Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Anonymní píše: Více
A to tě trápí? Víš kolik je otců co na děti kašlou a nekoupí jim nic? Neblázni. Tak mu kup taky a nech otce at klukovi koupí co chce.
A jaký přínos PRO DÍTĚ bude mít batoh od tebe? Je to úplně šumák, buď ráda, že mu ty věci kupuje ![]()
Proc by nemohlo? Jak to asi zjisti, když dáváš dítě do školky?
moc to hrotis
@unuděná píše: Více
Pro dítě stejný, jako by byl od ní, ale jí to evidentně hrozně vytáčí, že se otec stará a dovolí si nakupovat
Čím víc docitam, tím víc nechápu m proč to hrotis? Ať si kluk u něj chodí v čem chce, když ti ho vrátí v původním a v pohodě. Ať má ve školce klidně batoh od martana, však důležité je, že ho má, ne?
řešíš nesmysly
@Dahlia0409 píše: Více
Jako mě to hlava nebere. Tak když vede do školky dítě ráno ona, oblékne ho do čeho chce a dá mu batoh, jaký chce
Že má ve školce kartáček co koupil otec fakt nevidím jako problém
Na jeho požadavky přistupovat nemusí, ale zároveň přece nemůže jeho omezovat v tom, co mu na sebe obleče, když je u něj ![]()
Klid. Syn poroste stále ještě asi tak 13-15 let. Budete mít ještě spoustu příležitostí se oba realizovat. Boty cca 1500 několikrát za rok, bundy, kalhoty atd., pak školní pomůcky, výlety, zájezdy, aktivity. Nebudete oba stíhat mrkat, kam ty desetitisíce mizí
A ještě bacha na to, aby vybíralo dítě mezi věcmi od táty a věcmi od mámy, aby bylo pověřené, tím výběrem. Může ho to do budoucna pěkně rozhodit.
Nějak mi přijde, že to dítě máš/máte jak nějakou panenku. Měli byste se oba vzpamatovat a přestat řešit kraviny.
Tvoje starosti bych chtěla mít ![]()
Ať si každej koupí co uzná za vhodný.
A není to jedno? My máme střídavou péči a každý si kupuje pro děti, co uzná za vhodné. Ani nevím, v čem tam chodí 🤷🏻♀️ Tak když ho má on, ať mu dá, co chce a když ho máš ty, dej mu taky co chceš. A bačkory ve školce nebudu komentovat. Není to putna?
Tak to nekupuj, když otec řekne, že to koupí. Ušetříš. A nic mu nevykládej, ať si myslí, žes to taky koupila.
Heled, jdi cestou nejmensiho odporu. Pokud chce otec kupovat vse, nechť kupuje, o co jde? Ušetřis
![]()
Prosímtě tak má dva batohy, dvoje bačkory dvoje nevím co. Víš kolik batohů měli moje děcka? A tahali pořád jinej a jestli jsem to koupila já, manžel nebo babička mi bylo úplně jedno. Nejde spíš o to, že chce snížení alimentů? Neštve tě tohle? A nebude chtít posvětit i tu střídavou? Píšeš, že máš na papíře dítě v péči a on k tomu určené alimenty, ale v reálu vám probíhá střídavá. Tak tam asi proběhne proběhne i úprava alimentů pokud dáte střídavou na papír.