Jak často, je normální?

Anonymní
24.11.24 10:13

Jak často, je normální?

Ahojky všeci, prosim o anonym. Mám poněkud zvláštní dotaz, ale často nad tím přemýšlím, a tak se zeptám. O co jde? Jak často s přítelem spíte. Spíše, jak často je to v mezích. (vím, každý to má jinak, ale ráda bych viděla věci i z jiných stran :D) :think:
Nejsem typ, který by vyžadoval každý den sex. Spíše se mi moc nechce, a proto se chci zeptat, jak je podle Vás normální v určitém věku s někým spát? Dejme tomu od 20-30? (Jak jste to měli ve 20 - 25 -…)

Je to poněkud choulostivá věc pro mne, tak doufám, že nevadí, že dávám annonym. :oops:

Předem děkuji za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Všechnoznám
24.11.24 10:25
@Anonymní píše: Více

Taková diskuse tu ještě nikdy nebyla, máš opravdu zvláštní dotaz.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.11.24 10:27

Mezi 20 a 30 jsem byla single, takže za mě čistá nula. Snad ti to pomůže :lol:

• Citovat
  • Upravit
769
24.11.24 10:38

Žádná norma v oblasti četnosti sexu neexistuje a tudíž jí nejde stanovit, neexistují relevantní data. Je to z řady pochopitelných důvodů vysoce individuální, sexuální aktivitu ovlivňuje zdravotní a psychický stav, dostupnost vhodných partnerů a jejich vztah k sexu, délka vztahu a jeho uplatňovaný model, společenská atmosféra a spousta dalšího. Pokud oslovíš sto lidí, každý to bude mít jinak a pokud odpoví, odpověď nemusí mít mnoho společného s realitou :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.24 10:52

Frekvence sexu, resp. jeho potřeby je spektrum. Od 10× denně, po asexualitu=nulová potřeba. Nejde o to zjišťovat, jak to má většina a cítit se pak blbě, že to mám jinak. Jde o to se svou sexualitou skamarádit a ideálně najít partnera, se kterým jsem v tom kompatibilní :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.24 10:55

Ve 21 letech jsem se seznámila s manželem. Sex byl tak v průměru 2 - 3krát denně minimálně po dobu 2 let našeho vztahu. Výjimkou byla nemoc nebo silná menstruace.
Pak jsem otěhotněla. Frekvence byla nižší a museli jsme mít z důvodu rizikového těhotenství 4 měsíce půst. Já mu občas pomohla jinak, ale nijak mě do toho netlačil. Po porodu se to ustálilo na jednou za 2 - 3 dny, kdy byl čas a nálada. Párkrát se podařilo i jednou denně po celý týden třeba. Bylo to různé…
Teď jsem těhotná podruhé a poslední 3 týdny už sex nebyl a za necelý měsíc mám termín porodu. Tak uvidíme, jak to bude potom..
Ale většinou po 3 dnech už to fakt nemůžu vydržet a po manželovi se vrhnu…

• Citovat
  • Upravit
434
24.11.24 11:00

To jsou teda starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16227
24.11.24 11:00

Dokud nebyl syn, klidně i obden, nebo 2× denně. Teď chodíme oba do práce, vidíme se mezi dveřmi a když je syn vzhůru, nejde to. Pak záleží, zda je čas a síla, takže nic moc, co si budeme povídat :lol:

Ale co ti to pomůže, netuším :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
24.11.24 11:14

Tak 1× za měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.24 11:16

V normálním vztahu by lidi měli mít sex každý den, na frigidku není nikdo zvědavej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.11.24 13:55

Hh se sexem jsem začala v 15 a za chvíli mi bude 40 a můžu denně :mrgreen: a kdybych měla chlapa, co se neunaví, tak bych to brala ráno po probuzení, odpoledne se pomazlit a večer před spaním si to pořádně užít, ať se mi dobře spí :mrgreen: a jen chci dodat, že jsem ženská a mám dvě děti a malé děti, kdy v noci spíš nespím, než spím, ale chuť na sex mám pořád stejnou jako za „mlada“ :mrgreen: já si myslím, že tu potřebu má člověk danou, dle mě to nejde asi ani změnit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24635
24.11.24 13:58
@sudnadestovouvodu píše: Více

Ale jdi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
24.11.24 14:07

Tuhle otázku ti opravdu nezodpovíme, protože norma není. Výzkumy říkají, že průměr je 2-3× týdně, ale průměr neznamená běžná frekvence. Ve tvém věku v čerstvém vztahu bývá frekvence častější, nezřídka denně, není to neobvyklé. Obecně radím, poznej sama sebe a najdi si někoho, kdo má podobné sexuální preference. Spokojený sexuální život se dost odráží v životní pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.24 16:17

Zrovna jsme toto téma řešili v práci s chlapama. U nás je frekvence s manželem po 15 letech tak jednou za týden, deset dní :nevim:
Kolega z práce s manželkou 16 let, dvě děti a spí spolu někdy dva dny po sobě, někdy třeba není nic i tři týdny. Druhý kolega tak jednou, dvakrát za měsíc. Jsou s manželkou 23 let a také dvě děti.
Je to různé ale shodli jsme se že prostě časem v tom vztahu ten sex už není to co kdysi. Ale také jsme se shodli že nám to tak vyhovuje :nevim: ;) nikdo není frustrovaný a nikdo nestrádá.

• Citovat
  • Upravit
7188
24.11.24 16:41

Jelikož jsem single tak frekvence je tristní, na druhou stranu v listopadu jsem měla sex třikrát a když čtu tady někdy že někdo nemá chuť na sex a páry spolu spí jednou za měsíc, tak moje single frekvence je vlastně skvělá :mrgreen:

Jinak taky nevím, prostě když chceš, v tomhle si lidi musí sednout nebo se domluvit, aby ani jeden nestrádal, pokud mají odlišný představy. Já bych nebyla s nikým, komu stačí sex jednou za měsíc, koho to nebaví, není iniciativní. Alespoň trochu. Pro mě je to zábava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí