Pletení deky - jak dál?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi jsem po ranu malo chapava..
![]()
No nic, tak snad Vas rodina treba nevydedi, az se provali, ze neumite zvecit deku..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konys píše:
Asi jsem po ranu malo chapava..![]()
No nic, tak snad Vas rodina treba nevydedi, az se provali, ze neumite zvecit deku..![]()
![]()
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky pořadí mi někdo. Pustila jsem se do pletení deky pro dceru už mám první část, ale nemohu nikde najít když ji chci zvecit kde a jak mám pokračovat. Děkuji.
Tak pleť pořád dál. Opakuj vzor stále dokola. Až bude dost dlouhá, ukonči ji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konys já se jdu třást strachy, já ji neumím ani " uplezt" natož zvecit. Snad budu mít večer střechu nad hlavou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alimdar Jelikoz nepises pod anonymem, mozna bych pro jistotu zacla balit.. Neni nad to byt pripravena
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak třeba rodina neví, že se narodí holčička. Ježíš tady je zase chytrých hlav po ránu, evidentně samé odbornice na pletení.
Zakladatelko omlouvám se, já plést také neumím, jen mě nadzvedla jízlivost jezinek, které k tématu nic nemají, ale stejně si musí rýpnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Většinou se práce otočí a pokračuje se znovu v protisměru. Jen tedy, na začátek bych asi nevolila deku a zkusila si to na něčem jednodušším. Zkus videa na YouTube, tam to možná najdeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky pořadí mi někdo. Pustila jsem se do pletení deky pro dceru už mám první část, ale nemohu nikde najít když ji chci zvecit kde a jak mám pokračovat. Děkuji.
Možná by ti i někdo poradil, ale z toho popisu se fakt nedá poznat, co chceš udělat a jak to má pak vypadat. Já bych nahodila počet ok na šířku deky a pak bych pletla pořád stejně. Až to bude dost dlouhé, tak bych to ukončila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit