Jak často víno ke konci těhu?

Anonymní
16.3.19 08:21

Jak často víno ke konci těhu?

Ahojky holky, chtěla bych se vás zeptat. Jsem těsně před termínem. Vím, že sklenka vína ke konci neuškodí, minulou sobotu jsem sklenku měla, ale doktor mi na včerejší kontrole řekl, že si myslí, že budu přenášet protože se nic neděje ???? známá si skleničku vína dávala ke konci těhu každý dva dny + to kombinovala s horkou sprchou, ale to bych si nelajzla a ani nejsem žádnej velkej příznivce alkoholu.. za celý těhu jsem alkohol do pusy nevzala, až před tím týdnem tu sklenku.. myslíte že si můžu po týdnu v klidu dat třeba decku? Děkuji holkyy ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27692
16.3.19 08:24

radši vytři barák a dej si sex než alkohol na vyhnání dítěte to bude i užitečnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
16.3.19 08:32

Alkohol není nic dobrýho… Prcek má malinké tělíčko, pro tebe dečka ale pro nej… Radši si vyber něco jinýho, známá by porodila nejspíš i bez vína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
16.3.19 08:45

Známá je zodpovědná za svoje dítě a ty za to svoje. Ona ať si dá kolik chce, já bych si nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
16.3.19 08:46

Jdi na prochazku, poradne se unav kazdy den. Vyslapni si parkrat schody v baraku a uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.3.19 08:49

Nepij. Proč taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692
16.3.19 08:56
@Tichošlápek píše:
Nepij. Proč taky?

protože pije známá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
16.3.19 09:09

Mě by jen zajímalo, jaký je rozdíl mezi pitím na začátku, uprostřed a na konci těhotenství. Alkohol je svinstvo, které tělu škodí a jen proto, že už má miminko ven, tak mu to jako neuškodí? Údajně má dítě v krvi stejně množství alkoholu jako matka, tak si představ, co to s ním musí v bříšku dělat 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
16.3.19 09:24

A mě zase bylo řečeno, že decka vína neuškodí :nevim:. Ani v těhotenství ani v období kojení. Před těhotenstvím jsem pila denně decku, dvě. V těhotenství decku za týden . Při kojení po půl roce teda až jsem si nalila půl decky, decku skoro každej den, když usli obě děti. Uklidila jsem, zhasla, zapálila svíčku, pustila si seriál, nalila si. Byl to pro mě relax po celém dni. Víno mi hrozně chutná, a myslím, že tu decku snad nikdo na světě nemůže cítit ani v hlavě a k ditku se nemá jak dostat :nevim: možná jsem ale úplně mimo a hloupá a nezodpovědná. Každopádně obě děti se vyvíjí dobře a jsou zdravé. A taky jsem je ven vyhaněla horkou koupelí, vínem a sexem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
16.3.19 09:34

Dej si prochazku,vytri podlahu,umej okna a na zaver sex :D urcite lepsi nez cpat do sebe alkohol jako tva znama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
16.3.19 09:51

Já dva dny v měsíci „piju“. Rozumněj dám si 2-3dcl vína. Ale určitě nebudu na konci tuhle dávku zvyšovat… samo, že si tu sklenku dát můžeš, co dva dny mi příjde hodně teda, ale nečekala bych kvůli tomu nějaký dřívější porod. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
16.3.19 09:53

Mně to dokonce doporučil přímo gynekolog.červený vínko a horkou vanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
16.3.19 11:04

Na prenaseni je nejlepsi sex a horka vana. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie