Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A test je pozitivni? Pokud jsi tehotna, jsi 5+3
Edit: jo test negativni, tak to bohizel moc nevypada, to uz by na testu v pondeli neco bylo, muues ho zkusit znovu, ale spis prijde ms
Pokud máš negativní test, tak těhotná nejspíš nejsi. Pak jedině můžeš počkat 14 dnů po posledním nechráněném styku a zkusit nový test.
@Melodie91 píše:
A test je pozitivni? Pokud jsi tehotna, jsi 5+3
Edit: jo test negativni, tak to bohizel moc nevypada, to uz by na testu v pondeli neco bylo, muues ho zkusit znovu, ale spis prijde ms
Mohla jsem otěhotnět 23.4.-24.4.,to by ještě poznat nebylo?
@Anonymní píše:
Mohla jsem otěhotnět 23.4.-24.4.,to by ještě poznat nebylo?
bylo, 14dní už je dost na to, aby byly vidět na testu //.
@Paulinne píše:
bylo, 14dní už je dost na to, aby byly vidět na testu //.
V pondělí byl test negativní což bylo 9 den po styku
@Anonymní píše:
V pondělí byl test negativní což bylo 9 den po styku
testovala bych tedy znovu, pokud nepříjde ms, v pátek by mělo být jasno
@Paulinne píše:
testovala bych tedy znovu, pokud nepříjde ms, v pátek by mělo být jasno
Dobře otestuji znovu
@Anonymní píše:
Dobře otestuji znovu
Pak byl ještě ne chráněny styk 1.5.a 2.5.takze těžko říct, zda bych otěhotněla tento termín, tak za dalších 14dnu test, když jen špinim…
Ono těžko říct, můžeš otěhotnět těsně před ms, je to vzácné, ale děje se to. Pokud toužíte po miminku, byla bych klidná, čas ukáže. Pokud netoužíš po mimi, proč se s partnerem nechráníte?
@Paulinne píše:
Ono těžko říct, můžeš otěhotnět těsně před ms, je to vzácné, ale děje se to. Pokud toužíte po miminku, byla bych klidná, čas ukáže. Pokud netoužíš po mimi, proč se s partnerem nechráníte?
Ano chceme, jen mě zaráží že by to vyšlo hned první měsíc
@Anonymní píše:
Ano chceme, jen mě zaráží že by to vyšlo hned první měsíc
někdo má to štěstí, pokud jste oba v pořádku, proč by to nevyšlo první měsíc… buď v klidu a udělej si test v pátek, pokud nechceš plýtvat tak až v pondělí.
Prosím uměl by mi někdo odpovědět.. Poslední ms 30.3.-4.4…Vcera 5.5.jsem začala trošku hnědé spinit. V pondělí test negativní. Pokud jsem těhotná, dá, se z těchto parametrů určit kolik dní jsem těhotná? Pokud tedy jsem…