Výhradní péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
152232
13.11.24 10:50
@Anonymní píše: Více

A to je špatně že ho má hodně? Není, ne? Ať se stará, je to otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72728
13.11.24 10:51

A proc proste nemáš jasně dané dny, když se neumíte domluvit? Tak to podej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.11.24 10:55

Hele zkus to znovu a pomalu, tohle je fakt jak když píšeš pod vlivem :roll:
Máš ho ve své péči a soudem máte stanovený jaký styk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.24 10:57
  • Když byl synovi jeden rok+, tak jsme byli u soudu, kde došlo k nějaké dohodě, která s mým nástupem do zaměstnání je nevyhovující a byla neúplná. Nejsou tam specifikované prázdniny apod…Nyní byl podán návrh na změnu.

Co mě trápí je, že třeba je hezké, že se zajímá co syn potřebuje do DS(dětská skupina), ale vlastně mi rozkazuje. Řekne bačory? Já mu je koupim! Pptřebuje batůžek? U mě má! Dám mu můj..A matka je co? Já ho mám v plné péči jen na nemoci..Jinak ja syna vybavit nesmím. Chce aby tahal vše od něj. A ja už nevím co s tím. Soud zajíma péče a ne toto…Ale mě to hrozně vysává.

• Citovat
  • Upravit
317
13.11.24 10:58

@Dahlia0409 protože ona chce jiné než on, no zlatě když v manželství můžu dětem koupit vše, co uznám za vhodné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
13.11.24 10:59

Nevím, jestli by u vás nebyla lepší nějaká forma střídavky a tomu uzpůsobené alimenty. Každopádně nějaká změna rozhodnutí o péči i výživě, která bude současné poměry (změnu) reflektovat.
Otec očividně blbě nese, že nemá nad penězmi kontrolu, a proto usiluje o snížení alimentů, za současné demonstrace, že je schopen to či ono pořídit sám.

Příspěvek upraven 13.11.24 v 11:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.11.24 10:59

A co je za problém, že mu dá batůžek, co mu koupil?? 8o Nejsi padlá na hlavu?! Většina žen by byla vděčná za cokoli, co otec dítěti koupí nad rámec alimentů a ty si na to stěžuješ? Však většinu času je u tebe, tak ať nosí oblečení, boty a batoh od tebe ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.24 11:04

@unuděná on mu dá všechno a já pro něj to „všechno“ mám taky. Ale odemně nemůže bejt nic z toho.

• Citovat
  • Upravit
53190
13.11.24 11:06

Tak mu prostě napiš „batoh a bačkůrky už mám, tak mu kdyžtak kup novou bundu na podzim, tu ještě nemá“. Probůh, jak malý jste :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.11.24 11:07

A povznes se nad to ego. Tomu dítěti je úplně fuk, zda je batoh od táty nebo od mámy. Prostě ho potřebuje, tak ho má :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5238
13.11.24 11:12

Nevim kolik je synovi let, ale tak nemuze si sam vybrat ktery batuzek si chce vzit? A vazne se hadate kdo mu koupi krabicku na svacinu nebo kartacek? A proc nemuze backory vybrat chlap? Proc si myslis ze jedine tvuj nazor je ten spravny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5238
13.11.24 11:15

Tak treba chce aby dite melo neco od nej. Kdyz s tebou je vetsinu casu, tak at ma u sebe aspon batoh/obleceni od tatinka, kdyz s nim nemuze byt kazdy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17044
13.11.24 11:15
@hani28 píše: Více

Taky nechápu, tak se domluvím předem, co kdo koupi, nebo naopak koupím to, co nekoupí otec. Jsou věci, co může mít přece u obou, že jo.

Když otec odmítá platit a kupovat, je to špatně. Když tady sám nakupuje, taky to zase vadí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.24 11:18

@hani28 ale takle to neni. On mu chce davat vsechno a me uplne odsouva. Ja mu syna v necem predam a on si domu na nej poridil sve veci a sve boty a me mu davat nechce. A chce aby i ve skolce bylo vse od nej…

• Citovat
  • Upravit
53190
13.11.24 11:19

A čemu to vadí? Ať si u něj chodí, v čem otec uzná za vhodné a u tebe zase v tom, co za vhodné uznáš ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna