Antibiotika v 9+3tt

Anonymní
15.3.19 22:27

Antibiotika v 9+3tt

Dobry den. Chtěla bych se zeptat. Uz par dnu se nemohu zbavit bolesti v krku.. Septilen mi nepomáhá a ani čaj se zazvorem a medem.. Bojim se ze budu muset k doktorovi aby mi na to neco předepsal, ale bojim se aby to nebyli antibiotika.. Myslíte ze by to plod zvladnul? A kdyz jdu na gyndu tak jim to musim popřípadě nahlasit ze beru antibiotika? Dekuji vám za odpovědě, mam z toho strach :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
352
15.3.19 22:36

K doktorovi určitě běž, on ví nejlíp, co ti může napsat. A na gyndě bych asi zmínila, co případně bereš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
15.3.19 22:37

Ahoj, vim je to nepříjemné ale kdyz uz nic nezabira, tak mi vždycky zabere priznicuv zabal. Fakt staci parkrat podle toho jak je to uz rozjete a prestane to. Drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
15.3.19 22:39

Na anginu ti daj penicilin, muze se v tehotenstvi i pri kojeni. Vysoke teploty uskodi diteti vyrazne vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.3.19 23:13

k doktorovi jdi, malý by antibiotika zvládlo. Já je tedy dostala na zánět moč. měchýře pozdeji - ve 14 tt a v pohodě. Ale známá byla čerstvě těhotná, ještě to ani nevěděla a brala nějakej antibiotickej dryjak kvůli zubum. A výsledek zdravá dvojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
15.3.19 23:31
@Anonymní píše:
Dobry den. Chtěla bych se zeptat. Uz par dnu se nemohu zbavit bolesti v krku.. Septilen mi nepomáhá a ani čaj se zazvorem a medem.. Bojim se ze budu muset k doktorovi aby mi na to neco předepsal, ale bojim se aby to nebyli antibiotika.. Myslíte ze by to plod zvladnul? A kdyz jdu na gyndu tak jim to musim popřípadě nahlasit ze beru antibiotika? Dekuji vám za odpovědě, mam z toho strach :(

V klidu.brala jsem ve 13tt právě na angínu.Lepsi ATB než neléčená infekce.ta může nadělat mnohem víc škody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí