Jak dlouho schne impregnace?

9452
3.11.15 20:45

Jak dlouho schne impregnace?

Nevite nekdo, jak dlouho ma schnout na botech impregnacni sprej?24hodin? :think: Diky moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25160
3.11.15 21:10

@jednažena Já když stříkám kožené nebroušné, tak vidím, jak to zasychá okamžitě. Nechávám nějakou dobu venku a pak si je obuju nebo předělám do botníku. Na spreji konkrétně nic není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
3.11.15 21:14

@Aries6 Na spreji nic nepisou, mam nejaky laciny. :lol: Hlavne se mi stava u syntetiky, ze mi sprej udela bile fleky. Nevis cim to je? S kozenyma nemam problem, ale ty synteticke cerne boty delaj mapy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
3.11.15 21:15

@jednažena Tak to neporadím. Mám buď broušenou kůži nebo hladkou. Já mám ale dohromady asi 5 párů bot :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
3.11.15 21:19

Dělám to jako @Aries6, venku nastříkám a nechám 2-3 hodiny a pak už uklízím do botníku. Nikdy jsem ani se syntetikou neměla problém a bylo to dávno suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
3.11.15 21:33

@ivašot. Nevis proc se na cernych syntetickych botech delaji fleky? Jdou teda ocistit, ale pak ta impregnace asi nema smysl. :lol: Sem nastrikala boty a za hodku sem setrela vlhkym hadrem ty bile mapy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
3.11.15 21:36

@Aries6 To mas dobry ja mam max dvoje + jedny zimni. :mrgreen: Ja si zvyknu na jedny boty a pak nemuzu chodit v jinejch. :P Pak v nich chodim do rozpadnuti. :oops: Minule sem se nemohla odhodlat vyhodit boty s dirou v podrazce. :oops: Do sucha stacily. :nevim: :lol: Fakt se mi v nich dobre chodilo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
3.11.15 21:37

Nechávam přes noc… @jednažena zkus větší vzdálenost a víc protřepat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
3.11.15 21:40

@jednažena Tak to mám taky tak. Nosím pořád jedny, takový jakoby nízký pohorky a v zimě se přezuju do takových „důchodek“ z lékarny, co mám asi 7 let :oops: Ale pořád dobrý. Teď jsem naznala, že bych do města mohla mít lepší boty, tak jsem koupila polobotky na podpatku. No a pak letní balerínky a kozačky, který nosím vyjímečně. Takže tě plně chápu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
3.11.15 21:48

@Gosi To bude asi ono, ze ja to strikam asi z 10ti cm vzdalenosti.Na tom spreji co mam doma, pisi 20cm.Ale to se zase nemuzu strefit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
3.11.15 21:53

@Aries6 :lol: Kdyz sem se dala s pritelem dohromady, tak me mel za sporivou, ze mam chudak jedny boty a jedny zimni tedy.Tak mi koupil troje boty.No marna snaha :think:,stejne sem rok nosila jedny a az se rozpadly zacla jsem nosit druhe. :lol: Proste z tech tri paru bot byly jedny nejlepsi a ty sem nosila no. :P Jeste se mi stava, ze koupim boty a pak zjistim, ze v nich nemuzu chodit. :lol: Takze tak no. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
3.11.15 21:58

@jednažena Já mám tohle ještě s podprsenkama :oops: Jedna mi sedí a další nechci. Teď teda jedu už 4. rok jen v kojících, tak prostě kupuju pořád jeden typ a mám jich několik. Jsem zvědavá, co budu nosit potom, jestli si najdu nějakýho favorita. Prsa si nemyslím, že mám veliký, ale někdy mám co dělat, abych koupila fakt padnoucí a pod 800 se nedostanu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
3.11.15 22:01

@Aries6 Jo o podprdach mi ani nemluv.To taky stridam 2 dokola a furt peru. :mrgreen: Malo ktera mi sedne aby me nebolela zada a nemela sem prsa az na pupku. :oops: Takze nechapu zeny, ktera si libuji v nakupovani bot a spodniho pradla.Ja to z duse nenavidim. :pankac: Ale zase usetrim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
3.11.15 22:04
@jednažena píše:
@Aries6 Jo o podprdach mi ani nemluv.To taky stridam 2 dokola a furt peru. :mrgreen: Malo ktera mi sedne aby me nebolela zada a nemela sem prsa az na pupku. :oops: Takze nechapu zeny, ktera si libuji v nakupovani bot a spodniho pradla.Ja to z duse nenavidim. :pankac: Ale zase usetrim. :mrgreen:

Tak tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
3.11.15 22:28

A tím pradle taky se přidám, když najdu vyhovující koupím rovnou dvě až tři, aby vydržely do doby než na něco zase narazím… bratránek narazil na akci 3 za cenu dvou bot a koupil si troje stejný, páč ten typ nosí do práce, jsou dost drahé a je těžší najít padnoucí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková