Potrat nebo těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
4.7.23 05:00

Potrat nebo těhotenství

Zdravím mám dotaz. Dělala jsem si 3těhotenský testy a vyšli mi pozitivní asi po pár dnech jsem začala špinit a pak začínala každým dnem víc a víc krvácet i s drobnými sráženinamy k tomu bolesti malatnost a bledá jak stěna už jsem myslela na nejhorší že jsem potratila jela jsem s manželem na pohotovost tam mi udělaly ultrazvuk a vzaly krev nakonec po 4 hodinách na pohotovosti mi řekly že na ultrazvuku nic nevidí a ohledně krve mi nic neřekly nevím proč. Žijeme v Kanadě tak nechápu ten jejich postup a nedokážu se s nimi tak dorozumet. Nakonec jsem volala své doktorce ta mi řekla že mám přijít ráno na krev ale myslí si že jsem potratila. Manžel mi pak zašel koupit ještě pro sichr další test ten byl pozitivní nevím jestli jsem to napsala dost srozumitelně děkuji za každou odpověď :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18577
4.7.23 06:26
@Violka123 píše:
Zdravím mám dotaz. Dělala jsem si 3těhotenský testy a vyšli mi pozitivní asi po pár dnech jsem začala špinit a pak začínala každým dnem víc a víc krvácet i s drobnými sráženinamy k tomu bolesti malatnost a bledá jak stěna už jsem myslela na nejhorší že jsem potratila jela jsem s manželem na pohotovost tam mi udělaly ultrazvuk a vzaly krev nakonec po 4 hodinách na pohotovosti mi řekly že na ultrazvuku nic nevidí a ohledně krve mi nic neřekly nevím proč. Žijeme v Kanadě tak nechápu ten jejich postup a nedokážu se s nimi tak dorozumet. Nakonec jsem volala své doktorce ta mi řekla že mám přijít ráno na krev ale myslí si že jsem potratila. Manžel mi pak zašel koupit ještě pro sichr další test ten byl pozitivní nevím jestli jsem to napsala dost srozumitelně děkuji za každou odpověď :nevim: :nevim:

Ano, nejspíš jsi potratila - krvácení a nic na utz. Chvíli trvá než hormon v krvi klesne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
4.7.23 06:48
@Violka123 píše:
Zdravím mám dotaz. Dělala jsem si 3těhotenský testy a vyšli mi pozitivní asi po pár dnech jsem začala špinit a pak začínala každým dnem víc a víc krvácet i s drobnými sráženinamy k tomu bolesti malatnost a bledá jak stěna už jsem myslela na nejhorší že jsem potratila jela jsem s manželem na pohotovost tam mi udělaly ultrazvuk a vzaly krev nakonec po 4 hodinách na pohotovosti mi řekly že na ultrazvuku nic nevidí a ohledně krve mi nic neřekly nevím proč. Žijeme v Kanadě tak nechápu ten jejich postup a nedokážu se s nimi tak dorozumet. Nakonec jsem volala své doktorce ta mi řekla že mám přijít ráno na krev ale myslí si že jsem potratila. Manžel mi pak zašel koupit ještě pro sichr další test ten byl pozitivní nevím jestli jsem to napsala dost srozumitelně děkuji za každou odpověď :nevim: :nevim:

Přesně takhle vypadalo mé první těhu, které skončilo samovolným potratem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
4.7.23 07:42

Tohle se mi stalo 2× po sobě, bylo z toho biochemické těhotenství. Vždy do týdne zpoždění MS dorazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15119
4.7.23 14:22

Potrat a nebo hůř - mimodelozni těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.7.23 05:02

Díky holky za komentáře zítra jdu na další ultrazvuk mé doktorce se to nezdá a výsledky krve budu mít taky zítra tak uvidíme co bude ale taky už jsem smířená s nejhorším :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.7.23 18:53

Takže je to ve vejcovodu musím hned do nemocnice a dát to pryč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.7.23 20:01

@Violka123 Já si tím prošla loni v létě… Měla jsem to za pět minut dvanáct, už jsem krvácela do břicha. Vím jak ti je. Drž se 🙏 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.23 21:23
@Violka123 píše:
Takže je to ve vejcovodu musím hned do nemocnice a dát to pryč :roll:

Držím palce.✊🏻

• Citovat
  • Upravit
4
6.7.23 03:33

Zdravím holky no v nemocnici jsem si zase poseděla a po pár hodinách co mi dělaly ultrazvuk a 2× braly krev mi bylo řečeno že to budou sledovat a co druhý den budu chodit na testy krve jestli Hladina hcg klesá nebo ne a když se hladina bude zvyšovat tak mi píchnou injekci abych potratila.. :nevim: nejsem doktor a nikdy jsem tohle nezažila tak nevím jestli je to dobrý postup a bojím se aby se mi něco nestalo a nedej bože neprasknul ten vejcovod nebo nezačala krvácet do břicha těm doktorům tady moc nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí