Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Krásné pozitivní test…já měla mnohem slabší čárku i s několikadenním spozdenim a až asi týden po jsem měla takhle jak to máš ty…gratuluji
@Vladusxx mockrát děkuji!
Už je to pres dva roky, co se snažíme. Loni zamlklé. Teď jsme si řekli, že si užijeme léto a dovolenou. No tak si to užijeme jinak a bez Aperolu! Moc děkuji. 😁
@JancaS84 díky Jani, musím počkat do pondělí, doktor válí šunky na pláži😂
@Terezie28 ahoj, sílí ti? Mam podobné testy a doktor ma také dovolenou😄
@Mia890 Zatím moc ne, ale včera digitální takto, to byl den ms 😁
@Terezie28 tak pak dej vedet, jak jsi dopadla. Ja jdu k lékaři až za 10dni… a prijde mi, ze příznaky mi nejak mizí😒
@Terezie28 podle ovulace bych mela být 5tt, ale tezko rict, jestli byla ten den, co si myslim 😄
@Mia890 hmm rozumím, tak moc držím palce! Věřím ze vše dobře dopadne!🤞
Ahoj holky, jdu k vám asi pro uklidnění. Dnes je den ms, do tohoto měsíce jsem vydržela rok po potratu bez testování, ale tento měsíc jsem měla pocit, že si uříznu prsa. Tak jsem to riskla. První test je dělán předevčírem, prostřední včera a spodní dnes, kdy by měla přijít ms. Ovulaci nesleduji, ale podle mých pocitů mohla být někdy kolem 20. června, možná později.
Moje otázka zní, sílí čárka, jak má? Není v den ms slabá? Vím, že každému stoupá HCG jinak. Spíš asi potřebuji uklidnit, nebo tak něco.
Děkuji