Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.
Jsem po prvním KETu. Dnes měla začít MS, ale zatím nedorazila. Ráno mám v plánu si udělat test, ale přemýšlím, jestli to vůbec k něčemu bude. Chodím totiž čůrat hrozně často, i v noci. Většinou mě to chytne kolem druhé ráno a pak jdu jak vstávám kolem šesté. Je to dostatečný odstup, aby se HCG v moči vůbec projevil?
Díky.
Určitě testuj ráno po probuzení, takže pro tebe kolem té šesté. Jde hlavně o koncentraci moči, takže pokud v ty 2 nějak hodně nepíšeš, tak to by moč měla být nejkoncentrovanější. Držím palce aby byl test pozitivní ![]()
Zrovna nedávno jsem nesla moč k lékaři, a doktorka se ujišťovala, jestli byla moč v měchýři aspoň 4 hodiny. Kontext byl jiný, ale tak zrovna ty 4 bych brala v pohodě i na test?
Držím palce!
@Eli-P píše:
Ahoj holky.Jsem po prvním KETu. Dnes měla začít MS, ale zatím nedorazila. Ráno mám v plánu si udělat test, ale přemýšlím, jestli to vůbec k něčemu bude. Chodím totiž čůrat hrozně často, i v noci. Většinou mě to chytne kolem druhé ráno a pak jdu jak vstávám kolem šesté. Je to dostatečný odstup, aby se HCG v moči vůbec projevil?Díky.
Je to dostatečný. U mě byla kolikrát čárka silnější z druhé ranní moči ![]()
@Eli-P No a není ten clearblue 25tkový? Kup si nějaký 10tkový test.
![]()
@klari012 Je, ale už nebudu testovat. Stejně jdu zítra na krev a dost mě ten výsledek nakrknul, tak se ve zbytku dne zkusím hodit do pohody.
@Eli-P píše:
Děkuji za odpovědi. Dělala jsem Clearblue a je negativní.
Kolik dní jsi od KETu?
@kavenka Dnes je to už 13. den. Vkládala se jedna 5ti denní blastocysta.
@Eli-P píše:
@kavenka Dnes je to už 13. den. Vkládala se jedna 5ti denní blastocysta.
Tak to bohužel nevypadá dobře ![]()
@kavenka Já vím. Nedá se nic dělat. Ale máme zamražených ještě 10. ![]()
@Eli-P píše:
@kavenka Já vím. Nedá se nic dělat. Ale máme zamražených ještě 10.
Držím palce
taky jsem si tím prošla. Syn vyšel až na 3.IVF ![]()
Určitě se vám zadaří ![]()