Jméno dítěte vs. TATTOO

13335
28.7.10 23:27

jméno dítěte vs. TATTOO

Jaký máte názor na tetování matky se jménem a datem narození dítěte. Máte nějaké? Popřípadě jste zastáncem. A na jakém místě?

Již kdysi jsem měla jasno, že až se mi narodí dítě, postupem času, jakmile se mi tělo zahojí po porodu, chtěla bych si jméno nechat vytetovat. Ale stále uvažuji nad místem - na krku již mám tattoo. Prosím o Vaše názory popřípadě o inspiraci - foto. Moc děkuju! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2921
29.7.10 00:13

Podle me zalezi hodne na tom, kolik deti chces mit, jestli jedno, tak se to da hezky udelat..
Ja treba cekam dvojcata, takze volim spis zapsani do obcanky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
29.7.10 00:19

No jedno (min. pro hodně dlouhou dobu. Max. časem dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
29.7.10 05:35

Podle mě spíše záleží na velikosti písma a šikovnosti tatéra. Já koketuji pořád na místě těsně pod vlasy,ale hodně malým písmem-určitě né klasickým hůlkovým, ale takovým tím pěkným-čitelným nečitelným ;-). Uvidím, kdy a jestli se odhodlám, ale moc mě to láká. Je to pořád lepší než nesmyslné, rybičky, růžičky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
29.7.10 07:23

Ja mam tetovani nad zadeckem a chci si ho nechat upravit a do nej zakomponovat to jmeno. Takovym tim psacim pismem hodne jemne :) a pokud bude treba nekdy druhy dite (o cemz zatim nechci ani slyset) bud mit misto pod nebo na druhe strane :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
29.7.10 08:19

určitě chci, až budu mít dítě, snad se povede :dance: a asi na zápěstí z vnitřní strany, hned u dlaně, prostě jak se nosí hodinky,ale z vnitřku,jemným psacím písmem, nebo zakomponuju na druhou ruku, tam mám po loket motýlky, tak mezi ně třeba! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
29.7.10 08:20

To me jeste nenapadlo, nechat si udelat kerku s jmenem ditete. Ale hezka predstava.

Co treba nad kotnikem na vnitrni nebo vnejsi stranu? Sice by tam tetovani asi vic bolelo, no ale co uz.

Urcite bych ho chtela mit tam, kde na nej uvidim (stejne tak, jako chci videt na dite, aby neprovedlo nejakou lumparnu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.7.10 08:21

Muzu se vetrit s dotazem???

Chci si dat potetovat na zadkem- bedra? Proste jak to vycuhuje z kalhot obrazek- ornament- tribo

kolik to cca stoji?

Neco aasi jako tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
29.7.10 08:30

Ahoj! Já jdu na tetování v září! Chci na paži (kolem dokola) nějaký ozdobný pásek a do toho nějak vložit jména dětí. Uvidím co mi tatér navrhne, dělá vlastní návrhy, tak se s ním chci poradit, jak to bude vypadat nejlíp. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
27259
29.7.10 08:34

Já osobně jsem si nechala vytetovat pouze počáteční písmeno jména syna, mám to nad levou hýždí a postupně budou písmenka přibývat, další poputuje nad pravou hýždi a další doprostřed. Nedělala jsem to proto, že je to moderní, ale protože po kérce jsem toužila odjakživa a tohle mi přišlo jako vhodná příležitost. Navíc jsem musela rodit císařem, tak jsem si tu bolest, chtěla vybrat jinde. Tetování mě nebolelo, ale teď jsem byla na obtahnutí a to jsem se zapotila :D
Původně jsem chtěla kérku na páteř, ale můj muž řekl, že by byl rád, kdyby ta kérka nebyla každýmu na očích, tak proto jí mám nad hýždí.
Motiv písmenka mi namaloval táta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
29.7.10 08:46

tak já buď mezi ty motýlky :lol: nebo na zápěstí na tu druhou ruku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
29.7.10 09:03

Ajtakrajta - to jsem zase úpe aut :mrgreen: Ale nahlodly jste mne … už se těším, co mi na to řekne mužskej večer, až se vrátí z práce :-)

No mě napadá místo: mezi loktem a ramenem z vnitřní strany k tělu … kousek nad loktem, ale zespodu.
Je to totiž místečko, kde má šešulku miminko, který kojíš. Je to „decentní“ - není to hned vidět, je to „intimní“ a hlavně by mi ti vždy připomínalo, jak jsem si ho chovávala, že to je to místečko, kde myšáček hajal a kde jsem si ho tulila na ruce.

Asi bych dala buď jen začáteční písmenko a nějakej „obrázek“ k tomu (obligátní srdíčko?, nebo panáčka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.7.10 09:35

ahoj tak můj mažel si nechal udělat tetování na ruce,ještě to nemá celé hotové, ale prý tam ještě bude nějaký spojovací pruh do kterého si nechá napsat jméno a datum narození naší dcery a bude to napsané runama tak jsem na to sama zvědavá

připojuji foto, ale bohužel jsem nenašla jinou než tuto, kde by to tetování bylo nějak slušně vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
29.7.10 09:51

Tak já mam jméno syna pod tetování tygra které mam z dřívější doby a náhodou se syn narodil v roce tygra tady je foto.Je to focený v zrcadle tak je to převrácený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
29.7.10 11:21

Pryfi, jj jméno do stávajícího tetování je dobrý nápad, bohužel já ho do toho svého nedám ani kdybych se na hlavu postavila :( Dodám foto, ale nevidím si na něj, takže až mě někdo vyblískne :) Nyní jsem sama doma.

Ka-tka, no viděla bych to tak kolem 2tis. dle kraje kde bydlíš a dle šikovnosti tatera :)

Viky, i když barevné tetování nemusím, tak s tvých motýlků jsem nadšená. Miluju motýly a anděli. Sama jsem kdysi chtěla toto, kde dolem byl anděl se složenými křídly a směrem nahoru konvoj motýlů klikyhákem a končel na rameni - černo-bílé. Bohužel mi jeden borec - co mi přeinstalovával pc prakticky vše vymazal :( Bila bych!

Zuzka-mamka, Zuzy přidej pak foto celého tetování prosím a hlavně toho jména (run). Jsem na to moc zvědavá. Co ty, uvažuješ taky nad nějakým tattoo když tvůj manžel má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí