Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím, ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s OT Livsane z Benu a s OT GS MamatestPředem vím, že mé testy ještě nejsou pozitivní, ale vůbec netuším čím se mám teda řídit. Zatímco Livsane už ukazuje, že se ovulace pomalu blíží, tak GS Mamatest je úplně bílý
To znamená, že podle Livsane když budou obě čárky stejně silné, tak na Mamatestu by byl třeba teprve duch
Podle jakého testu tedy soudit, když bych testovala pořád oběma vždy z jedné a té samé moči? Oba mají stejnou citlivost, ale ten rozdíl je teda obrovský. Děkuji
Jednou jsem si koupila GS OT a už nikdy jsem tu chybu neudělala. Za mě jedině Livsane.
@korn123 Děkuji, budu testovat teda jen tím Livsane, ten mamatest jsem měla i minulý měsíc a já si říkala, že je divné, že tam byli pořád jen duchové i když doktorka říkala, že ovulace proběhla normálně ![]()
@Anonymní píše:
@korn123 Děkuji, budu testovat teda jen tím Livsane, ten mamatest jsem měla i minulý měsíc a já si říkala, že je divné, že tam byli pořád jen duchové i když doktorka říkala, že ovulace proběhla normálně
Mně ovu od GS jeden cyklus stále ukazovali pouze ducha a v tom cyklu jsem otěhotněla, prostě na prd testy
z mé zkušenosti.
@korn123 Ježíš to je dobrý no
No tak po těch už nikdy nešáhnu. Děkuji moc za zkušenost ![]()
@Anonymní píše:
@korn123 Ježíš to je dobrý noNo tak po těch už nikdy nešáhnu. Děkuji moc za zkušenost
Držím palce, ať se brzo zadaří!
GS ovultest má šíleně málo barviva. Koupila jsem ho jednou a víckrát ho nekoupím. I pozitivní byl takový „nijaký“ když ta pozitivita nebyla úplně jednoznačně čitelná.
Za mě jedině Livsane, celkem dobré jsou i DrMax, ale také mají trochu méně barviva než Livsane.
Každopádně je vždy dobré v daném cyklu testovat pouze jednou značkou.
@Gracetheworld Děkuji za zkušenosti. Dneska jsem schválně zkoušela ještě jednou Livsane, ten už byl naprosto pozitivní a i GS a na něm naprosto nepatrný duch
Takže ten GS už nikdy nekoupím a budu testovat jen tím Livsane ![]()
@Anonymní píše:
@Gracetheworld Děkuji za zkušenosti. Dneska jsem schválně zkoušela ještě jednou Livsane, ten už byl naprosto pozitivní a i GS a na něm naprosto nepatrný duchTakže ten GS už nikdy nekoupím a budu testovat jen tím Livsane
Jsem si vzpomnela, ze jsem dva mesice testovala ovulaci mamatestem, ovulaci mi to nikdy nepotvrdilo, carka cely cyklus slaba a pak mi vysel az tehotensky test. ![]()
@Martina D. Koukám, že je vás více kterým se stalo to stejné
To bylo pěkné překvapeni pak, když si člověk myslí, že žádná ovulace asi neproběhla
Nicméně ten GS mamatest bude teda pěkně na prd ![]()
@Anonymní píše:
@Martina D. Koukám, že je vás více kterým se stalo to stejnéTo bylo pěkné překvapeni pak, když si člověk myslí, že žádná ovulace asi neproběhla
Nicméně ten GS mamatest bude teda pěkně na prd
Jo, prekvapeni to bylo, testuju a ovulacni mamatest porad negativni, pak najednou zakrvaceni kolem 21. dne, rikam si, ze to je v haji, ovulace nebyla a menstruace jde brzy, rekla jsem si, ze se objednam na gynekologii, termin byl az za mesic, pak se nic nedelo, tak jsem to vypustila, a pak jsem si kolem 30. dne vzpomnela, ze porad nic, otestovala jsem TT a termin na gynekologii jsem vyuzila na prohlidku v 8. tt. ![]()
Zdravím, ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s OT Livsane z Benu a s OT GS Mamatest
Předem vím, že mé testy ještě nejsou pozitivní, ale vůbec netuším čím se mám teda řídit. Zatímco Livsane už ukazuje, že se ovulace pomalu blíží, tak GS Mamatest je úplně bílý
To znamená, že podle Livsane když budou obě čárky stejně silné, tak na Mamatestu by byl třeba teprve duch
Podle jakého testu tedy soudit, když bych testovala pořád oběma vždy z jedné a té samé moči? Oba mají stejnou citlivost, ale ten rozdíl je teda obrovský. Děkuji