Jak dál? Antikoncepce, těhotenství, psychika?

Anonymní
29.10.15 13:27

jak dál? antikoncepce,těhotenství,psychika?

Dobrý den, jdu si pro radu od zkušených a taky se trošku vypovídat.
Začala bych nějak tak že beru antikoncepci (pilulkovou),vše jak mám bez vynechání jediné tobolky, každé ráno skoro na hodinu přesně, no a měla jsem sex, ne jeden, ale co je podstatné mám nehezké tušení že bych mohla být těhotná. Ptáte se, jak jsem na to přišla, abych se přiznala ani nevím, mám takové divné tušení, zzhruba po 12 dnech po styku jsem si dělala 4 těhotenské testy, kdy všechny byly negativní. Dned se čtvrtek a já měla dostat MS a ona jaksi nepřišla, přiznávám že ur pár dní jsem v dosti nehezkém stresu z tohoto všeho a nevím jak dál co čekat, co se v mém těle děje, mám bolesti jak při MS takový ty bolest v podbříšku bolest v bedrech a tedy i plynatost, ale to je tak asi vše. Ted nevím co dělat mám druhý den v 7denní pauze, kdy dostávám MS a ona tu není tak nevím co mám dělat, šílit ztrachy z těhoteství, jsem v neklidu když nepříjde zda nasadit další plato antikoncepce? co dělat? taky si pokládám otázku jestli je možné že třeba MS nepřišla skrz tu psychiku? že jsem tam ve stresu? jak to vidíte vy? omlouvám se jestli je to zmatené, ale jsem fakt už na pokraji zhroucení z toho všeho, předem děkuji za názory co přijdou at už jsou jakékoliv a anonym dávám z důvodů že tohle je pro mě nepřijemné až ponožující děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5283
29.10.15 13:35

Neboj se, pokud bereš tak jak máš tak je opravdu minimální šance na otěhotnění :) a zpoždění 2 dny nic neznamená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
29.10.15 13:44

Jeste vydrz, ja to mela pokazde jinak. Nekdy 2-3den pauzy a nakonec az 5-6den. Takze neboj, to jeste prijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
00n
16
29.10.15 13:47

Co dělat? No tak pro jistotu můžeš jít k doktorovi a příště HA kombinovat ještě s kondomem, pokud jí i přes pravidelné a bezchybné užívání nevěříš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
29.10.15 13:50

Ms mas dostat dneska, ještě čtvrtek neskončil. Mě se při brání HA několikrát stalo, že MS chodila vždy ve čtvrtek a nakonec přišla až v sobotu. Švagrové už několikrát MS vynechala úplně a těhotná nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
29.10.15 13:51

@vertunka : já pochopila, že MS má přijít dneska, že dnes má 2 den pauzy, ne zpoždění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
29.10.15 13:52

Řekla bych že to máš z nervů a proto to zpoždění, hoď se do klidu a nebo určitě přijde, a kdyby přesto ne, tak si před první pilulkou udělej ještě jeden test pro klid duše :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
29.10.15 13:56

@myskalucka možná jo, četla jsem to jen jednou :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
29.10.15 13:58

Jé, to je úplně ukázkovej příklad zbytečného stresu :* Pokud bereš skutečně tak pravidelně, tak na 99,9% těhotná nejsi. Dostat to máš dnes, den ještě neskončil a i kdyby ne dnes, může to být kdykoli během té 7mi denní pauzy. Tím, že se tak zbytečně stresuješ, si to dost možná o pár dní posuneš. Nevím, z čeho pramení pocit, že jsi určitě těhotná, ale test bude mít smysl až pokud bys to v té sedmidenní pauze vůbec nedostala. Hlavu vzhůru :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16744
29.10.15 14:05

Kamarádka mi vyprávěla že už to 3 měsíce nedostala, HA bere pravidelně, už byla na gyndě, udělali jí test, těhotná není, doktorka řekla že je to normální, tak nešil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
29.10.15 14:17

Normálka, klid, sem tam se to stane. Někomu se to stane třikrát za život, někomu třikrát ročně.
Pokud si HA brala jak máš, tak těhotná nejsi. Ono i pokud si ji nebrala tak docela jak máš (pokud sis teda nerozhasila několik dní za sebou), tak je malá pravděpodobnost otěhotnění.
Je to typický příznak stresu. Hoď se do klidu, však ona dorazí (mě se to za cca deset let braní HA stalo asi třikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.10.15 14:24

Rozhodně to může být psychikou, možnost těhotenství je spíš teoretická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
29.10.15 14:34

Malé riziko by bylo v případě průjmu nebo zvracení během užívaní ant. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6889
29.10.15 15:03

Pokud jsi vzala všechny pilulky jak jsi měla nebrala antibiotika nebo neměla průjem nezvracela tak bych se nebála. Chce to se uklidnit. Klidně si udělej další test teď už by tam duch měl být třeba tě to uklidní a ms přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí