Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ve 4tt jsem jeste ani nevedela ze jsem v tom. Vsechno nasvedcovalo tomu,ze dojde MS- bolest podbriska, navaly atd. Mozna jsem slupla i brufen
spise se ti roztahuje deloha ![]()
@kve-tinka dekuji, asi to bude ta tonizace delohy. Ale proc takhle v noci? Brala jsem clostik na ovu a ted beru dale gynprodyl, takze jsem vedela, kdy se otestovat a to bylo tohle utery. Ale jiz od predminule stredy jsem mela bolesti jako pred ms, jem se stupňuje ta nocni bolest… ![]()
@Elinka0034 ber magnézium a poradím Ti tolik se nesledovat, chápu že to třeba trvalo déle otěhotnět nebo nějaké zdravotní problémy, ale jestli se budeš od začátku takhle sledovat tak Tě do porodu klepne.
@Kristyna.Vechtova Děkuji, já vím, jsem až moc opatrná
Díky za tip, zkusím magnesium, v pondělí jdu na utz před letem do USA, proberu s lékařem i to. A pokud vše bude ok, je to prostě jen noční příznak těhu ![]()
@Elinka0034 věř že v těhotenství tě bude bolet spoustu věcí a 90% je zcela v pořádku, ale samozřejmě jak mi bylo říkáno v obou těhotenstvích jak OG tak v porodnici, radši 3× zbytečně než něco podcenit, ale zase člověk nemůže řešit každé píchnutí a každej prd, protože to by se za těch 40 týdnů +/- zbláznil ![]()