Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
K doktorovi určitě běž, on ví nejlíp, co ti může napsat. A na gyndě bych asi zmínila, co případně bereš..
Ahoj, vim je to nepříjemné ale kdyz uz nic nezabira, tak mi vždycky zabere priznicuv zabal. Fakt staci parkrat podle toho jak je to uz rozjete a prestane to. Drzim palce ![]()
Na anginu ti daj penicilin, muze se v tehotenstvi i pri kojeni. Vysoke teploty uskodi diteti vyrazne vic.
k doktorovi jdi, malý by antibiotika zvládlo. Já je tedy dostala na zánět moč. měchýře pozdeji - ve 14 tt a v pohodě. Ale známá byla čerstvě těhotná, ještě to ani nevěděla a brala nějakej antibiotickej dryjak kvůli zubum. A výsledek zdravá dvojčata.
@Anonymní píše:
Dobry den. Chtěla bych se zeptat. Uz par dnu se nemohu zbavit bolesti v krku.. Septilen mi nepomáhá a ani čaj se zazvorem a medem.. Bojim se ze budu muset k doktorovi aby mi na to neco předepsal, ale bojim se aby to nebyli antibiotika.. Myslíte ze by to plod zvladnul? A kdyz jdu na gyndu tak jim to musim popřípadě nahlasit ze beru antibiotika? Dekuji vám za odpovědě, mam z toho strach
V klidu.brala jsem ve 13tt právě na angínu.Lepsi ATB než neléčená infekce.ta může nadělat mnohem víc škody.
Dobry den. Chtěla bych se zeptat. Uz par dnu se nemohu zbavit bolesti v krku.. Septilen mi nepomáhá a ani čaj se zazvorem a medem.. Bojim se ze budu muset k doktorovi aby mi na to neco předepsal, ale bojim se aby to nebyli antibiotika.. Myslíte ze by to plod zvladnul? A kdyz jdu na gyndu tak jim to musim popřípadě nahlasit ze beru antibiotika? Dekuji vám za odpovědě, mam z toho strach