Noční bolesti od 4tt

6872
15.3.19 09:54

Ve 4tt jsem jeste ani nevedela ze jsem v tom. Vsechno nasvedcovalo tomu,ze dojde MS- bolest podbriska, navaly atd. Mozna jsem slupla i brufen :think: spise se ti roztahuje deloha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21
15.3.19 10:05

@kve-tinka dekuji, asi to bude ta tonizace delohy. Ale proc takhle v noci? Brala jsem clostik na ovu a ted beru dale gynprodyl, takze jsem vedela, kdy se otestovat a to bylo tohle utery. Ale jiz od predminule stredy jsem mela bolesti jako pred ms, jem se stupňuje ta nocni bolest… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 10:53

@Elinka0034 ber magnézium a poradím Ti tolik se nesledovat, chápu že to třeba trvalo déle otěhotnět nebo nějaké zdravotní problémy, ale jestli se budeš od začátku takhle sledovat tak Tě do porodu klepne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.3.19 10:55

@Kristyna.Vechtova Děkuji, já vím, jsem až moc opatrná :D Díky za tip, zkusím magnesium, v pondělí jdu na utz před letem do USA, proberu s lékařem i to. A pokud vše bude ok, je to prostě jen noční příznak těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 12:08

@Elinka0034 věř že v těhotenství tě bude bolet spoustu věcí a 90% je zcela v pořádku, ale samozřejmě jak mi bylo říkáno v obou těhotenstvích jak OG tak v porodnici, radši 3× zbytečně než něco podcenit, ale zase člověk nemůže řešit každé píchnutí a každej prd, protože to by se za těch 40 týdnů +/- zbláznil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí