Tětotenský test - je OK?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
469
4.7.23 08:00

Tětotenský test - je OK?

Ahoj, prosím o vaši radu. V sobotu mi mela přijít MS. Nyní jsem 18-19DPO. Udelala jsem si test a je pozitivní. Zkoušela jsem ho delat každý následující den a čárka mi prijde porad stejná. Mate nekdo zkušenost? Myslíte, ze to bude v pořádku?
Nevim, jak moc silné umí test livsane udělat čárky. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3724
4.7.23 08:06

Testy máš normálně pozitivní, tohle močení 10× dokola každý den a porovnávání je hrozný nešvar. Proč to holky děláte? :nevim: Síla čárky může a NEMUSÍ vypovídat NIC o prosperitě těhotenství. Podle testu jsi těhotná a máš je prostě úplně normálně pozitivní. Objednej se na kontrolu, když není nějaké problém, chodívá se až později. Můj doktor objednává na týden 6+ a výše. Držím palce a nestresuj se čárkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
4.7.23 08:10
@Mutlice píše:
Testy máš normálně pozitivní, tohle močení 10× dokola každý den a porovnávání je hrozný nešvar. Proč to holky děláte? :nevim: Síla čárky může a NEMUSÍ vypovídat NIC o prosperitě těhotenství. Podle testu jsi těhotná a máš je prostě úplně normálně pozitivní. Objednej se na kontrolu, když není nějaké problém, chodívá se až později. Můj doktor objednává na týden 6+ a výše. Držím palce a nestresuj se čárkama.

Ahoj, Diky.. Ja vim, ze bych neměla. Jenže mam za sebou jedno zamlkle a jeden spontanni.. a ted se objevily čárky poprvé po roce a půl, tak plasim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
4.7.23 08:16
@Mia890 píše:
Ahoj, prosím o vaši radu. V sobotu mi mela přijít MS. Nyní jsem 18-19DPO. Udelala jsem si test a je pozitivní. Zkoušela jsem ho delat každý následující den a čárka mi prijde porad stejná. Mate nekdo zkušenost? Myslíte, ze to bude v pořádku?
Nevim, jak moc silné umí test livsane udělat čárky. Diky.

Testuje se ob den. Jelikož hcg narůstá za 48h. Já teda při 18-19dpo měla dálnici, ale každá má nárust hcg jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
4.7.23 08:17
@Mia890 píše:
Ahoj, Diky.. Ja vim, ze bych neměla. Jenže mam za sebou jedno zamlkle a jeden spontanni.. a ted se objevily čárky poprvé po roce a půl, tak plasim :(

Zajdi si na gyndu a pokud potvrdí těhotenství, tak si nech předepsat utrogestan. Já ho po potratu taky brala, a pak asi od 28tt gynprodyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
4.7.23 08:26

Nechci strašit, ale za mě to nevypadá úplně dobře 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11664
4.7.23 08:38

Běžný TT jsem si poprvé dělala až v druhém těhotenství v sedmém týdnu, abych aspoň jednou viděla ty dvě čárky. A byla jsem zklamaná, jelikož to byla velmi slabá čárka. Tolik k silným čárkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
4.7.23 08:40

@Evkad a těhotenství bylo bez komplikací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
4.7.23 08:44
@Mia890 píše:
Ahoj, Diky.. Ja vim, ze bych neměla. Jenže mam za sebou jedno zamlkle a jeden spontanni.. a ted se objevily čárky poprvé po roce a půl, tak plasim :(

Ja take 2× potratila nez se narodil syn. Neplas. Nicemu to neprospiva :mavam:

PS: co se tyka priznaku, nejlepe vypadalo prvni a druhe tehotenstvi, ani jedno nedopadlo. Nenech se desit tema carkama. Navic jak rikaji zkuseni lekari, na pripadny potrat je zadelano v okamziku spojeni, protoze 90% je z geneticke priciny. To uz ted nijak nevymazes, curanim na testy to embryo uz nezmenis. Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11664
4.7.23 12:55
@Mia890 píše:
@Evkad a těhotenství bylo bez komplikací?

ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
6.7.23 12:35

@Mia890 no nesili. Zajdi na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
6.7.23 16:15

Tak jeste včerejší dr. Max.. tak uvidime :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
6.7.23 17:01

Testovala jsem livsane a nikdy jsem nemela carku stejnou jak kontrolni. Nyni jsem v 17tt a vse je v poradku. Na ko jdu po nedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
19.7.23 16:32

Ahoj holky, bohužel jsem mela velmi nízké hcg v krvi a nyní krvácím a odchází to.. je to uz třetí ztráta. Tak asi opravdu záleží na intenzitě čárky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí