Ohss v těhotenství

7021
15.3.19 07:02

pokud byl počínající OHSS po OPU, tak se v případě těhotenství většinou opravdu zhoršuje. Dělá to myslím ta vyšší hladina HCG.

Zkus si koupit v lékárně čistou bílkovinu - Protifar. A hooodně pít, + nějaký silný vývar.
A byla bych spíš v klidu. Kdyby to bylo hodně blbý a začalo se i hůře dýchat okamžitě na pohotovost, nasadí kapačky a mělo by se to zvládnout. Pokud se něco zanedbá nemusí to dobře dopadnout a v ohrožení není pak jen miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1088
15.3.19 09:14

@KamisB děkuji moc za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.19 21:45

Ohss opravdu muze byt i v tehotenstvi, prave zvysujici hcg nedovolí ohss pradne ustoupit. Ja skoncila v nemocnici a opravdu to nebyl zadny med. U me to meo teda hodne rychly spad a ver tomu,ze ppznas jakmile to bude na nemocnicito. Bricho jsem mela,ze jsem ani nezapla kalhoty, myslela jsem ze mi bouchne,jak bylo napnute. Jinak v nemocnici mi kladli na srdce,ze mam hlavne hodne pit. Bilkoviny asi taky pomohou, ale ty ja mela v kapackach tak to nikdo neresil. Drzim palce at je lepe.

• Citovat
  • Upravit
1088
18.3.19 06:15

Děkuju teď už je to lepší, od toho čtvrtku opravdu dost piju a jím jogurty s vysokým obsahem bílkovin a zdá se, že to opravdu pomohlo :think: dekuji Vám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí