Jak chránit školáka před přehřátím?

598
24.7.17 21:35

Jak chránit školáka před přehřátím

Dobrý večer. Chtěla jsem se zeptat. Manžel a další členové rodiny včetně synka 8let jedou v neděli do Maďarska na F1. Hlásí tam 35 stupňů ve stínu. Mám o malého trošku strach. Nesnáší tyhle vedra na sluníčku moc dobře. Chtěla jsem se zeptat. Když mu bude manžel namáčet tričko a kšiltovku, uchráníme ho před přehřátím? Popřípadě za jiné typy moc děkuju. Pitný režim je samozřejmý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2780
24.7.17 21:41

Ahoj. Napadlo mě, aby byl ve stínu, případně nějaký slunečník (deštník), aby na něj nepražilo sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
24.7.17 21:43

Prubezne mazat, namoceni oblecka urco pomuze, hoodne pit chladne, nikoliv ledove a stavbate ovoce a slunecnik/destnik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.7.17 21:44

@Lidym tam právě možnost stínu asi moc nebude a s deštníkem si myslíme, že je tam nepustí. Nad tím jsme taky premýšleli. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.7.17 21:45

@kuklisek děkuju, krém budou mít určo sebou. S deštníkem je tam asi nepustí. Každopádně jim ho dám sebou, když tak ho tam někde nechají. To už je jedno. Ovoce mě nenapadlo. Děkuju. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.7.17 21:46

@Lidym @kuklisek a přes ten slunečník uvidí ostatní diváci co?

Dávala bych chladné pití, namáčela kšiltovku. Existují i různé osvěžující spreje, takže ty bych stříkala na kůži.

• Citovat
  • Upravit
598
24.7.17 21:48

@lucenka oni budou na stupňovité tribuně, takže by asi ostatní viděli, ale myslím, že kvůli bezpečnosti to pořadatelé nedovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
24.7.17 21:48

@hanisv Taky záleží jak snáší sluníčko a horka. Zrovna já to slunce nedávám, dělá se mi špatně i když mám čepici.
Tak asi bych tam zkusila vzít ten deštník, kdyby je nepustili, tak ho někde nechá. A na místě by byla možnost, kdyby mu bylo zle odejít?
Jinak mě víc nenapadá. Kuklisek má víc tipů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.7.17 21:49

@lucenka po těch sprejích se zeptám. Mají je v lékárně, nebo v drogerce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.7.17 21:52

@Lidym Jj, možnost odejít určitě bude a manžel je rozumný, takže by ho určitě nenechal trápit, jen sonduju možnosti, jak ho chladit, aby to bez potíží zvladnul a užil si to. Přímé sluníčko právě moc nedává. V bazénu vydrží cely den, ale bez vody, to moc nedává. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.7.17 21:55

@hanisv ty spreje mají určitě v lékárnách, ale budou je mít asi i v drogerce.

• Citovat
  • Upravit
2780
24.7.17 21:56

@hanisv Ano, to chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.7.17 21:56

@lucenka hned zítra to oběhnu. Děkuju moc za typ. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.7.17 21:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.7.17 21:58

@hanisv není za co… já s tím takhle přežila sportovní den. Ptej se po termálních vodách ve spreje. Dělají i malá balení, která by měla projít kontrolou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi