Jak často spíte s manželem/přítelem?

Anonymní
11.6.18 22:59

Jak často spíte s manželem/přítelem?

Ahoj, zajímalo by mě jak to máte vy? Vím že témat je tu už několik ale nejsou aktuální. Jsem s přítelem dva a půl roku, máme půlroční miminko. Nikdy jsem nebyla ta co začne, hrozně se stydim začít a svádět ho. Čekám na jeho impuls. No a teď k věci. Od ledna jsme spolu nespali. Prostě vůbec nemam potřebu spíš se mi to hnusí. Před otěhotněním jsem nebyla ze sexu nijak nadšená ale tak 2-3 týdne jsme ho provozovali. On byl hodně naruzivy nyní tvrdí že si odvyknul a sex nepotřebuje. Stačí mu ruka. Vyhovuje mi to ale je mi to trochu blbé vůči němu. Milenku nemá, hned po práci jde domů a je s námi, víkendy také. Chtěla bych vědět jak často spolu spíte i po letitem vztahu? Děkuji za odpověď, a anonymně stydím se za to.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
11.6.18 23:02

Byli jsme na sex před dětmi, jsme i po :mrgreen: takže i po letech denně :lol:
Musí to vyhovovat vám dvěma, jestli jste takhle spokojení, tak proč ne, je to každého věc. Normálně si s ním promluv ne? Vy spolu neumíte komunikovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.6.18 23:04

Tohle je cesta do pekel, těžko se ti to bude vracet zpátky a nakonec to rozbije váš vztah a on tě opustí. Kde není sex a intimita, tam vztah umře. A umře rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.6.18 23:05

Ty se nestydis mu roztahnout nohy a ukazat frndu, ale svest ho se stydis? Nechapu. Jinak mlady par, ktery spolu po 2 letech nespi, to je trosku zvlastni. Jestli vam to vyhovuje obema, tak neni co resit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
11.6.18 23:14

Tak každý den, to bych taky brala :D, ale muž to má tak, že ob den, plus o víkendu je to intenzivnější :potlesk:.Přesně tak, je to cesta do pekel, jak to popisuješ, kde není intimita vůbec žádná, hrozí odcizení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.18 23:15

@radkka mluvíme spolu, říkám mu ze mi to nechybí a nepotřebuji to, on to tak bere..

@Šarlota4 zkoušela jsem to ale prostě mám zásek, ležím a nemuzu se pohnout a udělat první krok.. :zed: Když na mě začne sahat on tak se už tomu poddam ale zásadně ve tmě jindy to nedávám.

• Citovat
  • Upravit
20767
11.6.18 23:16
@Ištvar píše:
Tak každý den, to bych taky brala :D, ale muž to má tak, že ob den, plus o víkendu je to intenzivnější :potlesk:.Přesně tak, je to cesta do pekel, jak to popisuješ, kde není intimita vůbec žádná, hrozí odcizení.

Dřív to byko víckrát za den, takže jsme se náhodou omezili :oops: :lol:
Obden je taky super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.6.18 23:18
@Anonymní píše:
@radkka mluvíme spolu, říkám mu ze mi to nechybí a nepotřebuji to, on to tak bere..@Šarlota4 zkoušela jsem to ale prostě mám zásek, ležím a nemuzu se pohnout a udělat první krok.. :zed: Když na mě začne sahat on tak se už tomu poddam ale zásadně ve tmě jindy to nedávám.

Ty za ním přijdeš s tím, že ty to nepotřebuješ a čekáš, že on ti řekne opak? To by si asi netroufl, ne? Co by následovalo? Řekla bys mu, že se teda přemůžeš? Co chlap chce slyšet… Že ženu nepřitahuje :pankac: Já myslela trochu jinak promluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
11.6.18 23:31

Jsme spolu 14 let, dvě děti 3 roky a 1,5 a sex min jednou týdně…zkus to překonat protože úplně bez sexu…to nebude fungovat a fakt bych se bála že si muž najde milenku…já kolikrát taky nemám chuť ale pak si řekneme sakra proč to neděláme častěji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
11.6.18 23:35

S přítelem jsme spolu 6 let a spíme spolu pořád i teď když jsem těhotná a věřím tomu že i když se to narodí tak spolu budeme spát též :) neumím si to bez sexu představit :lol: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.18 23:38
@radkka píše:
Ty za ním přijdeš s tím, že ty to nepotřebuješ a čekáš, že on ti řekne opak? To by si asi netroufl, ne? Co by následovalo? Řekla bys mu, že se teda přemůžeš? Co chlap chce slyšet… Že ženu nepřitahuje :pankac: Já myslela trochu jinak promluvit.

já vím že občas by si říct dal ale není žádný závislák aby po mě každou noc lezl :nevim: Jak promluvit teda?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.18 23:40

Spali jsme spolu naposled loni v září

• Citovat
  • Upravit
28
11.6.18 23:45
@Anonymní píše:
já vím že občas by si říct dal ale není žádný závislák aby po mě každou noc lezl :nevim: Jak promluvit teda?

Zkusit si udělat pěkný večer, příjemnou atmosféru, promluvíte si, co by se vám líbilo a uvidíš, třeba to půjde samo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.18 23:45

Po roce a půl vztahu spolu spíme tak 1× týdně. Ale nám to vyhovuje oběma. Máme hodně fyzicky náročnou práci oba a jsme rádi, že jsme rádi. Přítel mi kolikrát řekne, že si to klidně udělá sám, jestli jsem unavená. takhle to zní šíleně, ale v reálu to šílené není. On byl dlouho sám a tohle nehrotí. Ale mě sex s ním baví, i když to nemáme furt. Jinak já ho taky málo kdy svádím. To už musí bejt. Ale mi to máme nastavené tak, že ho svádět nemusím. Jen udělám pár nrážek a on se hned chytne. Ty máš evidentně blok. Řešila bych to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.18 23:50

Jednou za dva týdny, někdy po týdnu. Podle situace. ( 20 let spolu). Už to není co bývalo. Chuť chybí. Miluju ho, ale už mě na něm nic nepřitahuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky