Jablonec - procházky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
19.10.07 19:59

Jablonec - procházky

Ahojky, najde se nějaká čerstvá maminka z Jablonce na společné procházky ven? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
19.10.07 20:02

.

:cry:
  • Citovat
  • Upravit
49
20.10.07 11:43

Jbc prochazky

Jeee ahoj.Ja bych rada na prochazku v Jablonci.Jen jsem tam moc malo.Vyrostla jsem tam a je to to nejkrasnejsi mestecko na svete.U prehrady,v Bebrichove na Petrine atd,atd…Do svych 24 let jsem tam zila vyucila a chodila do prace a ted jsem uz skoro 9 let v Nemecku.Mame 14 mesicniho klucinu.Domu jezdim pomerne casto tak po 6 az 7 tydnech minimalne na tyden.Ted jedu s Lukaskem zase asi od 7.do 17 11.Urcite hledas nekoho na kazdodenni prochazky vid,ale i tak muzem se jit projit pokud chces dej vedet.Petule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.10.07 10:30

No koukám,že jsi ve věku skoro jako já. Škoda, že tady nebydlíš, to bychom se mohly domluvit. Já bydlím u stadionu a všechny co znám, tak jsou ze Mšena a okolí, což je bez auta docela zruky. Potřebovala bych najít někoho s kým bych mohlavyrazit aspoň jednou týdně na tu stranu k Vrkáčům a na Žižkův Vrch. No třeba se někdo ozve.

• Citovat
  • Upravit
3
25.1.08 14:51

Společné procházky

Ahojky,také hledám někoho na prochajdy jsem z Žižkáče a mám 14-ti měsíční rošťandu když budeš chtít tak se ozvi K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová