Jak češete miminka?

327
29.7.10 10:34

Jak češete miminka?

Malému jsou 2 měsíce a má dost vlásků, od narození nosí „kohouta“ ale už to má dost dlouhé a nedrží:) Jsou vlastně ještě jiné účesy pro miminka s dlouhými vlásky, než klasické číro? Zkoušely jsme patku ale vypadalo to divně:) A jak češete holčičky, taky kohouta? To jen tak pro zajímavost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27305
29.7.10 11:44

to je dobrý dotaz :-D
My byli téměř holohlaví dlouho, teď má vlásky nahoře a vzadu spíš chmýříčko. Češu ho kartáčkem na pěšinku a patku, sluší mu to, ale stejně to má za chvilku rozházené a pěšinka v čudu :-D Kohouta nikdy, nemá na to dost materiálu na hlavě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.7.10 12:09

Večer po koupání jsem česala obě kočky na pěšinku - patku. Kouhouta jsme sabotovaly i v porodnici :-) . Během dne se to vždycky rozcuchalo, přjela rukou (nebo kartáčem na vlásky) na patku, hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.7.10 13:08

Taky jsme česali patku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
29.7.10 13:52

Máme holčičku, takže sponečku (ale malinkou, takže mám strach, aby ji nespolkla) a nebo klasickou palmičku. U kluka bych asi vzala nůžky a ostříhala, tak aby vlásky nelezly na očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
29.7.10 15:26

Hehe

Kluk měl na hlavě nulaprd až do roku, tak tomu jsem hřebenem spíš masírovala hlavu a malá má dva měsíce, vlasů má asi odeset víc,než měl malý, tak tam češu na patku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure