bude doma 9 dnů. Tak snad v pondělí už nic nevyšťourá…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty