Jak často prdíky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.5.25 11:41

Jak často prdiky?

Zdravím maminky😊 jak často mají vaše miminka prdiky (popřípadě jestli vůbec mají) my máme chlapečka 2 měsíce a ještě se nám to nestalo ani jednou😬 jsem samozřejmě za to ráda jen jsem zvědavá jelikož všechny kolem furt řeší prdiky a my nic😁 je možný že to nebude mít vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.5.25 12:02

Dcera měla problémy s břichem, prdy a vyprazdňováním celkově. Do 3 měsíci byl jen řev, pak se to začalo zlepšovat.
Syn na tom občas trpí při pití a kroutí se, pouští se, jde vidět, že ho bolo břicho, když mu začne pracovat. Když si během toho párkrát prdne, je klid. Oproti dceři je to pohoda.

• Citovat
  • Upravit
16150
8.5.25 13:45

Každé dítě je jiné, takže nezbyde, než gratulovat a doufat, že to nepřijde :lol: Syn měl občas bolesti, ale třeba to měl díky tomu, že jsem pila pití s bublinkama. Už v porodnici jsme oba hrozně trpěli po rýži :think: :nevim: Takže pokud nebylo nic, co nadýmá, bylo to v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
11.5.25 18:45

Někdo to nemá :) mladší na to třeba moc netrpěl, spíš vůbec, a to jsem pila a jedla úplně vše (protože mléko se tvoří z krve a ne z obsahu sněženého jídla maminky :pankac: )
Starší to měl zas extrémně od cca 3 týdnů a jako mávnutím proutku to ustalo ve 3 m. Bud rada ze s tim nemate problem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16150
11.5.25 19:04

Jak jsem psala, během noci mě bolelo břicho, měla jsem pocit, že snad znovu rodím. Křeče, kroutila jsem se až do rána, syn se taky stále budil. To byla naše nejhorší noc. Myslím teda, že to bylo z rýže, co byla na oběd. Zkusila jsem goolit a našla víc komentářů, kdy fakt vadila ryze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí