Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Byli jsme na sex před dětmi, jsme i po
takže i po letech denně ![]()
Musí to vyhovovat vám dvěma, jestli jste takhle spokojení, tak proč ne, je to každého věc. Normálně si s ním promluv ne? Vy spolu neumíte komunikovat?
Tohle je cesta do pekel, těžko se ti to bude vracet zpátky a nakonec to rozbije váš vztah a on tě opustí. Kde není sex a intimita, tam vztah umře. A umře rychle.
Ty se nestydis mu roztahnout nohy a ukazat frndu, ale svest ho se stydis? Nechapu. Jinak mlady par, ktery spolu po 2 letech nespi, to je trosku zvlastni. Jestli vam to vyhovuje obema, tak neni co resit ![]()
Tak každý den, to bych taky brala
, ale muž to má tak, že ob den, plus o víkendu je to intenzivnější
.Přesně tak, je to cesta do pekel, jak to popisuješ, kde není intimita vůbec žádná, hrozí odcizení.
@Ištvar píše:
Tak každý den, to bych taky brala, ale muž to má tak, že ob den, plus o víkendu je to intenzivnější
.Přesně tak, je to cesta do pekel, jak to popisuješ, kde není intimita vůbec žádná, hrozí odcizení.
Dřív to byko víckrát za den, takže jsme se náhodou omezili
![]()
Obden je taky super ![]()
@Anonymní píše:
@radkka mluvíme spolu, říkám mu ze mi to nechybí a nepotřebuji to, on to tak bere..@Šarlota4 zkoušela jsem to ale prostě mám zásek, ležím a nemuzu se pohnout a udělat první krok..Když na mě začne sahat on tak se už tomu poddam ale zásadně ve tmě jindy to nedávám.
Ty za ním přijdeš s tím, že ty to nepotřebuješ a čekáš, že on ti řekne opak? To by si asi netroufl, ne? Co by následovalo? Řekla bys mu, že se teda přemůžeš? Co chlap chce slyšet… Že ženu nepřitahuje
Já myslela trochu jinak promluvit.
Jsme spolu 14 let, dvě děti 3 roky a 1,5 a sex min jednou týdně…zkus to překonat protože úplně bez sexu…to nebude fungovat a fakt bych se bála že si muž najde milenku…já kolikrát taky nemám chuť ale pak si řekneme sakra proč to neděláme častěji ![]()
S přítelem jsme spolu 6 let a spíme spolu pořád i teď když jsem těhotná a věřím tomu že i když se to narodí tak spolu budeme spát též
neumím si to bez sexu představit
![]()
@radkka píše:
Ty za ním přijdeš s tím, že ty to nepotřebuješ a čekáš, že on ti řekne opak? To by si asi netroufl, ne? Co by následovalo? Řekla bys mu, že se teda přemůžeš? Co chlap chce slyšet… Že ženu nepřitahujeJá myslela trochu jinak promluvit.
já vím že občas by si říct dal ale není žádný závislák aby po mě každou noc lezl
Jak promluvit teda?
@Anonymní píše:
já vím že občas by si říct dal ale není žádný závislák aby po mě každou noc lezlJak promluvit teda?
Zkusit si udělat pěkný večer, příjemnou atmosféru, promluvíte si, co by se vám líbilo a uvidíš, třeba to půjde samo ![]()
Po roce a půl vztahu spolu spíme tak 1× týdně. Ale nám to vyhovuje oběma. Máme hodně fyzicky náročnou práci oba a jsme rádi, že jsme rádi. Přítel mi kolikrát řekne, že si to klidně udělá sám, jestli jsem unavená. takhle to zní šíleně, ale v reálu to šílené není. On byl dlouho sám a tohle nehrotí. Ale mě sex s ním baví, i když to nemáme furt. Jinak já ho taky málo kdy svádím. To už musí bejt. Ale mi to máme nastavené tak, že ho svádět nemusím. Jen udělám pár nrážek a on se hned chytne. Ty máš evidentně blok. Řešila bych to.
Jednou za dva týdny, někdy po týdnu. Podle situace. ( 20 let spolu). Už to není co bývalo. Chuť chybí. Miluju ho, ale už mě na něm nic nepřitahuje.
Ahoj, zajímalo by mě jak to máte vy? Vím že témat je tu už několik ale nejsou aktuální. Jsem s přítelem dva a půl roku, máme půlroční miminko. Nikdy jsem nebyla ta co začne, hrozně se stydim začít a svádět ho. Čekám na jeho impuls. No a teď k věci. Od ledna jsme spolu nespali. Prostě vůbec nemam potřebu spíš se mi to hnusí. Před otěhotněním jsem nebyla ze sexu nijak nadšená ale tak 2-3 týdne jsme ho provozovali. On byl hodně naruzivy nyní tvrdí že si odvyknul a sex nepotřebuje. Stačí mu ruka. Vyhovuje mi to ale je mi to trochu blbé vůči němu. Milenku nemá, hned po práci jde domů a je s námi, víkendy také. Chtěla bych vědět jak často spolu spíte i po letitem vztahu? Děkuji za odpověď, a anonymně stydím se za to.