V čem nosit ditě na zádech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
197
30.3.10 22:06

Jak dat dite na zada

Ahoj,
mam prosbu: mama 8 mesicniho syna (nyni asi 9kg)a dceru 26 meiscu. Potrebovala bych nejake nositko, do ktereho bych ho mohla nandat a nosit na zadech, kdyz jdu s nima ven a nechci tahat dvojkocar neb.Mam satek,ale neumim do nej nandat dite na zada a vpredu ho nosit mi kvuli jeho vaze dost vadi. Chtela bych nekdy jen tak vzit dceru do parku na motorku a to nejde s dvojkocarem ani s satkem vpredu kvuli predklaneni (syn hned zacne rvat).
Koukala jsem na Alpino od Medley nebo Manducu,ale nevim, jestli bych tam syna zvladla lehce a rychle v te poloze na zadech nandat. Muzete mi nekdo prosim poradit?
Moc dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3201
30.3.10 22:32

Rozhodne manduca vyborne ergonomicke nositko :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
30.3.10 22:37

Ahoj,
já mám ergo a je to super nosítko, používám ho když chodím se starším na cvičení, tak mám malou v nosítku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.3.10 22:48

Diky, do te manducy a erga by se tedy mel davat snadno? Manducu ani ergo jsem totiz jeste nazivo nevidela, tak se omlouvam za otazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
30.3.10 22:59

Já teda radši šátky, ale máme doma i Manducu (Ergo konkrétně nám moc nesedělo).
Dávám si ho na záda tak, že si zapnu bederák, nosítko si natočím, abych ho měla na břiše, o něco si zapřu nohu, položím Máťu na Manducu (polstrování mám rozprostřené na stehně), aby měl prcku na spodní části nosítka, chytím Manducu za popruhy a sunu si ho přes bok na záda - to už jsem samozřejmě sehnutá.

Hmm, vypadá to složitě, že? :think:
Ale fakt není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.3.10 23:02

No vypada to trosku slozite, ale asi chapu, co mas na mysli-kdyz jsem videla video ukazku z uvazu satku s 8 mesicnim kojencem na zada, tak to jsem rovnou zavrhla.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
30.3.10 23:04

I já doporučuju Manducu, nemůžu si ji vynachválit .. a jako u všeho, chce to párkrát vyzkoušet a získat ten gryf :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
30.3.10 23:05
Fialka56 píše:
No vypada to trosku slozite, ale asi chapu, co mas na mysli-kdyz jsem videla video ukazku z uvazu satku s 8 mesicnim kojencem na zada, tak to jsem rovnou zavrhla.:-)

Pročpak?
Bylo to na tebe až moc drastické?
Pro mě je pořád lepší uvázat šátek než zapnout Manducu :oops:
Prostě nosítko není fakt nic pro mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
31.3.10 06:25

ja na cviceni se starsi mela mladsiho v satku na zadech. Vazat jsem se naucila sama dle popisu na strankach dydimosu a nakonec mi to slo i s tim smrtelne vypadajicim prehozenim pres rameno. Vydrzel tam do doby, nez zacal sam chodit, pak uz ho tam neudrzel ani hodne silny uvaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.3.10 07:46

Ahoj,

my jsme taky nosili v manduce :wink:

A moje počáteční nandavání:

Manducu jsem položila na postel, na ní jsem položila Adámka, sedla jsem si, zapla bederní pás a pak už jen vzala popruhy a nandala :wink:
Teda samo že Aďas musel asistovat a zůstat v klidu ležet v manduce, než jsem jí nandla, ale pak už to bylo rychlé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
31.3.10 07:59

Ahoj,
nosila jsem chvili n zadech v satku, ale ted jsem to vzdala, Mates byl hodne nespolupracujici jedinec, takze dobre uvazat, aby byl uvaz opravdu dotazeny a dost latky pod zadkem, bylo uz moc komplikovane, ja vzycky zpocena az na prdeli :roll:

Mam Manducu, zapnu ji, otocim tim nosicim panelem dozadu a Matyska nasouvam bokem, jakmile je n zadech, chytnu jeden popruh, pretahnu na rameno,zatimco jeho drzim pod zadkem, pak prehmatnu a nasadim druhy popruh.

Existuje i nositko Beco, kde si dite zapnes mezi 2 latkove panely a n zada nahodis i snositkem jako batoh (nevyhoda je, ze je nejdrazsi, vyhoda, ze je nejkrasnejsi :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
31.3.10 08:01

Jo a jeste musim dodat, ze Matesa, cca 80cm a vic jak 10kg, nosim na delsi trasy stale ne brise, abych na nej videla, on obcas potrebuje treba narovnat cepici, nebo uklidnit, kdyz zacne bezduvodne jecet.
Paradoxne se mi nosi na brise lip jak na zadech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
31.3.10 08:30
Fialka56 píše:

Já dávám na záda v šátku ani ne půlroční Markét :mrgreen: Fakt to není tak drastické, jak to vypadá, neboj se toho :wink: A manducy se dají půjčit, jestli bys to chtěla vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
31.3.10 09:55

Chuanitko, já dávala Matesa od 6 nebo 7m na záda, byli jsme na kurzu, ale jak vyrostl a rozpohyboval se, tak zvlčil. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.10 10:17

My máme Ergo a jsme spokojení. Ale s dítkem do roka to není jednoduchý na zádech - padá čepice, teče nudele…
Nandavá se takto - http://www.youtube.com/watch?…

Alena + 2

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí