Jáchym, Ema?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
21.11.15 14:24
@lovesmile píše:
Já už jsem alergická na ty Emy/Emmy. Jáchyma jsem chtěla taky, to je moc krásné jméno. Ještě se mi líbí Jonáš.

Mně taky. A neprojde mi doma ani jeden :?

Emu já znám jenom jednu, tak mi to tak nepřijde. Ale prvního máme Kubu, takže ty četnosti nějak neřeším.

• Citovat
  • Upravit
6578
21.11.15 14:32

@Tunrida Kuba je taky moc hezké jméno, ale my máme Kubu psa, takže tak. :mrgreen:

Četnost neřeším, syn je Jiří :mrgreen:, ale mě se jméno Ema nikdy nějak nelíbilo a teď, když je na každém rohu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
21.11.15 14:33

Jáchym se mi líbí moc, Ema ne - prostě se mi to jméno už tak nějak protiví… To už raději Elišku nebo Emílii. Ale je to jen můj názor.. Tereza Pospíchalová se mi asi líbí více - sice je delší, ale zase je tam to R - Ema i Nátalie mi k přijímení přijdou dost měkké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.11.15 14:36

@lovesmile No jo, to by bylo blbý pojmenovat stejně pejska a dítě :mrgreen: Manžel furt argumentuje tím, že přece nebudeme mít oba se jménem na „J“ :nevim: To je důvod jak stehno fakt. Pak jsem přimhouřila oči na Šimona a už sem potkala tolik uřvaných Šimonů, že ani omylem :mrgreen:
To je normální, že jméno, který se ti nelíbí, slýcháš všude :lol: Spíš ho víc vnímáš asi :lol:

• Citovat
  • Upravit
753
21.11.15 15:34

Já ještě koukám jak jsou svátky daleko od narozenin :D př. líbí se mi Alice nebo Sára, termín v unoru :D tak vyhrává sára, protože je v říjnu ;) to jen jako další aspekt pro rozhodnutí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.11.15 19:18
@Tunrida píše:
Já chci taky Jáchyma :(

a co ti brání ho dát? čekáš holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.11.15 19:22

Jinak k tématu. Jáchyma vnímám neutrálně, ale u kluka máte jasno. Z dívčích Natálie ani Ema se mi nelíbí, Tereza ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
1.12.15 13:10

Jáchym super, líbí se mi a jinak z holčičích bych byla pro Terezu :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie